Kayınpederim,eşimin ailesi ne yapmalıyım?

Ayy seni sevmiyorlar belli ne yapsan suç olacak. Kayınvababanızı da muhtemelen dolduruyorlar. Bence gerçekten gitmeyin görüşmeyin her seferinde bahane bulun anlayıp uzak dursunlar. Kavga etmeden söylenmeden uzak durun
Bence de ve diğer hanımların da dediği gibi hiç umursamadan evimin içinde mutlu olacağım artık eşime neler diyorlarsa bir gün benim yerimde ol kafayı yersin dedi.Allaha havale ediyorum hepsini.

Bence de ve diğer hanımların da dediği gibi hiç umursamadan evimin içinde mutlu olacağım artık eşime neler diyorlarsa bir gün benim yerimde ol kafayı yersin dedi.Allaha havale ediyorum hepsini.
Allah yardımcın olsun umarm eşin yanında olur

O halde bu konu kapanmış gibi hareket edin. Akşam karına duyurmadan gel dedikleri eşiniz nasıl önemsemiyor gitmiyorsa siz de önemsemeyin. O gün o hafta için planlar yapın. Hafta sonu şunu mu yapalım buraya mı gidelim konuları açın. Belli ki eşiniz de kaos gerginlik tartışma vs istemiyor. Bana açıklamana. gerek yok diyen adama devamlı açıklama yapmayın. Senin ailen senin kararın deyin çekilin köşenize. Eşiniz eski nişanlısının fotoğrafını gönderen görümce için bile lafını esirgeme konuş ne istiyorsan söyle demiş, adam daha ne yapsın? Ya bir silkelenin özgüveniniz yerine gelsin bu ne mızmızlık. Bırakın tavşan dağa küssün size ne. Selam verirse selamını alın, muhabbet ederse edin. Yapmıyorsa da o yokmuş gibi davranın.

Bence de keyifleri bilir artık haklısınız.

Eşiniz aklı başında davranıyor.
Oturun anlaşın onunla.
"Kim ne derse desin, ne olursa olsun bunun aramızda problem ve huzursuzluk haline gelmesine izin vermeyeceğiz. Sen beni biliyorsun, bende seni biliyorum. Bizim evliliğimiz iki kişilik ve üçüncü herhangi bir kişinin fikri veya hareketi bizim akışımızda bir dalgalanmaya sebep olmayacak."
Eşiniz ailesinin sizinle ilgili hayali problemlerini bizzat kendi çözmeli.
Bu konuda kayınpeder ve görümceye üç maymunu oynayın. Derdi olan sizi muhatap alsın söylesin.
Asla üstünüze alınmayın.

Hasta halinizle niye ihtiyaç soracaksınız Allahım hayret ediyorum insanların pişkinliğine. O niye size sormamış?
Gitmemeniz isabet olmuş.

Şunu unutmayın onay almanın yolu,
onaya ihtiyaç duymayan bir tavirdan geçer. Ne kadar çok neyi yanlış anladıklarına kafa yorar ve düzeltmeye çalışırsanız o kadar yanlış anlayacaklar. Bu iş doğru orantılı.

Rahatlayın ve kendi huzurunuza odaklanın başkalarının huzursuzluğuna değil.

Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim

Eşinin telefonunu sürekli neden karıştırıyorsun. Telefonumun karıştırılmasından hiç hoşlanmam

Hiç umursama. Eşine de bu konuyu açıp neden kusmusler, beklentileri neymiş diye sorma. Bilirsen kendini açıklamak ve cevap vermek zorunda kalırsın. Belli ki sana direkt tepki gosteremiyorlar, eşini yemeye ve kendilerinden soğutmaya devam etsinler.

Sizinle konuşmayan adamla konuşmak için neden uğraşıyorsunuz aileye yeni giren sizsiniz, onlar muhabbet kurmalı, benimle konuşmayanla ben hiç konuşmam.

Sünnet düğününe keşke gitseydiniz, ateşler içinde değilseniz maske takıp 1 saat görünmeliydiniz.
Ama ilgilenmediniz tribini kardeşine atsın, kardeşi ne yapmış da onu atlayıp size tripleniyor.

