Bozdurduk de verme
Utanmadan nasıl istiyor ya size gelen hediyeyi
Utanmaz işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bozdurduk de verme
Utanmadan nasıl istiyor ya size gelen hediyeyi
Keşke öyle birşey yapsa baban ağzını bir Acar daha ölse arayamaz kp konus babanla bir güzel anlatAltınlar benim ailemde zaten borç olarak istiyormuş gerekirse benim ailemi arayıp onlardan isteyecekmis terbiyesiz herif
Terbiyesiz adam ya bizim düğünümüz için borç almış düğünde bir lira vermedi hangi düğüne aldıysa parayı saçmalık çelişki var soylediklerinde
Aynen bunu yazacaktım ellerine sağlık..Altınları bozdurup borca yatırdık deyin sizde.
İnsan gerçekten hayret ediyor.....
altın sizin mal sizin vermiyoruz diyemiyor musunuz?
Keşke öyle birşey yapsa baban ağzını bir Acar daha ölse arayamaz kp konus babanla bir güzel anlat
Aha ayni benim kayinpeder
Tmm sizde birdaha aradığında aynen şunu diyin;
Sevgili kayinpedercigim acebaaa siz bize ne kadarlık bişey takmistiniz söyleyin iade edelim, zira ilgili tek borcunuz budur gerisi sizin sorununuz.Biliyorsunuz ki dugunu kendi başımıza yaptık bizde borçluyuz ve kardeşi kardes Yaradan bile kesesini ayrı yaratmış....[/QUOTE
Tmm sizde birdaha aradığında aynen şunu diyin;
Sevgili kayinpedercigim acebaaa siz bize ne kadarlık bişey takmistiniz söyleyin iade edelim, zira ilgili tek borcunuz budur gerisi sizin sorununuz.Biliyorsunuz ki dugunu kendi başımıza yaptık bizde borçluyuz ve kardeşi kardes Yaradan bile kesesini ayrı yaratmış....
Ne güzel söyledin ya az önce yine aradı beni şimdiye kadar söylediklerimiz bir ise yaramamış demek ki
Yuh ya gerçekten yuh böyle insanlardan ne beklenir ben evlendim iki hafta sonra benim mehir senedimi çaldılar kv ve kp imSelam herkese 2 buçuk aylık evliyim eşimin annesi ve babası ayri bu yüzden bile bir sürü sıkıntı çektim düğünüm maddi olarak çok zor şartlarda oldu erkek tarafına yapılacak ne dusuyosa elinden geldiğince kayınvalidem ve eşim yaptı kayınpederim 1 lira bile çıkarıp koymadı ortaya hiç bir şekilde yardım etmedi hepsini biz kendi imkanlarımızla yaptık dugunde bile misafir gibi oturdu gitti neyse sorunlar bitti gitti derken şimdide kayınpederim düğünde takılan altınları istiyor borcu falan varmış eşim de bende vermek istemiyoruz düğün için bir sürü borca girdik bizimde borcumuz var diyoruz ama hergun arayıp rahatsız ediyor eşim laf anlatamiyor devreye benim mi girmem gerekiyor yol gösterin bana huzurumu iyice bozacak diye korkuyorum
Siz karismayin. Muhattabiniz esiniz olsun. Ben vermem demeniz yeterli . Esinizde size sormadan vermez sanirimSelam herkese 2 buçuk aylık evliyim eşimin annesi ve babası ayri bu yüzden bile bir sürü sıkıntı çektim düğünüm maddi olarak çok zor şartlarda oldu erkek tarafına yapılacak ne dusuyosa elinden geldiğince kayınvalidem ve eşim yaptı kayınpederim 1 lira bile çıkarıp koymadı ortaya hiç bir şekilde yardım etmedi hepsini biz kendi imkanlarımızla yaptık dugunde bile misafir gibi oturdu gitti neyse sorunlar bitti gitti derken şimdide kayınpederim düğünde takılan altınları istiyor borcu falan varmış eşim de bende vermek istemiyoruz düğün için bir sürü borca girdik bizimde borcumuz var diyoruz ama hergun arayıp rahatsız ediyor eşim laf anlatamiyor devreye benim mi girmem gerekiyor yol gösterin bana huzurumu iyice bozacak diye korkuyorum