Kayınbabam beyaz eşyamızı sattı

Barışmalarını istemiyorum ama eşimede bu durumu yansıtmıyorum barışmak istememe nedenim iftira atabilicek yalancı bir adam olmasından ötürü
Bence de eşiniz yanında da ailesini çok kötüleyici konuşmamaya çalışın çünkü inanın ilerde onlar iyi olur siz kötü olursunuz, eşinizle de aranız bozulur. Biraz eşinize bırakın o uğraşsın siz geri plan da kalın bence bu konularda

Kıymetli yorumunuz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim rabbim herkesin evine dirlik düzen versin dediklerinizi kulak ardı etmiyeceğim

Yazan herkese teşekkür ederim bu arada yorumlarınız gerçekten benim için çok değerliydi yüreğime bir nebzede olsa su serptiniz gelişmeler olursa ilerleyen zamanlarda tekrar yazıcağım umarım her şey güzel olur benim ve sizler için hayat hepinizin karşısına iyi insanlar çıkarması dileğimle

Varlıklı bir aileden geliyorum eşimin babası öğrenciyken para yollamazken ben eşime para verdiğim kendim parasız dolandığım zamanlar oldu sırf o aç kalmasın diye
Kendi kendinle çelişiyorsun varlıklı aileden geliyorum diyorsun harçlıgını eşine verip aç kalıyorsun dediğin gibi varlıklı olsan ekstra harçlık alma imkanın olması gerekmez mi

Kendi kendinle çelişiyorsun varlıklı aileden geliyorum diyorsun harçlıgını eşine verip aç kalıyorsun dediğin gibi varlıklı olsan ekstra harçlık alma imkanın olması gerekmez mi
Alabilirdim ama babamdan aldığım için paramı nereye harcadığımı soruyordu ona yalan söylemek istemediğim için babamdan durumu saklamak adına her hafta bir daha birdaha para isteseydim paramın nereye gittiğinden dolayı şüphelenmeye başlıcaktı bu yüzden istemedim

Barışır bence. Erkekler salak oluyor bu konuda. Siz iyice emin olana kadar bekleyin . Güzel bir yasamınız olsun inş

Ne yapmanız lazım? Uzun evlilik ,ruh sağlığınız için Gururlu bir insan olarak dönüp bakmamaniz.Asla ama asla muhatap olmamanız Evlilikten emin olana kadar çocuk yapmamak,kendine yatırım yapmak lazım Sonuçta elma ağacından armut düşmez İlerde eşiniz anamda anam,babamda babam derse ayağınızda pranga olmasın. .....

Şunu sormalisin kendine , sonuçta eşinin ailesi bu et tırnaktan ayrılmaz. Olurda esin affederse , ailesiyle görüşmek ister ve gorusurse senin tepkin ne olur ?

Bu susmaniz gereken bir durum değil,kusura bakmayın sosyal ilişki seviyeniz düşük.Bana hırsız diyecek adamın dilini koparirim öyle bir korkarki ağzını açamaz."Aman ağzımızın tadı bozulmasın" zihniyeti çok tehlikeli.
Bırakın ortam harlansin,azıcık sesiniz çıksın.Ben anneniz olsam kızıma bunu dediklerini duysam beni en çok kızımın susup oturması yaralar inanın bu iyi bir davranış değil.Belki de eşiniz bilerek sizi seçti böyle sessiz olmanız işine geliyor Ağzınizi açıp laf etseydiniz azıcık dişli olsaydınız ona kalmadan kendi hakkınızı kendiniz savunsaydiniz keşke......

Ama başka bişeyler illaki olmustur adam durduk yere sızın esyanızı nıye satsın.
Siz ne iş yapıyorsunuz. Arayıp ne dıyorlar mesela

Siz doktorsunuz değil mi. Doğru anladım. Ayrıca maaşınız gayet iyidir neden esinizle parası için evleneceksiniz orayı anlayamadım. Adam size hangi sebepten hırsız diyor. Hem eşyalarınızı satıyor hem size ve esinize hakaret ediyor. Konuda kopukluklar var. Bir üyenin de dediği gibi benim kızım bu lafları isitecek ve susacak. Çok üzülürdüm. Hep düşünüyordum da zaten simdi eminim kızımı evlendirmeyeceğim. Evet turşusunu kurarim daha iyi.

Asıl konuya yorum yapmayacağım zaten herkes yazıyordur.
Nişandan sonra eşinizin babasıyla kahve içmeye gidip kul hakkı olmasın diye bir şey içmemeniz ne demek? Anlamadım bunu.
Bir de kayınvalide yok mu niye her yerde kayınpeder var? Niye bu derece baskın?

Sonra akşam eşim babası ve ben kahve içmeye gittik ben hiç bişey içmedim kul hakkı geçmesin diye
Şunu anlayamıyorum. Okudum, okudum, anlamadım.
Kul hakkı geçmesin diye derken?
Davulcuya bile "Allah versin" diyen adama mı hak geçmesin?

Kp seni özel okulda okutayım doktor yapayım demiş. Yani özel üniversitede parasını ödeyip tıp okumasını tavsiye etmis.

Konu sahibi de beni küçük gördü mesleğimi beğenmedi de bu teklifte bulundu diyor.

Ben öyle anladim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…