Kayınpederim,eşimin ailesi ne yapmalıyım?

buna karışamazsın yalnız. engelle görümceyi gitsin.

Sizi muhatap almayan koskoca adamı siz de muhatap almayın. Aramayın, sormayın. Siz de yarım ağız cevap verin bir şey sorarsa.
Eslsine duyurmadan gel ne demek ya. Ne konuşacaklar eşinon bilmesini istemediği.

Tekrar söylüyorum evinden uzak tut. Çok mu lazım görümce, görmeyim ömrümce.Kavgalarinizi,anlaşmazlıkların da dışarıya yansıtma.

Kayın babana "baba düğünde heyecandan elinizi öpmeyi unutmuşum eşim söyledi bir şey de hatırlayamadım kusura bakmayın" minvalinde bir şeyler söyleyebilirsin görüncene de mevlit öncesi maskeni takıp 10 dakika uğrayıp durumunu aktarabilirdin görüşmek istiyorsan tabi istemiyorsan yeterince sebebin var

Uzak durulması gereken toksik aile...asla bulaşmayın ,kendinizi ispatlamaya ve sevdirmeye uğraşmayın...emeğinize çık yazık olur..bı bakmışsınız sinir hastasi olmuşsunuz onların yüzünden...eşinizle iyi olun ailesini elestirmeyin kotulemeyin kim kimle ne kadar konuşmuş takip etmeyin..kendi kendilerine küssün dursunlar...çok mecbur kalmadan evlerine gitmeyin size laf falan sokarlarsa ciddiye alıp cevap bile vermeyin sadece yüzlerine bakın peki deyip geçin..ne halleri varsa görsünler

Eşinizin buna izin vermesi çok ilginç. Sizin kardeşiniz paylassa böyle sakin kalacak mıydı? Bu sorunun bugüne kadar gelmesine nasıl izin veriyor?
Bir kaç kere görümceme rahatsız olduğunu belirtti ama benim önceden arkadaşım sizene vs diyor yüzsüzlüğe vuruyor

Uzak durun bunlardan ne güzel kp konuşmuyormuş sizle ohh. Buluttan nem kapan tipler belli ama eşiniz dolduruşa gelen bir karakterdeyse evin içine de yansıyacak malesef.

Gorumceniz oğlunu sünnet ettirince hadi hastaydıniz gitmediniz de, bı hayırlı olsun demek için de aramadiniz mi? Hediyesini almak güzel olmuş ama aramadiysaniz üzülmüş olabilir görümce.

Gorumceniz oğlunu sünnet ettirince hadi hastaydıniz gitmediniz de, bı hayırlı olsun demek için de aramadiniz mi? Hediyesini almak güzel olmuş ama aramadiysaniz üzülmüş olabilir görümce.
Aradım ona rağmen eşime saçma sapan konuşacağını bilsem aramazdım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…