ohh iyi yapmışsın kız sefan olsun.Benim bir ömür yaşlancağım kişi sensin sen ne dersen o dedi
Teşekkür ederim inşallah sizde çok mutlu olursunuzohh iyi yapmışsın kız sefan olsun.herkese örnek olsun evli kadın dediğin böyle olacak işte. çocuğuna laf söyletmeyecek, kocayı yuları takacak. valla mutlu oldum okuyunca helal olsun
Haklısın ama gereksiz olmuş. Sanki bakmaya yardımcı olmadıklarını söylemek için bahane aramışsın da bulmuşsun gibi olmuşCumartesi günü kayınbabamla tartıştım eşim filan da yanımdaydı. Sebepte oğlumun saçı uzun bağladım diye aslında kız olacakmıştı ters olmuş dedi bende her saçını bağlayan erkek kız mı oluyor kulak deldiren erkeklerde var dedim onlar erkek değil dedi bende bakmam da yardımcı olmuyorsanız karışmayın nasıl baktığıma dedim baya bağırıştık karşılıklı sonra eşimi kaynım aramış bizimle konuşmayın özür dileyin demiş ben özür dilemek istemiyorum gerçekten üzerimizde hiç emekleri yok ortada sebep bile yok
Oh iyi olmuş. Fırsatı bulunca böyle sokucaksın lafı bunlaraHaklısın ama gereksiz olmuş. Sanki bakmaya yardımcı olmadıklarını söylemek için bahane aramışsın da bulmuşsun gibi olmuş
Ya öyle de bazı insanlara soktuğun laf yine seni sinirlendiriyor ya işte. Anlamıyor belli ne yapcanOh iyi olmuş. Fırsatı bulunca böyle sokucaksın lafı bunlara
Doğru söylüyorsun. Kapasite belli. Olsun bahane olmuş küslük içinYa öyle de bazı insanlara soktuğun laf yine seni sinirlendiriyor ya işte. Anlamıyor belli ne yapcan
Evet gerçekten çok şey oldu ve daha 2 senelik evliyim eşim destekcim tabi ondan başka kimsem YokBenim kp de ağzından çıkanı pek duymaz, boş boş konuşur. Eşimi uyardım, babana söyle gün gelecek çenemi tutamayacağım dedim. Şimdilik idare ediyorum, az görüşüyorum. Özel bir şey olmadığı müddetçe ne ararım ne giderim. Bence sizde çok şey birikmiş, patlamışsınız. Sakın özür dilemeyin. Hele eşiniz deztekçinizse sakın sakın.
Bende böyle olmasını istemezdim ama daha öncesinde de aynı şekilde dedi benim cevabım ben böyle seviyorum oldu 2 gün sonra yine aynı şekilde konuştu artık patladım her seferinde aynı şeyi duymaktan sıkıldımKayınpederiniz cahilce yorumlar yapmış. Ben olsam benim de sinirim bozulurdu. Ama ben böyle durumlarda laf dalaşına girmektense hiç umursamamayı tercih ediyorum. Bağıra çağıra kavga edince yüz göz olunuyor çünkü. Sonuçta o kişi eşinizin babası. Hoş durumlar değil. Bir daha karışırsa hiç duymamış gibi yapın ya da gülerek alttan laf sokun ama kavgaya çevirmeyin olayı bence...