öncelikle öfkenizi anlıyorum.ama koca adama sürekli küfüre varan hakaretler etmeniz beni rahatsız etti. keşke rahatsız olduğunuz konuları açıkça kendisine söyleseydiniz de bu kadar dolmasaydınız.
ayrıca çok sabırlıymışsınız.ben bunların hiç birine katlanamazdım.bence hakkınızı sonuna kadar alın.hiç birşeysen vazgeçmeyin. mutlaka karşılaşacaksınız kp nizle. çok muhattap olmayın yeterli.
koca adama sürekli küfürlü konuşmak derken neyinden rahatsız oluyorsun anlamadım.
sen kendini benim yerime koy bakalım küfrü bırak neler yapardın.
dolmam artık çok normal burda birsürü kişi okudu ve sizin gibi tepki veren olmadı şaşırdım açıkcası...
mutlaka karşılaşmamak için elimden ne geliyorsa yaparım
mağazama bile gitmiyorum gelmesin diye 2 gündür evimdeyim
çok muhattap olmak değil ben artık görmek istemiyorum ve gerekirse sokağa bile çıkmam...
Çok sabırlısın gerçekten .
Böyle insanlara asla tahammül edemem .
Bugüne kadar sabretmişsin sen sabrettin diye o üstüne gelmiş .
Gerçekten şu an nefret ettim o adamdan .
Eşinle konuş uzak dur o adamdan durabildiğin kadar .
O ne ya öyle .
Hatta ısrarlı davranırsa sert bir dille hatta saygısızlık yaparak daha evine gelmeyeceğini bile söyleyebilirsin .
Çünkü saygı diye bir kavram yok adamda .
Rabbim kurtarsın seni .
evine gitmeyeceğimi kayınvalideme belirttim
ALllah razı olsun kızım o yokken gelirsin dışarda görüşürüz dedi
ben artık kin kusuyorum 2 gündür sürekli düşünüyorum ve huzurlu olmak için dua ediyorum
bugün eşimi aramış işimle ilgili birşey sormuş
eşim aradı beni sordu bende o iş artık yok ilgilenmiyorum dedim tamam dedi kapadı
artık babasına ne dedi bilmiyorum umrumdada değil o adamın adını bile duymak sinirlerimi bozulmasına yetiyor.
Allahım uzak tutsun beni karşılaştırmasın...
amin duan için...
Evet olay kolay kapanmış.Kanepe vs çekmekte nedir güzel kardeşim,orası sizin mahreminiz.Babasına haddini bildirip anahtarı alacaktı eşin.Hatta ve hatta anahtar yaptırmak hiçte zor değil .Tiksindim be!Senin psikolojini tahmin edebiliyorum.Bıçak gibi kesin ilişkinizi.Kayınvalidene çok üzüldüm.Ey hayat!
benim kendi ailemde kavganı k sı hiç olmadı
eşimgilin ailede sürekli kavga bi arada yaşarken kavga olmasın
ses çıkmasın diye hep yuttum herşeyi yuttum
eşim gitseydi yine kavga olacaktı ve ben yine huzursuz olacaktım onuda sindirmeye çalıştım.
ama olmuyo sindirdikçe üstüme geliyordu ama şeytan görsün diyorum yüzünü
Allahından bulsun pislik herif