- 10 Haziran 2020
- 104
- 35
- 13
- Konu Sahibi namelessmom
-
eşim hor görüldüğü için sağlıklı davranamıyor. sürekli psikolojik şiddete maruz bırakılıyor. ailesi herkesin yanında küçük düşürücü konuşmalar yapar eşime karşı. ben yarı yolda bırakamam onu. suçlu o değil çünkü. sorun yaratan ailesi.Ölmek istiyorum da ne demek? Güçlü olmak zorundasın kendini geç bebeğin için. Ölsen ne olacak ona? Lafın gelişi bile olsa böyle birşey bir daha asla ne düşün ne söyle. Ailem üzülmesin diye gitmek istemiyorum diyorsun da,başka alternaf yok. Birşey olmaz git onların yanına. Eşim beni ilk başlarda hiç aramadı sormadı sonra ilgilenmedi vs diyorsun. Belli ki üzgünüm ama önemsemiyor. Sen dua et ailen var. Ya onlar da olmasa? Burdan konuşması kolay gelmesin sakın sana. Empati yaparak yazıyorum. Yerinde olsam ailemin yanına gider,orda bebeğimi güvenilir ellere emanet edip çalışmaya başlar kendime düzen kurardım. Eşinde akıllanırsa gelir akıllanmazsa da defolsun.
çok haklısın buna katılıyorum. bi tane olsun hayırlı bi evlat olsun inşallahZenginler çetesi diye bir grup var fakirler erişemiyorum, fakir fakir kalmaya mahkum ediliyor, onun için az çocuk doğuracaksın ki oda fakirlikten nasibini almasın
ailemi ciddiye alacak olsalar bana bunları yapamazlardı zaten aileme anlatırım diye düşünerekAilene anlat boyle kalma ezmelerine izin verme seni
kardeşine allah sabır versin başarısı için de helal olsun kendisine. ben de buraya başardığımı anlatırım birgün inşallahKardesim ortaokul mezunu 3 cocugu var en buyugu 15 en kucugu 1.5 yasinda 31 yasinda bir suru olay yasadi 29 yasina kadar hic calismamisti evden bile cikamiyordu yokluk sefalet. Ben alirsam giyer ben bi yere goturursem.giderdi. kocasi calismazdi kv ile oturuyor falan. En son kocasi ucu bana kadat dokunan bisey yapti bi sure elimi cektim ve 1 hafta icinde a101 de ise basladi. Iskur programiyla simdi magaza sorumlusu. Gorusebilecegin her yerle gorus bazi yerler evden yemek yaptiriyor. Bazi yerler bebekle kabul ediyor bulmak cok zor evet ama ugrasmak lazim. Belediyedeki her imkani zorla. 300 tl sut paran var onu da al
Kesinlikle ayrıl ailene dön...kızını da heba ediyorsun..ne biçim eş ve ailesi bunlar...kimse değişmez neden ,nasıl sorularını geç...ara aileni gelip beni alın lütfen de..kölemisin sen?kaynanam kayınpederimin zoruyla çalışıyor ayrılamaz işten. ev ev üstüne olmaz tamam ama görümcemin bi evi var adeta burada yaşıyor kıyafetleri çocuklarının eşyaları felan hep burada. ama biz fazla geliyoruz o insanlara. para biriktirip ayrılmamıza da olumlu bakmıyorlar. eşim bi maaşını vermedi diye tutup kapının önüne atmağı kaldı kayınpederimin. üstelik eve 7 bin lira para giriyor. hala eşimden medet umuyor. benim ve bebeğimin sefil hali umrunda bile değil. kızıma 0-3 ay kıyafetlerini oldurmaya çalışıyorum kıyafetim yok eşimin yırtık pijamalarını giyiyorum bunları görüyorlar. ama görümcemin ve eşinin yanında sürekli aşağılıyor kovuyor bizi. gidemeyeceğimizi bildiği için yüklendikçe yükleniyor.
memleketimde de kiralar burası ile aynı bende orası daha ucuz sanırdım. burada ek iş imkanı var orada yok. çok artısı var istanbulun iş konusunda. çalışmayı planladığım için buradayım halaBebek kiyafeti dedigin sey eskimez zaten bende bir cogunu arkadaslardan aldim. Kendi ailenn yanina memlekete gidip orda bi hayat tutturun istanbul sacma sapan pahali bir sehir. Bu kadar zorlukta ne gerek var bu sehirde kalmaya.. adresinide ozelden yollardan kiyafet ayarlamaya calisicam
allahın izniyle bebeğime yakın zamanda iyi bi hayat sunacağıma insnıyorum en azından çabalıyorum bunun için. ailemin yanına dönmem çözüm değil. açık açık gitmemi istiyorlar zaten. bu kadar mücadele etmişken bırakamam. eğer evime dönünce rahat edecek olsaydım asla düşünmezdim bile kalmayı bu aradaKesinlikle ayrıl ailene dön...kızını da heba ediyorsun..ne biçim eş ve ailesi bunlar...kimse değişmez neden ,nasıl sorularını geç...ara aileni gelip beni alın lütfen de..kölemisin sen?
