Kayınpederim,eşimin ailesi ne yapmalıyım?

O istediği kadar konuşsun ailesiyle zaten uzaklaştırmayın siz kendi mesafenizi koruyun yeter. Eşiniz de ya zamanla ya da sizin desteginizle dengeyi bulmayi öğrensin bı zahmet. Kendi aklı fikri var dolduruşa gelmesin

Yaaa varya gece gece çıldırıcam şimdi yaa tövbe tövbe bişey derdim de şimdi
Ağlama kızım ağlama
Niye lafını sokup kal gelmiş gibi bırakmıyorsun yaa
Az özgüvenin olsun yaa müsaade etme böyle şeylere yaaa

Benim ailem bana uzakta.Biliyorum her konuda her koşulda arkamda olacak bir ailem var buna eminim ama hiç bilmediğim bir şehir,tanımadığım insanlar henüz kendi koruma kalkanımı oluşturamamışım kimseye bir şey diyemezmişim eşimin benim yerime konuşması gerek gibi hissediyorum.

Asıl böyle durumlarda Kalkan’ını oluşturacaksın asıl böyle bi düzen de ağzını açacaksın..... yok öyle bir şey rica ediyorum kendine gel sabah uyandığında dimdik duran özgüvenli bir şekilde uyan böyle bu halde çok üzerler seni yoksa

Bu konuda tamamen olay eşinde bitiyor. Ailesi ve eşi arasındaki dengeyi tutturacak. Bazı erkekler evlenip farklı bir aile kurduğunu idrak edemiyor bi türlü. Senin niyetini biliyorsa seni sorgulayıp yargılamıyorsa zaten bir sorun olmaz. Ama her görüşmede beyni yıkanıyor gibi dolduruşa geliyorsa işiniz zor

Evet yarın arayıp yine aptal gibi ben aslında çok stresliydim sizi görmedim ondan dolayı öpmemişimdir farkında bile değildim felan diyecektim ama gerçekten burası ve buradaki kadınlar iyi ki varlar.Gözümü açıyorsunuz resmen.

Aslında o konuları deşen benim hep bana yansıtmıyor doldursalar konuşsalar dahi.Zaten bekarken değer görmemiş birisi o da.Dertleri de aslında eşimin evlenince ailesine verdiği maddi desteği kesmesi bence.Hanım köylü olmuş öyle demiş kayınpederim 6 ay sonra tamamen el olurmuş.

Zaten uzak durup eşimi doldurmasalar banane kendi kendimi neden strese sokayım beni uzaklaştırıp eşimi yakınlaştırarak evin içine müdahale etmeye çalışıyorlar
Eşiniz ortaokul çocuğu mu, liseye gidene yapamazsın çünkü. Eşimi dolduruyorlar ne demek, dolmasın eşiniz mesela? Anneniz sizi doldurabilir mi eşinize karşı? Adam pek doluyor gibi de görünmüyor ayrıca. Babası gel demiş gitmemiş sizinle beraber çıkmış.
Kayınpederle konuşmaya giderseniz büyük hata yaparsınız. Hata ettim kızım kusura bakma mı diyecek, kavga tartışma çıkaracak belli. Size ne, istediği kadar afra tafra yapsın. Odalara kapanıp ağlamak vs biraz güçlü olun ya. Hem ben cevap vermeyeyim kavga edemem tartışan bir yapım yok hem de kayınpeder yüzüme bile bakmıyor. Bakmasın güzel kardeşim, eşiniz bu kadar umursamıyor. Gel konuşalım dediğinde bile gitmiyor siz niye böyle üstünüze alıyorsunuz sorunu derdi? O sizle muhatap olmuyorsa siz de onunla olmayın, gidin yemeğinizi yiyin çayınızı için kayınvalideyle sohbet edin kalkın evinize gelin.

Hayır hayır hiççç gerek yokkk
Bırak su yolunu bulur elbet
İllaki bi ortam olucak illaki bir araya gelinecek o zaman taşlar yerine oturur
Sen sakin ol eşinle huzurunu bozma bozmalarına da müsaade etme
Yok kp yok görümceymiş takma kafana sakın yeni evlisin yaaa
Git kocanın tadını çıkar kısssss

Çok teşekkür ederim

Deşme o zaman sen de irdeleme hayatım. Daha kaba bir tabirle kaşınma. Bırak küsen küssün konuşmayan konuşmasın gelmeyen gelmesin. Allah da herkese hanım köylü koca versin oohh ne ala keyfini sürr

Dolduğundan dolayı değilde amaçları o diyeyim daha uygun olur.Asla öyle demeyecek haklısınız.Nikahtan sonra el öpmediğim için ben suçluymuşum da o haklıymış gibi düşündüm kendi kendime.

