Merhaba..Canim maalesef cok sikiliyor ben yurtdisinda üniversite okurken esimle tanistim..esim egitimine devam edip yurdisinda kalmak istedi..daha dogrusu ailesi yurtdisinda olmasini yönlerdidi..benim ailem türkiyede ömrüm maalesef onlari özlemekle geciyor..ONlari, kendi ailemi birakip yurtdisinda esimi sevdigim icin onunla kaliyorum onunla evlendim.esim tanistigimizda yurdisinda bir akrabasinda kaliyordu..akrabasi bosanmisti ve kendisinden cok genc bir kadinla birlikte yasiyordu..ben ilk tanistigimda onlarla cok zaman gecirdim..genc kadin beni kiskandigindanmidir kendi kötülügündenmidir benim herseyime karisip beni kendinden nefret ettirdi..sonra hamile kalip esimin müstakbal yengesi oldu..genc kadin türk degil ailesi dogumuna gelmedi esimin annesi babasi onun cocuguna torun gibi sahip cikip kiza da annelik babalik yapmaya basladi..derken ben esimle nisanlandim..babasi beni tanidigi günden beri hep soguk davrandi..diger genc kadina kizi bana da soguk biri muamelesi yapiyordu..dügün konusunda ailemle hic konusmadi ne fikirlerini aldi ne onlara ugradi..hep sabrettim..bu sene evlendik yurdisinda evimizi kurduk..babasi bu ay buraya geldi 1 aydir burada ve bize hic ugramadi..esimin akrabasinda kaliyor ..telefonla ariyip cagirmama ragmen gelmedi..gecen hafta annesi geldi onunda bizde kalmasina izin vermedi..
Bahanesi bizi rahatsiz etmemek ama benim gönlüm cok kirildi bana hep soguk davrandi ama bu hareketine cok üzüldüm nasil cevap germem gerektigini bilmiyorum yardiminiza ihtiyacim var..
Bahanesi bizi rahatsiz etmemek ama benim gönlüm cok kirildi bana hep soguk davrandi ama bu hareketine cok üzüldüm nasil cevap germem gerektigini bilmiyorum yardiminiza ihtiyacim var..