öncelikle çok teşekkür ederim sizin gibi iyi insanlar olmasa çoktan bitmişti insanlık bana göre. elbette insanlık hali ama kabul edemem ben buraya bunun için katılmadım.Biz sana boşan demiyoruz ki, ailenin yanına git geçici bir süreliğine, eşin borçlarını ödesin. En azından bebeğine bakabilirsin. Ailene de bınu açıklayabilirsin. Bu arada ne borcu bu bitmeyen, eşyaları satmışsınız bitmemiş, düğün takılarınız yok muydu onlarla kapatırdınız. Sana bir sürü kişi bebek kıyafetleri için adres gönder dedi göndermedin, eğer bedenin tutarsa senin için de gönderebiliriz. Sonuçta bu insanlık hali, hepimizin başına gelebilir. Destek olacak bir sürü kişi var.
ailemi ciddiye alacak olsalar bana bunları yapamazlardı zaten aileme anlatırım diye düşünerek
böyle insanların sence o umrunda olur muen azindan arkanda destek Olduklarini gorsunler
Kocanin gotunu tutustur gor bakalim olurmu ? Biraz kaybetme korkusu yasamali yalniz olmadigini hissetmeliböyle insanların sence o umrunda olur mu
napabilirim ki aramız bozuk değil pat diye kesersem iletişimi anlar saçma olur hemKocanin gotunu tutustur gor bakalim olurmu ? Biraz kaybetme korkusu yasamali yalniz olmadigini hissetmeli
neden cekmek istiyim ki cok mu mutluyum ben böyle eziyet eden kocam değilki onların suçunun cezasını neden eşime çektiriyimAraniz bozuk degilmi olay cikarman icin ne bekliyorsun adamlar sana eziyet ediyor daha ne olsun cekmek istiyorsan birsey soyleyemem
neden cekmek istiyim ki cok mu mutluyum ben böyle eziyet eden kocam değilki onların suçunun cezasını neden eşime çektiriyim
haklı olabilirsiniz sessiz kalıyor çünkü ama değiştiremiyorum bu huyunu napmalıyım gitmek dışındaBuyuk konusmuyorum ama onlar size bu eziyeti neden yapiyor esiniz arkaniz da durmadigi icin boyle yapiyorlarsa esiniz ayarini vermeli
kocanin ese dedigine cumle alem pasa der bu yuzden esinizde bitiyor is o gormeyip degistirmiyorsa onlarin sucu degil esinizin sucu
Kendini kandırıyorsun.eşim hor görüldüğü için sağlıklı davranamıyor. sürekli psikolojik şiddete maruz bırakılıyor. ailesi herkesin yanında küçük düşürücü konuşmalar yapar eşime karşı. ben yarı yolda bırakamam onu. suçlu o değil çünkü. sorun yaratan ailesi.
Aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuru yapın Bulunduğunuz ilçenin eşinizin kimlik nosu sizin ve bebeğinizin doğum belgesi yeterli oluyor.. Çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcınız olsun İnanın elinizden geldiğince heryere başvuru yapın duyarlı insanlar çok var Eminim Yardımcı olan birileri Olucaktır Allah yüzünüzü güldürsün inşAllahünive
nereden başvurabilirim çocuk yardımı için
yaşadığım hayatın içinde olmadan yargısız infaz yapmayın rica ederim. burada yazdıklarım kadar bilgi edinerek kendimi kandırdığım sonucuna ulaşmanız üzücüKendini kandırıyorsun.
sadece doğum parası için başvuru yapabildim. başka konular için uğraşıcam inşallah çok teşekkürler ilginiz içinAile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuru yapın Bulunduğunuz ilçenin eşinizin kimlik nosu sizin ve bebeğinizin doğum belgesi yeterli oluyor.. Çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcınız olsun İnanın elinizden geldiğince heryere başvuru yapın duyarlı insanlar çok var Eminim Yardımcı olan birileri Olucaktır Allah yüzünüzü güldürsün inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?