Kızlar ne yapmam gerektiğini bilemediğim için size sormak istedim yaklaşık 6 aydır evliyim.Kayınvalidem ve kayınpederim bir sokak aşağımda oturuyorlar.Evlendiğimden beri kayınpederim bir kere bile evime gelmedi ortam içerisinde görüştüğümüzde yüzüme bakmıyor vs.Ben yine konuşuyorum laf felan atıyorum ama kısa kısa cevap verip geçiştiriyor.Biz evlenirken bir takım sorunlarımız oldu kayınpederim aileme karşı hep üstten üstten konuştu.Ailemle anlaşamadılar dünürler çok yüz göz olmadan biz evlendik.Asıl önemli olan ve benim damarıma basan nokta da eşimin biz sattığı arabanın parasını hep yedi.Yurt dışında çalışıyordu 10 bin dolar kadar birikmişi vardı bir şekilde hepsi kendi lehine kullanıldı borç diye aldı vermedi.Bundan dolayı da biz zora girerek evlendik eşimin ailesinden bir gramı geçtim kapalı zarf dahi gelmedi zaten ben buralara takılan bir insan değilim gösterdiği değer oğluna sonuçta.Her neyse evlendiğim gün nikahtan sonra ben ellerini öpmemişim görümceme sarıldığımı çok iyi hatırlıyorum ama diğerlerini hatırlamıyorum yalan söylemeyeyim.Çünkü çok stresliydim ailemle anlaşamıyorlar bir kavga vs çıkacak diye aşırı gergin ve stresliydim o günü hatırlamak dahi istemiyorum kendi düğünümde hiç mutlu değildim yani.Elini öpmediğim için küsmüş tavrı ondan dolayıymış bugün öğrendim bunu.Eşim benim aileme asla saygısızlık yapmaz bende onun ailesine karşı saygımı bozmak veya küs kalmalarını,eşimi doldurmalarını istemiyorum.Bugün akşam üstü eşimi evine çağırmış karına duyurmadan bir gel konuşalım diye ne konuşacak ne diyecek anlamadım.Bu arada geçen hafta görümcem Oğlu için sünnet mevlidi verdi gitmedim çünkü aşırı rahatsızdım salgın var kalabalıkta birilerine de bulaşsın istemedim kendi de canım zora sokmadı vs dedi hediyesini aldım görünce veririm diye ama gitmedim.Eşime mesaj atmış insan bir ihtiyacınız var mı felan diye sorar demiş orda gördüm onu da.Bunlar yüzünden eşimle son 1 aydır çok kötüyüz evimize yansıyor asla kavga eden bir çift değiliz ama yansıtıyorlar.Yarın kayınpederimi aramayı düşünüyorum sizce ne diyeyim?Ve ben bu aileye karşı nasıl bir yol izleyeyim.