Siz takılmadım deyip koca paragraf yazmışsınız. Belli ki düğünde destek olmamaları da üzmüş sizi...

Görümcenize gidemeyecekseniz önden aramak lazım. Eğer gerçekten bir kasıtınız yoksa arayıp hastayım bulaştırmayayım geleceğim sonra deseniz konu uzamazdı. Böyle böyle karman çorman oluyor. Sizin kendi kardeşiniz olsa böyle olmazdı mesela.

Siz konu genelinde haklı olabilirsiniz. Kötü süreç yaşamış olabilirsiniz ancak söylemle davranış uyuşmalı. Ben size şu yüzden kırgındım gelmedim deseniz anlarım ama hastaydım gitmedim sonra gidecektim deyince tutarlı olmuyor. Net olun önden konuşun böyle ömür geçmez

Düğün değil ev ortamında mevlit yaptı,beni arayıp canım alınmam gelebilirsel gel vs dedi eşime farklı konuşmuş.Haklı olabilecek bir şeyler arıyor kendince.

Hiç ustelemezdim iyi yada kötü hiç bulasmazdim saygisizlikda yapmam sirinlikte kabul eden eder etmeyen yolunu yatağını ayırabilir ben neysem oyum tavsiye ederim yoksa cok canınız sıkılır.

Eşim de bunun için gönül koyup ayrılık mevzusununa gelirse üzerime mobbing başlarsa kendi bilir onada boyun eğmem benimle aile olan o bunu anlamıyorsa babasının gönlüne göre köle bulabilir zaten öyle eşle evlenmezdim o ayrı konuda bu tarz konularda kötü hep siz olursunuz bu ipleri eline alma sanatı bir kere teslim olursanız bitti kaderiniz onların iki dudağında olur bunu unutmayın

merak ettim, nikah videonuz falan yok mu, açıp baksanıza gerçekten öpmüş müsünüz öpmemiş misiniz. belki adam kasti olarak yakına gelmedi öpmeyin diye. görüp emin olmakla bir şey kaybetmezsiniz.

bu arada kendi kendine küsenin ayağına gidip sebep sormaya gerek yoktur. meraklıysa kendisi barışsın. siz onun tavrına uyum sağlayıp umursamaz davranın. eşinize de o açmadığı sürece bu konuları açmayın. adam safını gösteriyor zaten, sizin kendinizi aklamaya ihtiyacınız yok.

görümceye fitil oldum yalnız, eski nişanlıyla fotoğraf çekip kardeşe atmak nedir yaaa... hadsiz. "hayırdır, kocama ne kaçırdığını mı göstermeye çalışıyorsun?" diye sorardım ben.

eşiniz kendi niye cevabını vermiyor da size ara diyor. bana o sahısla foto atma deyiversin bir zahmet. sizi birbirinize düşürüp kendisi kenara mı çekilecek.aglayacak birseyiniz de yok eşiniz onu sevse onla evli olurdu. görümcenize karşı çok dikkatli olun.

görümce eşinin eski nişanlısıyla eşine foto atıyomuş. iyiki gitmemiş mevlide.

Agziniza saglik biz kadinlar niye herseye takiyoruz baba onun, abla onun yani bize ne dimi bende cok aile olmak istemistim zamaninda ama bizim ailemiz degil onlar bunu bilmek rahatlik getiriyor. Keske ilk basta birisi bunlari bize anlatsa. Anlasiyorsan ne ala ama anlasmiyorsan onlar ailen degil!!!

Noktalama işareti koymadığım için anlaşılmamış haklısınız,eşime direkt olarak atmıyor sosyal medyasında paylaşıyor eskiye dair beraber olan eşimle nişan zamanı “eşimin içerisinde olmayan”fotoğrafları vs paylaşıyor

Eşinizin buna izin vermesi çok ilginç. Sizin kardeşiniz paylassa böyle sakin kalacak mıydı? Bu sorunun bugüne kadar gelmesine nasıl izin veriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…