Deşme o zaman sen de irdeleme hayatım. Daha kaba bir tabirle kaşınma. Bırak küsen küssün konuşmayan konuşmasın gelmeyen gelmesin. Allah da herkese hanım köylü koca versin oohh ne ala keyfini sürr
Haklısın canım bende kaşınmışım biraz ama işte acaba eşim etkilenir mi içten içe ne düşür felan diye düşünerek kendi kendimi yiyorum.

Haklısın canım bende kaşınmışım biraz ama işte acaba eşim etkilenir mi içten içe ne düşür felan diye düşünerek kendi kendimi yiyorum.
Eşinize olayı anlattınız mı, ortalık çok gergindi bile isteye niye babanın elini öpmeyeyim belki de öptüm hatırlamıyorum dediniz mi? Adam size hak veriyorsa bu olayı deşmiyorsa ki deşmiyor anladığım kadarıyla, dert mi arıyorsunuz kendinize? Benim kayınpeder de ilk zamanlar böyleydi. Anlamsız alınganlıklar afralar tafralar, ben bana olduğunun farkında bile değildim. Aynı sizin gibi düzeltmeye uğraşırdım. Baktım eşimin umurunda değil, babası kendi çalıp kendi oynuyor, babaysa benim babam var sen kimsin moduna geçtim. Surat asar karalar bağlar umurumda olmadı. Kaç sene geçmiş üzerinden, sizin gibi pısıp odada köşede ağlasaydım ruh hastası olurdum. İşine gelmeyene yallah moduna girin. Eşiniz için de geçerli bu. Babasının dolduruşuna gelen adamı koca diye tutmam evde yi hissettirin. Ben eşime açıkça sormuştum, sizin ailede evlenen kadın kayınpedere mi tabi oluyor, o halde sen ne işe yarıyorsun demiştim. Doldurmaysa al sana doldurma.

Eşim bana anlatırken ben senin niyetini biliyorum zaten bana açıklamana gerek yok dedi benim asıl sinirimi bozan akşam karına duyurmadan eve gel felan.Bir insana 40 kere bir şeyi söylersen işler beynine eşim çok şükür benden yana ama bizi rahat bıraksınlar ne halleri varsa görsünler öyle rahatlayacağım gibi .

Özellikle BB ve X neslinin ciddi psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Kendilerini Tanrı sanan tavırları, biz böyle gördük siz de öyle yaşayın tripleri, sürekli yaşı yüzünden alttan alınma isteği...
Geçen günlerde arkadaşımla iki kadeh içip sohbet ediyorduk. Arkadaşımın bir arkadaşı gelin olduğu yere giderken piercing leşini çıkartıp saçlarını "daha normal" bir renge boyuyor, esi de saçlarını kısa kesiyormus. Bu durum her sene gerçekleşiyor ve bunu 'saygidan' yapıyorlarmış.
Asla yapmam dedim. Evliyim. Benden beklenen anormal bulduğum hiçbir şeyi yapmadım. O ölecek de ben kazık mı çakacağım?
Kayinpederin padisah mi? Elimi öpmedi demek kibirden başka bir b.k değil.
Eski nesil insanların oksijen saygısını boş ve gereksiz buluyorum

Kesinlikle bende katılıyorum

Ay ne kadar benim olaylara benziyor kesinlikle uzak dur tecrübe ile sabit Olabildiğince az görüş gitme muhatap olma neden derlerse bahane bul öyle öyle kavga etmeden kopar ilişkiyi Allah yardımcın olsun kesinlikle uzak dur yoksa sonu çok kötü gibi

İşte hastaydım bahane değildi ve ona bile bir sürü laf ne yapacağım bu insanları nasıl yakamdan düşüreceğim bilmiyorum.

İşte hastaydım bahane değildi ve ona bile bir sürü laf ne yapacağım bu insanları nasıl yakamdan düşüreceğim bilmiyorum.
Ayy seni sevmiyorlar belli ne yapsan suç olacak. Kayınvababanızı da muhtemelen dolduruyorlar. Bence gerçekten gitmeyin görüşmeyin her seferinde bahane bulun anlayıp uzak dursunlar. Kavga etmeden söylenmeden uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…