Kayınbabam beyaz eşyamızı sattı

İşte bu tavrın devam etmemesinden korkuyorum sizce ilerde değişebilirmi

Eşimle çok şükür bir maddi yada manevi bir problemimiz yok sadece eşimin bana denilen söylenilen hakaretleri göz ardı etmesinden endişeliyim ileriki zamanlarda be olucağını bilemiyorum
Sadece çocuk için acele etme.Bak bakalım belki eşinle iyi olacaksın.Beraber çalisin kazanın ailesi ile bağına bak.

Allah'tan belasını bulsun der katiyen görüşmez kapımdan içeri sokmazdım. Eşimden emin olmadan da birkaç yıl.cocuk yapmazfım zira ilerde senin yüzünden ailemle aram acıldı falan diye gerizekalı bir grup var

onu ailesine kışkırtıcak hiç bir zaman birşey söylemedim ama kendisi zamanla yüzlerini gördü çocuk konusunda eşimle acele etmeme kararındayız evliliğimizin oturması açısından ama dediğiniz gibi ilerde barışır ve bana karşı tavır alır diye de endişelerim var

kocan çok pasif. Ailesi senin arkandan neler demiş olay çıkarması lazımdı.
doktormuşsun kazancın çoğu insana göre iyidir paşa ailesi ne iş yapıyorda hor görüyor sizi?
Olay çıkmasını hiç bir zaman istemedim sonuçta ailen dedim ama maalesef birşeyleri alttan alınca karşı taraf daha da kötüleşmeye başladı

Olay çıkmasını hiç bir zaman istemedim sonuçta ailen dedim ama maalesef birşeyleri alttan alınca karşı taraf daha da kötüleşmeye başladı
yoo alttan alma eşindede azcık akıl varsa senin yanında durur. ailemiz bizi eş ailesi ezsin diye doğurmadı herkes bilecek haddini.

yoo alttan alma eşindede azcık akıl varsa senin yanında durur. ailemiz bizi eş ailesi ezsin diye doğurmadı herkes bilecek haddini.
Biraz sessiz bir karakter olmamdan ötürü ailemde şikayetçi ama birinin bu olaylarda alttan alması gerektiğini olayın harlanmaması için hep sustum ama ilerde bu susmamdan ötürü eşim ya barışırsa diye endişeliyim

eşim ya barışırsa diye endişeliyim
kötüde olsalar eşinin ailesi malesef.
İlla birgün barışacak, önemli olan sınır çizebilmesi. Sana birisi laf söylediğinde o lafı onların biryerine tıkabiliyor olması lazım. Babamdır annemdir deyip susmamalı ses çıkarabilmeli.

İşte bu tavrın devam etmemesinden korkuyorum sizce ilerde değişebilirmi
Değişmemesini umut ediyorum ama ailesi olduğu içinde illa ki bi gün düzelir o zaman siz kötü olmazsınız umarım çünkü o süreç sizin için çok yıpratıcı olur, eğer çocuğunuz yoksa en azından bu süreçte bazı şeyler tam olarak oturana kadar çocuk yapmayın

Salonumda köşede duran bambu senin eşim dediğin adamdan daha fazla katkı sunuyor bulunduğu ortama biliyor musun?
Hırsız lafını duyduğun an suratlarına tükürüp ayrılman gerekirken devam etmişsin. Ne yapmamız lazım değil senin boşanman lazım. Ama yapmayacaksın belli. Görüşmeyi tamamen kesmelisin, aradaki ipleri koparmalısın. Eşin olacak adam kopamaz ama o ailesinden

Burda çok fazla detay yazamadım ama o kadar çok hakaret işittimki yenilir yutulur gibi değildi üstüne üstlük aileme bile iftira atmaya kalktı eşimin babası ve yalan olduğunu eşimde bildiği için ailemi savundu kamera kaydı izlediği için nikahta kınada ve böyle bir adamla barışırsa ilerde banada iftira atmasından korkuyorum açıkçası

Barışmalarını istemiyorum ama eşimede bu durumu yansıtmıyorum barışmak istememe nedenim iftira atabilicek yalancı bir adam olmasından ötürü

Eşim ailesinin yaptıklarını kabul ediyor farkında ama bazı zamanlar görüşmediklerinden ötürü üzülüyor ve bu durum beni korkutuyor geri barışır ve bana ona yapılan şeyleri unutursa diye ne yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…