Kayınbabam

Canım burda yine suçlu eşiniz niye 3. kişilere kızıyorsunuz bn anlamıyorum sevmiyorum diyiverin eşinize yoksa buralarda daha çok konu açacaksınız gibi geliyor bana. Eşinizle bu durumu konuştunuz mu? Kayın babanız size niye öyle davranıyor hiç sordunuz mu eşinize? Yani eşinle orta yolu bulmadıkça dediğim gibi daha çok başınız ağrır.

Son düzenleme:
Onlarla bir gün önce kutlayın. Olmaz mı? Eşine de anlat çekirdek aile olarak kutlamak istiyorum kendi gününde de. Belki anlar

siz oraya gideeceksiniz zaten gelelim diye dayatmamışlar. gene 3 kişi kutlarsınız iki doğum günü olur ne güzel. onların da torunları bu kadar bencil düşünmeyin. umurlarında olmasa daha mı hoş olur?

Ben sadece çocuk doğuran bakan biri değilim ben onun annesiyim farkindaysan. Tabiki de 3 kişi ailecek kutlamak bizim hakkımız.

Ben sadece çocuk doğuran bakan biri değilim ben onun annesiyim farkindaysan. Tabiki de 3 kişi ailecek kutlamak bizim hakkımız.
Siz surekli ben anneyim o benim cocugum biz aileyiz diyorsaniz kayinpederinizde takilmistir size tavriniz cok degisik.

oh olmuş
Oraya gıdılecek gelemem rahat edemem
bıze gelınecek aksama kadar acıkacaklar bılmem ne
herkesı kendı rahatlığına göre ayarlamaya çalışırsan
hıc bırseyden haberınde olmaz huzurunda kaçar
gelınsın dıye çocuklusun dıye başkalarından farklı bu ozellıgın yok yanı
madem ağaç konuğundan çıkmış bırıyle evlenecekten

oğlumun bir yaş doğum gününü kutlayamadık, bu sene yine aynı sorun bıktım ya. Biz ne zaman ailecek kutlucaz.
ahahaha ayy kusura bakma kahkaha attım canım senin başka derdin yokmu. Sanki 20 yıldır hiç yanlız kalmamış gibi biktim ya ne zaman kutlicaz Sen biraz asosyalsin galiba yani etrafında insan istemiyorsun. Ben hayatta görmedim ana baba çocuk doğumgünü kutlasin

Onlarla bir gün önce kutlayın. Olmaz mı? Eşine de anlat çekirdek aile olarak kutlamak istiyorum kendi gününde de. Belki anlar
Keşke anlasalar canım. Kayınbabam illa gününde toplu kutlansın istiyor,eşimde babasının ağzına bakıyor, biz sanki üvey anne üvey baba gibi bir gün önce veya birgün sonra mi kutlucaz uf

İstese başbaşa da kutlar, aynı doğumgününü defalarca kutlanabilir yani. Maksat iş çıkmasın, sevmediklerini gormesin

Basbasa kutlasalar o da problem. Dedesi cimrilik etti bi aramadi bi hediye almadi dusuncesizler derdi :) kimseye yaranamaz oldu kaynana kayinpeder gorumce

Çok birlikte kutlamak istemiyorsan o zaman o tarihte şehir dışına git tatile gidin bir daha ki sefere. Evlenince galiba başka bir ailenin ferdi gibi oluyorsun kendi ailen biraz geri planda kalıyor. Bu konuyu eşinle halletmen lazım. Dede de iyi niyetli de siz eşinizin ailesini sevmiyorsunuz. Orta yolu bulmaya çalışın yoksa hep sorun yaşarsınız. Uzakta yaşasanız belki daha iyi senede en fazla on gün birlikte

Basbasa kutlasalar o da problem. Dedesi cimrilik etti bi aramadi bi hediye almadi dusuncesizler derdi :) kimseye yaranamaz oldu kaynana kayinpeder gorumce
Adamların torunu olmuş onemsiyorlar. Tabikide birlikte kutlasinlar. Ayy bundan bitanede bizde var. Yemeğini yapıp hazırlayıp yanina götürüyoruz yine yaranamıyoruz. Çocuk olmasa bunların yüzüne bakmazlar.

O kadar cok şeyden çekiyorum ki k.bkmayin ama sizin hic bi dersnz yok kendi kendnze dert aryorsnz evlilik fedakarliktir 3 kisiyle dogum gnu olmaz niye bu kadar buyutup bencllik yapiyosnz

Ben siZin ne isteginizi tam anlamadım babanne hala dayı amca vs dogum günü kutlanılır hem zevklidir de kalabalık dogum günü fakat bana eşinizin tarafına ön yargılı ve kabullenememe durumu var gibi geldi senin Hoşuna gidicek Cümleler kuramam doğru tektir ve hoşuna da gitmese doğrudur eşinin aileside gelicek sende gideceksin bunu da zevkli duruma getir yorul ne olucak yani tatlı yorgunluk diye düşün ve en önemlisi seninde çocuğun var empati kur büyütücen evlendiricen

Ne alaka yirmi sene. 3 bucuk senelik evliyim, oğlum 2 yaşına gircek, topu topu 2 doğum günü oluyor.Hergün doğum günü kutlanmaz,o özel günde kutlanır. Biz üvey anne üvey baba gibi bir gün önce veya bir gün sonra kutlamak zorunda mıyız.. Doğum gününde ordu olmak zorunda mıyız. Çocuğu yaparken bizle miydiniz. Eşim ben oğlum yemeğe gitcektik başbaşa kutlucaz belki. Mevlüt vermeye gerek yok. Çocuğun yok anlaşılan cevap yazma.

Bende var iki tane ben yazabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…