Kayınbabana açık açık söyle kırıldığını yoksa tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misal olur
canım benim niye üzülüyorsun ki adam gelipte iyice moralini bozacak canını sıkacak biri belliki. gitsin gelini yerine koyduğu kadının yanına. hiç üzülme boşver rahatsın keyfine bak. gelene kapın açık gelmeyene güle güle.
Ahh ne güzel işte kıymetini bil :):)
Şaka bir yana hiç uğramaması kötü.İlla ki bir sebebi olmalı bunun.Sizi,bir gün gelip kalmakla rahatsız edeceğini düşünüyorsa gerçekten, ince düşünmekte nirvanaya ulaşmış kendileri.
Haklisin ama söylesem nasil bir tepki alicagimdan emin degilim rahatsiz etmek istemiyorum diyip kesip aticak büyük ihtimalle..Telefon actim gelin diye bekliyorum dedim soguk konustu zaten..
yabancı ülkede onlar adeti,geleneği unutmuşlardır yabancılar gibide soğuklardır sen hatırlat geçen yıl kızkardeşim( yabancı ülkede yaşıyor) herkes kendi hizmetini kendi yapsın dedi kendi birşey ikram etmedi ben kendim buzdolabından yiyecek alacakmışım! Anneme morelim bozuk dedim ki şu kızına söyle burası Türkiye buradaki adetleri uygulasın!
eşin ne diyor. annesi nasıl sana karşı
Direk eşine at ,onun üzüldüğünü söyle bak nasıl tıpış,tıpış gelirler .eşinin annesine söyle
Öyle dedim zaten ama birsey degistimi bilmiyorum, sanki esimi de cezalandirmaya calisiyor gibi
onlar mı size küsmüş acaba? Eğer değilse arayıp,sormayın
esim bana yapilan hareketleri yanlis buldugu icin akrabalarinin evine cok sik gidip gelmedi, ama saygisizlik ta yapmadi tabi, babasi defalarca söyledi o karismayin dedi benim icin,, sanki bana öyle geliyorki babasi böyle yaparak sen benim sözümü nasil dinlemessin diye desr veriyor..tabi akrabalrida cahil babayla ogulun arasina girmelerine ragmen babalari kendi taraflarinda oldugu icin sanki seviniyorlar sucluda ben oldum huzursuzluk cikarmis oldum ama ben durup duruken yapmadim bunu..
ama tabiki bunlar sadece düsünce bana su ana kadar söyledigi hic birsey yok ne annesinin ne babasinin..bir kac kere annesi ben nisanliyken gidin görüsün dedi o kadar..
ama anlamadigim bu adam bize zorla ne yaptirmaya calisiyor kimse kimseyi sevmek zorunda degilki..
neyse dedgim gibi belkide sadece benden rahatsiz oluyordur bilmiyorum
babası kendi doğrularını size diretiyor eşin babasını dinlemek zorunda değil evlenmiş adam ,kayınbaban akraba uğruna sizi ezmeye hakkı yok ,sabırlı olun çncuk var sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?