- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
Hiç bişey takmadi ki geri verelim
Nediycez diye düşünme madem takmadı ne taktın hangi borcumuzu verelim de gitsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bişey takmadi ki geri verelim
Adam zaten piyasada yokmuş. Adam bı daha aradığında maalesef hepsını bozduk ve borçlarımızı kapattık dıyın mesele kapansın. Enayi olmayın o para asla gelmez geriSelam herkese 2 buçuk aylık evliyim eşimin annesi ve babası ayri bu yüzden bile bir sürü sıkıntı çektim düğünüm maddi olarak çok zor şartlarda oldu erkek tarafına yapılacak ne dusuyosa elinden geldiğince kayınvalidem ve eşim yaptı kayınpederim 1 lira bile çıkarıp koymadı ortaya hiç bir şekilde yardım etmedi hepsini biz kendi imkanlarımızla yaptık dugunde bile misafir gibi oturdu gitti neyse sorunlar bitti gitti derken şimdide kayınpederim düğünde takılan altınları istiyor borcu falan varmış eşim de bende vermek istemiyoruz düğün için bir sürü borca girdik bizimde borcumuz var diyoruz ama hergun arayıp rahatsız ediyor eşim laf anlatamiyor devreye benim mi girmem gerekiyor yol gösterin bana huzurumu iyice bozacak diye korkuyorum
Selam herkese 2 buçuk aylık evliyim eşimin annesi ve babası ayri bu yüzden bile bir sürü sıkıntı çektim düğünüm maddi olarak çok zor şartlarda oldu erkek tarafına yapılacak ne dusuyosa elinden geldiğince kayınvalidem ve eşim yaptı kayınpederim 1 lira bile çıkarıp koymadı ortaya hiç bir şekilde yardım etmedi hepsini biz kendi imkanlarımızla yaptık dugunde bile misafir gibi oturdu gitti neyse sorunlar bitti gitti derken şimdide kayınpederim düğünde takılan altınları istiyor borcu falan varmış eşim de bende vermek istemiyoruz düğün için bir sürü borca girdik bizimde borcumuz var diyoruz ama hergun arayıp rahatsız ediyor eşim laf anlatamiyor devreye benim mi girmem gerekiyor yol gösterin bana huzurumu iyice bozacak diye korkuyorum
Selam herkese 2 buçuk aylık evliyim eşimin annesi ve babası ayri bu yüzden bile bir sürü sıkıntı çektim düğünüm maddi olarak çok zor şartlarda oldu erkek tarafına yapılacak ne dusuyosa elinden geldiğince kayınvalidem ve eşim yaptı kayınpederim 1 lira bile çıkarıp koymadı ortaya hiç bir şekilde yardım etmedi hepsini biz kendi imkanlarımızla yaptık dugunde bile misafir gibi oturdu gitti neyse sorunlar bitti gitti derken şimdide kayınpederim düğünde takılan altınları istiyor borcu falan varmış eşim de bende vermek istemiyoruz düğün için bir sürü borca girdik bizimde borcumuz var diyoruz ama hergun arayıp rahatsız ediyor eşim laf anlatamiyor devreye benim mi girmem gerekiyor yol gösterin bana huzurumu iyice bozacak diye korkuyorum
Bence bu işin sonunda oğlu dayanamayıp “babam çok zor durumda kalmış biraz verelim hem sesi de kesilir, kötü de olsa sonuçta babam o benim” e dönecek, itiraz etseniz kötü olacaksınız, o zaman altınlar neden sizinkilerde kalıyor diye inada binecek offf inşallah düşündüğüm gb olmaz
çok hoş bir el hareketi biliyorum usulca gösterin.
Bozdurup borç ödedik deseydiniz baştan keşke yüzsüz herife.