Cidden buna takmanız çok tuhaf. Sonuçta kayınbabam benim biyolojik babam değil o açıdan öyle söylüyor bunu bu şekilde anlamanız çok ilginçSize elin kızı demesi hoşunuza mı gitti?
Kayınbabam benim biyolojik babam değil onun açısından elin kızı diyor kendi açısından değil. Vurmak için vuruyosunuz ciddenBen olsam kayınpederimin istediği borç kadar kocamın saç ekme parasına da takılırdım herhalde.bildiğim kadarıyla pek uygun değil saç ekme fiyatları. Bunca yıl ektirmedin de “elin kızının” parasına mı güvendin saç ektirmek için derdim
Dolandırıcı olarak falan mı bahsetmişim cidden abartıyosunuz. Sürekli para beklentisinde olan bi insan sadeceKayınpederinden bir dolandırıcı gibi söz etmen hiç hoş değil, aynı şekilde baban borç istese senin tepkin ne olurdu acaba?
Sizin için elin kızı demis ve bu hoşunuza mı gitti?? Yok artik
Kayınbabam açısından bunu söylüyor takmak için takmamanızı öneririmSize elin kızı demesi hoşunuza mı gitti?
20 bin epey para çünkü borç ödüyoruz elimizde 50 bin var da 20 verelim değil ki verirsek elimizdeki hepsini vermiş oluyoruz o yüzden sıkıntıBorç olarak almıyor mu? 20 bin çok bir para değil ikinizde çalışıyormuşsunuz. Geri veren bir insansa verilebilir. Oğlundan istemeyecekte kimden isteyecek. Sizde yeri gelir ondan istersiniz. Bizde böyle tabi aile içinizi bilemeyiz
Üye haklı değil mi? Bende okuyunca katıldım ona.Kayınbabam benim biyolojik babam değil onun açısından elin kızı diyor kendi açısından değil. Vurmak için vuruyosunuz cidden
Ben olsam kırılırdım evlenmemize rağmen bana el kızı denmesine sanki benimsenmemiş gibi hissederdim. Takmak için falan takmadım benim bakış açım bu hanımefendi. Şimdi size el kızı derler ama hizmet olunca evin kızından beklenen hizmeti beklerler.Cidden buna takmanız çok tuhaf. Sonuçta kayınbabam benim biyolojik babam değil o açıdan öyle söylüyor bunu bu şekilde anlamanız çok ilginç
Alakası yok bizim eşimle aramız çok iyi asla hizmetçi şu bu tarzı bi durum da oluşmadı aramızda. Evliliğimizin ilk ayları sıkıntılıydı o dönemlerde bile asla böyle bi beklentisi olmadı cımbızla çekmişsiniz lafı.Ben olsam kırılırdım evlenmemize rağmen bana el kızı denmesine sanki benimsenmemiş gibi hissederdim. Takmak için falan takmadım benim bakış açım bu hanımefendi. Şimdi size el kızı derler ama hizmet olunca evin kızından beklenen hizmeti beklerler.
Neyse benim cevap size uymadı başka cevaplara bakarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?