Kayinpederim..Esimin Ailesi bize ugramiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Merhaba..Canim maalesef cok sikiliyor ben yurtdisinda üniversite okurken esimle tanistim..esim egitimine devam edip yurdisinda kalmak istedi..daha dogrusu ailesi yurtdisinda olmasini yönlerdidi..benim ailem türkiyede ömrüm maalesef onlari özlemekle geciyor..ONlari, kendi ailemi birakip yurtdisinda esimi sevdigim icin onunla kaliyorum onunla evlendim.esim tanistigimizda yurdisinda bir akrabasinda kaliyordu..akrabasi bosanmisti ve kendisinden cok genc bir kadinla birlikte yasiyordu..ben ilk tanistigimda onlarla cok zaman gecirdim..genc kadin beni kiskandigindanmidir kendi kötülügündenmidir benim herseyime karisip beni kendinden nefret ettirdi..sonra hamile kalip esimin müstakbal yengesi oldu..genc kadin türk degil ailesi dogumuna gelmedi esimin annesi babasi onun cocuguna torun gibi sahip cikip kiza da annelik babalik yapmaya basladi..derken ben esimle nisanlandim..babasi beni tanidigi günden beri hep soguk davrandi..diger genc kadina kizi bana da soguk biri muamelesi yapiyordu..dügün konusunda ailemle hic konusmadi ne fikirlerini aldi ne onlara ugradi..hep sabrettim..bu sene evlendik yurdisinda evimizi kurduk..babasi bu ay buraya geldi 1 aydir burada ve bize hic ugramadi..esimin akrabasinda kaliyor ..telefonla ariyip cagirmama ragmen gelmedi..gecen hafta annesi geldi onunda bizde kalmasina izin vermedi..
Bahanesi bizi rahatsiz etmemek ama benim gönlüm cok kirildi bana hep soguk davrandi ama bu hareketine cok üzüldüm nasil cevap germem gerektigini bilmiyorum yardiminiza ihtiyacim var..

Kayınbabana açık açık söyle kırıldığını yoksa tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misal olur

canım benim niye üzülüyorsun ki adam gelipte iyice moralini bozacak canını sıkacak biri belliki. gitsin gelini yerine koyduğu kadının yanına. hiç üzülme boşver rahatsın keyfine bak. gelene kapın açık gelmeyene güle güle.

Ahh ne güzel işte kıymetini bil :):)

Şaka bir yana hiç uğramaması kötü.İlla ki bir sebebi olmalı bunun.Sizi,bir gün gelip kalmakla rahatsız edeceğini düşünüyorsa gerçekten, ince düşünmekte nirvanaya ulaşmış kendileri.

Kayınbabana açık açık söyle kırıldığını yoksa tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misal olur

Haklisin ama söylesem nasil bir tepki alicagimdan emin degilim rahatsiz etmek istemiyorum diyip kesip aticak büyük ihtimalle..Telefon actim gelin diye bekliyorum dedim soguk konustu zaten..

canım benim niye üzülüyorsun ki adam gelipte iyice moralini bozacak canını sıkacak biri belliki. gitsin gelini yerine koyduğu kadının yanına. hiç üzülme boşver rahatsın keyfine bak. gelene kapın açık gelmeyene güle güle.

:) Cok haklisin cok hemde..ama gel gelelim bu sevdigin insanin ailesi olunca istiyorsun , bir adim atiyorsun ki sicak bir iliski kurulsun böle hareketler canimi yakiyor..yarin öbür gün cocugum olucak ve bu insan dedesi olucak..sevdigim insaninda babasi üzülmemek düsünmemek kolay olmuyor..

Ahh ne güzel işte kıymetini bil :):)

Şaka bir yana hiç uğramaması kötü.İlla ki bir sebebi olmalı bunun.Sizi,bir gün gelip kalmakla rahatsız edeceğini düşünüyorsa gerçekten, ince düşünmekte nirvanaya ulaşmış kendileri.

Mutlaka bir sebebi olmali ama ne yazikki dürüstce söylenen konusulan hicbirsey yok...
ANnesini aradim..bir sey mi var diye..ne olabilirki diyor..baba ogul ..sizi rahatsiz etmek istemiyoruz biz böyleyiz iste diyor..bende ben size rahatsiz ediliceginize dir bir his mi verdim siz benim ailem sayilirsiniz yada öyle olmasini isterim dedim..birsey olursa konusualim bir hatam varsa söyleyin cözelim yoksa yarin öbür gün bende sizi rahatsiz etmek istemem sogur giden olan esime olur dedim, oda haklisin dedi ama yapicak birsey yok..yilbasinda birseyler yapmak icin esim onlari cagirdi gelmedi onun yerine dün evlilik yildönümleriydi bize hic haber vermeden akrabalariyla gezmeye gittiler.. Artik esimde üzülüyor ama elden birsey gelmiyor..

Haklisin ama söylesem nasil bir tepki alicagimdan emin degilim rahatsiz etmek istemiyorum diyip kesip aticak büyük ihtimalle..Telefon actim gelin diye bekliyorum dedim soguk konustu zaten..

yabancı ülkede onlar adeti,geleneği unutmuşlardır yabancılar gibide soğuklardır sen hatırlat geçen yıl kızkardeşim( yabancı ülkede yaşıyor) herkes kendi hizmetini kendi yapsın dedi kendi birşey ikram etmedi ben kendim buzdolabından yiyecek alacakmışım! Anneme morelim bozuk dedim ki şu kızına söyle burası Türkiye buradaki adetleri uygulasın!

