İlaç gibi geldi yazdığınız. Ki kpederi ben severim bu arada. Bi insanın bi huyu rahatsız edici diye silip atacak halim yok, aramız da iyidir.Konu sahibi ben size hak veriyorum.adam demekki potansiyel yiyici. Beklentileri olan biri. Size güvenip arabasını attıysa yarın öbürgün birlikte yaşayalım der. Eşiniz vermemek için sizi öne sürmüş ben takdir ettim akıllı adam.
Yok büyütmüş bu yaşa getirmiş olaylarını geçin arkadaşlar. Benimde yavrum var bile isteye kucağıma aldım. Geleceğimi sigortaya almak için doğurmadım ben onu.
Buradaki kadınlarda şu var, düğün yaptım ailem destek olmuyor borcum var yardım etmiyor deyince koca insanlarsınız meslek sahibi yapmış deniliyor, aile alakalı konu açılınca aynı cvb veriliyor.
Adamı kanser edersiniz valla![]()
Eşimin de bu konudan bunalmışlığı var çünkü zaten yıllarca ailesine yardım etmiş birisi. Okutmuş falan diyorlar ya üniyi kendi şehrinde okumuş üstüne burs parasını da annesine b makinesi almak için biriktirmiş birisi. Hiçbir şey bilmeden direkt böyle damga vurmaları üzücü.