• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederim altinlarimi istiyor

Selam herkese 2 buçuk aylık evliyim eşimin annesi ve babası ayri bu yüzden bile bir sürü sıkıntı çektim düğünüm maddi olarak çok zor şartlarda oldu erkek tarafına yapılacak ne dusuyosa elinden geldiğince kayınvalidem ve eşim yaptı kayınpederim 1 lira bile çıkarıp koymadı ortaya hiç bir şekilde yardım etmedi hepsini biz kendi imkanlarımızla yaptık dugunde bile misafir gibi oturdu gitti neyse sorunlar bitti gitti derken şimdide kayınpederim düğünde takılan altınları istiyor borcu falan varmış eşim de bende vermek istemiyoruz düğün için bir sürü borca girdik bizimde borcumuz var diyoruz ama hergun arayıp rahatsız ediyor eşim laf anlatamiyor devreye benim mi girmem gerekiyor yol gösterin bana huzurumu iyice bozacak diye korkuyorum
Biz altinlari bozdurup borcumuza yatirdik deyin olsun bitsin. Ama asla ve asla vermeyin.

Ne borcu varmış siz olmasaydınız ne yapacaktı,eğer sağlık problemi olsa verilebilir ameliyat gibi, ama kredi vs gibiyse vermeyin sattık borcumuzu ödedik deyin.

Alırsınız ama "babayı" alırsınız deseydin. Nasıl yaptıysa öyle ödesin borcunu. Yüzsüz herife bak. "Bozdurduk kendi borcumuza yatırdık" deyin kapasın çenesini, laf anlatma derdine ne düşüyorsunuz?

Selam herkese 2 buçuk aylık evliyim eşimin annesi ve babası ayri bu yüzden bile bir sürü sıkıntı çektim düğünüm maddi olarak çok zor şartlarda oldu erkek tarafına yapılacak ne dusuyosa elinden geldiğince kayınvalidem ve eşim yaptı kayınpederim 1 lira bile çıkarıp koymadı ortaya hiç bir şekilde yardım etmedi hepsini biz kendi imkanlarımızla yaptık dugunde bile misafir gibi oturdu gitti neyse sorunlar bitti gitti derken şimdide kayınpederim düğünde takılan altınları istiyor borcu falan varmış eşim de bende vermek istemiyoruz düğün için bir sürü borca girdik bizimde borcumuz var diyoruz ama hergun arayıp rahatsız ediyor eşim laf anlatamiyor devreye benim mi girmem gerekiyor yol gösterin bana huzurumu iyice bozacak diye korkuyorum
Bak canım ben 2 yillik evliyim verdik biz altınları geri gelmedi
Benim eşimde askere gitti bende bunlar böyle yapınca 300 lira kira 50 TL aidat sonra yakıt parası eşime askeryken harçlığını yol parasını ailesi veriyor
Bende kendi abimin evinde kalıyorum
Açıkçası hesaplarınca altinlarimin çıktığını görünce sinirim geçti az çok
Ama ben bunu eşime de dedim asla 5 kuruş borc vermem

Bak canım ben 2 yillik evliyim verdik biz altınları geri gelmedi
Benim eşimde askere gitti bende bunlar böyle yapınca 300 lira kira 50 TL aidat sonra yakıt parası eşime askeryken harçlığını yol parasını ailesi veriyor
Bende kendi abimin evinde kalıyorum
Açıkçası hesaplarınca altinlarimin çıktığını görünce sinirim geçti az çok
Ama ben bunu eşime de dedim asla 5 kuruş borc vermem
Asla ama asla verme altınlarını

Elini cebine atmayan adama 5 kurus verilmez..

zaten beş kuruş vermeyen ,yardım etmeyen bir baba aldığı altınları sizce size geri verirmi?bence eşin baba ben eşimle konuştum veremem dediğini , altınlarıda annenlere gönderdiğini söylesin.

Kocan bencede iki yüzlü davranıyor.vermek istemeyen adam "baba bizim altınlar borca gitti"der konuyu kapatırdı.sen,ver desen anında verir.benden söylemesi.sert çıkış eşine,babasına adam gibi HAYIR desin

Siz de maddi sıkıntıları anlatın. Varsa sen ver bize baba diyin. Şöyle borca girdik böyle borca girdik hiç maddi destek göremedik. Faturalarımız geldi nasıl ödeyeceğimizi düşünüyoruz falan.
Çivi çiviyi söker :) o zaman vazgeçer belki

Back