Esimle düsünüyoruz bu harekete nasil cevap vermeliyiz diye bende birdaha onlarami gitmesem ..hiicbirsey olmamis gibi mi davransam..yokksa direk söyleyip iplerimi koparsam hangisi dogru bilemiyorum

yabancı ülkede onlar adeti,geleneği unutmuşlardır yabancılar gibide soğuklardır sen hatırlat geçen yıl kızkardeşim( yabancı ülkede yaşıyor) herkes kendi hizmetini kendi yapsın dedi kendi birşey ikram etmedi ben kendim buzdolabından yiyecek alacakmışım! Anneme morelim bozuk dedim ki şu kızına söyle burası Türkiye buradaki adetleri uygulasın!

Esimin annesi babasi türkiyede akrabalari yurdisinda yasiyor, akrabalarinin genc karisindan pek hoslanmadigim icin pek görüsmüyorum ama yinede evime yemege davaet ettim ve bir gün yüzlerine karsi kaplerini kirmamaya calistim..

eşin ne diyor. annesi nasıl sana karşı

esim icinde savas veriyor bana birsey belli etmiyor ama bir üzülüyor bir unutmaya calisiyor bir kiziyor..beni suclamamya calisiyor ama babasina patlayamadigi icin bazen sen bosu bosuna müstakbal yengemi sevmedigini belli ettin diyor keske alttan alsaydin diyor..bazen babasina kiziyor..oda cok üzgün cünkü esim babasini cok sever..ANnesi bana hep sicak davrandi bugüne kadar beni üzücek kiricak bir hareket yapmamya calisti

Son düzenleme:
Direk eşine at ,onun üzüldüğünü söyle bak nasıl tıpış,tıpış gelirler .eşinin annesine söyle

onlar mı size küsmüş acaba? Eğer değilse arayıp,sormayın

esim bana yapilan hareketleri yanlis buldugu icin akrabalarinin evine cok sik gidip gelmedi, ama saygisizlik ta yapmadi tabi, babasi defalarca söyledi o karismayin dedi benim icin,, sanki bana öyle geliyorki babasi böyle yaparak sen benim sözümü nasil dinlemessin diye desr veriyor..tabi akrabalrida cahil babayla ogulun arasina girmelerine ragmen babalari kendi taraflarinda oldugu icin sanki seviniyorlar sucluda ben oldum huzursuzluk cikarmis oldum ama ben durup duruken yapmadim bunu..
ama tabiki bunlar sadece düsünce bana su ana kadar söyledigi hic birsey yok ne annesinin ne babasinin..bir kac kere annesi ben nisanliyken gidin görüsün dedi o kadar..
ama anlamadigim bu adam bize zorla ne yaptirmaya calisiyor kimse kimseyi sevmek zorunda degilki..
neyse dedgim gibi belkide sadece benden rahatsiz oluyordur bilmiyorum

esim bana yapilan hareketleri yanlis buldugu icin akrabalarinin evine cok sik gidip gelmedi, ama saygisizlik ta yapmadi tabi, babasi defalarca söyledi o karismayin dedi benim icin,, sanki bana öyle geliyorki babasi böyle yaparak sen benim sözümü nasil dinlemessin diye desr veriyor..tabi akrabalrida cahil babayla ogulun arasina girmelerine ragmen babalari kendi taraflarinda oldugu icin sanki seviniyorlar sucluda ben oldum huzursuzluk cikarmis oldum ama ben durup duruken yapmadim bunu..
ama tabiki bunlar sadece düsünce bana su ana kadar söyledigi hic birsey yok ne annesinin ne babasinin..bir kac kere annesi ben nisanliyken gidin görüsün dedi o kadar..
ama anlamadigim bu adam bize zorla ne yaptirmaya calisiyor kimse kimseyi sevmek zorunda degilki..
neyse dedgim gibi belkide sadece benden rahatsiz oluyordur bilmiyorum

babası kendi doğrularını size diretiyor eşin babasını dinlemek zorunda değil evlenmiş adam ,kayınbaban akraba uğruna sizi ezmeye hakkı yok ,sabırlı olun çncuk var sizin?

babası kendi doğrularını size diretiyor eşin babasını dinlemek zorunda değil evlenmiş adam ,kayınbaban akraba uğruna sizi ezmeye hakkı yok ,sabırlı olun çncuk var sizin?

Cogumuz yok daha, bilmiyorum böyle bir dedesi olucagi icin de cok üzgünüm..

canım benım aksı bırı degılse kayınbaban guzellıkle al karsına konus yada ara telefonlaa

neden gelmedıgını soylee kendısının sıze rahatsızlık vermıyecegını aksıne şereflendırecegını soyle
kalbı yumusar belkı
ayrıca sabret canım kalbın temız bırısın bellıkı
allahım gonlune gore verır ınsallah

eşin biliyordur sana söylemiyordur bence.
o zaman çok kurcalama derim.
ararlarsa tatlı tatlı konuş. çağırırlarsa git. surat tavır yapma.
sen ne ara ne de git.
öyle istiyorsa öyle olsun. çok mu lazım kayınpeder. önemli olan kocanla olan muhabbetiniz.
çok istiyorsan arayı düzeltmek ,
annesi iyi mademki onunla samimiyetini ilerlet. ara sık sık. geldiklerinde ara dışarda yemeğe davet et. eve izin yok demişsin.
belki babasının neden böyle davrandığını sorabileceğin bir ortam yakalarsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back