Kayınpederim altinlarimi istiyor

bsragencc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
48
13
88
31
Selam herkese 2 buçuk aylık evliyim eşimin annesi ve babası ayri bu yüzden bile bir sürü sıkıntı çektim düğünüm maddi olarak çok zor şartlarda oldu erkek tarafına yapılacak ne dusuyosa elinden geldiğince kayınvalidem ve eşim yaptı kayınpederim 1 lira bile çıkarıp koymadı ortaya hiç bir şekilde yardım etmedi hepsini biz kendi imkanlarımızla yaptık dugunde bile misafir gibi oturdu gitti neyse sorunlar bitti gitti derken şimdide kayınpederim düğünde takılan altınları istiyor borcu falan varmış eşim de bende vermek istemiyoruz düğün için bir sürü borca girdik bizimde borcumuz var diyoruz ama hergun arayıp rahatsız ediyor eşim laf anlatamiyor devreye benim mi girmem gerekiyor yol gösterin bana huzurumu iyice bozacak diye korkuyorum

Altın maltın yok bozdurduk, borçtayız, fırından bayat ekmek alıyoruz yarı fiyatına veriyorlar, sen bize yardım et deyin.

Şaka bir yana ne alaka ya hu? Bir küçük çöpü olmadan göz dikmesi. Parazit adam. Bende de var bunun bir kaç beden küçüğü.

Altinlari bozdurdugunuzu dugunden ustunuze kalan borclari kapattiginizi soyleyin . Israrci bir insana anca boyle beyaz bir yalan soylenebilir.

Borclarini odemek icin sizin evlenmenizi mi beklemis .Vermeyin .

Bence eşin ikili oynuyor sanki babasıyla bu mevzuyu konuşmuş gibi tabiki altınları verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…