kayınpederim benden şampuan peçete saklıyor

eşim hor görüldüğü için sağlıklı davranamıyor. sürekli psikolojik şiddete maruz bırakılıyor. ailesi herkesin yanında küçük düşürücü konuşmalar yapar eşime karşı. ben yarı yolda bırakamam onu. suçlu o değil çünkü. sorun yaratan ailesi.

Zenginler çetesi diye bir grup var fakirler erişemiyorum, fakir fakir kalmaya mahkum ediliyor, onun için az çocuk doğuracaksın ki oda fakirlikten nasibini almasın
çok haklısın buna katılıyorum. bi tane olsun hayırlı bi evlat olsun inşallah

kardeşine allah sabır versin başarısı için de helal olsun kendisine. ben de buraya başardığımı anlatırım birgün inşallah

Kesinlikle ayrıl ailene dön...kızını da heba ediyorsun..ne biçim eş ve ailesi bunlar...kimse değişmez neden ,nasıl sorularını geç...ara aileni gelip beni alın lütfen de..kölemisin sen?

memleketimde de kiralar burası ile aynı bende orası daha ucuz sanırdım. burada ek iş imkanı var orada yok. çok artısı var istanbulun iş konusunda. çalışmayı planladığım için buradayım hala

Kesinlikle ayrıl ailene dön...kızını da heba ediyorsun..ne biçim eş ve ailesi bunlar...kimse değişmez neden ,nasıl sorularını geç...ara aileni gelip beni alın lütfen de..kölemisin sen?
allahın izniyle bebeğime yakın zamanda iyi bi hayat sunacağıma insnıyorum en azından çabalıyorum bunun için. ailemin yanına dönmem çözüm değil. açık açık gitmemi istiyorlar zaten. bu kadar mücadele etmişken bırakamam. eğer evime dönünce rahat edecek olsaydım asla düşünmezdim bile kalmayı bu arada

öncelikle çok teşekkür ederim sizin gibi iyi insanlar olmasa çoktan bitmişti insanlık bana göre. elbette insanlık hali ama kabul edemem ben buraya bunun için katılmadım.

ben olmasam o borcu ödemesine bile fırsat vermez bunlar. eşimi ben idare ediyorum. ayrı yaşamak da çözüm değil. ne borç ödeyebilir ben olmasam ne para biriktirebilir eşim. daha çok eziyet edip yıldırırlar bunlar kısaca. yüzüklerime kadar elimden gitti her şeyim takı mı kalır sizce?

Araniz bozuk degilmi olay cikarman icin ne bekliyorsun adamlar sana eziyet ediyor daha ne olsun cekmek istiyorsan birsey soyleyemem

neden cekmek istiyim ki cok mu mutluyum ben böyle eziyet eden kocam değilki onların suçunun cezasını neden eşime çektiriyim

Buyuk konusmuyorum ama onlar size bu eziyeti neden yapiyor esiniz arkaniz da durmadigi icin boyle yapiyorlarsa esiniz ayarini vermeli

kocanin ese dedigine cumle alem pasa der bu yuzden esinizde bitiyor is o gormeyip degistirmiyorsa onlarin sucu degil esinizin sucu

haklı olabilirsiniz sessiz kalıyor çünkü ama değiştiremiyorum bu huyunu napmalıyım gitmek dışında

Kendini kandırıyorsun.

ünive

nereden başvurabilirim çocuk yardımı için
Aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuru yapın Bulunduğunuz ilçenin eşinizin kimlik nosu sizin ve bebeğinizin doğum belgesi yeterli oluyor.. Çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcınız olsun İnanın elinizden geldiğince heryere başvuru yapın duyarlı insanlar çok var Eminim Yardımcı olan birileri Olucaktır Allah yüzünüzü güldürsün inşAllah

sadece doğum parası için başvuru yapabildim. başka konular için uğraşıcam inşallah çok teşekkürler ilginiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…