Bence de eşiniz yanında da ailesini çok kötüleyici konuşmamaya çalışın çünkü inanın ilerde onlar iyi olur siz kötü olursunuz, eşinizle de aranız bozulur. Biraz eşinize bırakın o uğraşsın siz geri plan da kalın bence bu konulardaBarışmalarını istemiyorum ama eşimede bu durumu yansıtmıyorum barışmak istememe nedenim iftira atabilicek yalancı bir adam olmasından ötürü
Kıymetli yorumunuz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim rabbim herkesin evine dirlik düzen versinBence de eşiniz yanında da ailesini çok kötüleyici konuşmamaya çalışın çünkü inanın ilerde onlar iyi olur siz kötü olursunuz, eşinizle de aranız bozulur. Biraz eşinize bırakın o uğraşsın siz geri plan da kalın bence bu konularda
Kendi kendinle çelişiyorsun varlıklı aileden geliyorum diyorsun harçlıgını eşine verip aç kalıyorsun dediğin gibi varlıklı olsan ekstra harçlık alma imkanın olması gerekmez miVarlıklı bir aileden geliyorum eşimin babası öğrenciyken para yollamazken ben eşime para verdiğim kendim parasız dolandığım zamanlar oldu sırf o aç kalmasın diye
Alabilirdim ama babamdan aldığım için paramı nereye harcadığımı soruyordu ona yalan söylemek istemediğim için babamdan durumu saklamak adına her hafta bir daha birdaha para isteseydim paramın nereye gittiğinden dolayı şüphelenmeye başlıcaktı bu yüzden istemedimKendi kendinle çelişiyorsun varlıklı aileden geliyorum diyorsun harçlıgını eşine verip aç kalıyorsun dediğin gibi varlıklı olsan ekstra harçlık alma imkanın olması gerekmez mi
bu ne demekben hiç bişey içmedim kul hakkı geçmesin diye
Barışır bence. Erkekler salak oluyor bu konuda. Siz iyice emin olana kadar bekleyin . Güzel bir yasamınız olsun inşonu ailesine kışkırtıcak hiç bir zaman birşey söylemedim ama kendisi zamanla yüzlerini gördü çocuk konusunda eşimle acele etmeme kararındayız evliliğimizin oturması açısından ama dediğiniz gibi ilerde barışır ve bana karşı tavır alır diye de endişelerim var
Adam daha önce para yiyor dediği için arkamdan bidaha aynısını demesin diye hesabı ödemeye kalkıcağını bildiğimden ötürü içmedim yemedim iyikide onun bir bardak suyunu bile içmemişim hakkı geçicekti şans eseribu ne demek
Umarım eşim bu yoldan dönmezBarışır bence. Erkekler salak oluyor bu konuda. Siz iyice emin olana kadar bekleyin . Güzel bir yasamınız olsun inş
Ne yapmanız lazım? Uzun evlilik ,ruh sağlığınız için Gururlu bir insan olarak dönüp bakmamaniz.Asla ama asla muhatap olmamanız Evlilikten emin olana kadar çocuk yapmamak,kendine yatırım yapmak lazım Sonuçta elma ağacından armut düşmez İlerde eşiniz anamda anam,babamda babam derse ayağınızda pranga olmasın. .....İyi günler ben haziran ayında evlendim şuan 6 aylık evliyim eşimle 4 senedir tanışıyorduk birbirimizi üniversitede tanışıp severek evlendik eşimle mutlu giden bir evliliğimiz var fakat endişelerim çok büyümeye başladı eşimle sevgili olduğum zamanlarda eşimin ailesiyle başta hiç bir sorunum yoktu ah gelinim demeler ailene ne zaman söyliceksin demeler gel zaman git zaman bir gün eşimin babasıyla konuşmalarına şahit oldum telefonda eşime kıza para yediriyorsun hırsız kız demeler bunları duyduktan sonra eşimin ailesiyle bir kaç ay sohbet etmedim ama zamanla sohbet etmeye tekrar başladım aramız iyi gidiyordu benim onun söylediklerinden haberim olmadığını düşünüyordu ilerleyen zamanlarda mesleğimden memnun olmadığını bu mesleği bana yakıştırmadığını parasını veriyim ben seni özelde doktor yapıyım gibi terimleri eşimin yanında kullanmaya başladı bende eşimle yalnızken baban beni yanına yakıştırmıyor parasını veriyim okutuyum ne demek benim babamın parası yokmu dedim oda bana babamın kötü bir niyeti yok bunları söylemekte diyip beni geçiştirdi ilerleyen zamanlarda üniversite bitti eşimle iş ciddiye binsin istedik ve annem usülünce babama görüştüğüm olduğunu söyledi ve eşim tanışmaya geldi
Bir kaç seferden sonra babam eşimden emin olunca nişan kararı alındı ( eşimin ailesi çalıştığı için ve onların bulunduğu şehirle bizim yaşadığımız şehrin arası 10 saat olduğu için gelmediler ) sonrasında nişan günü herkes geldi ve nişanımız sakin bir şekilde yapıldı üstüne iki ay sonra nikah tarihi aldık eşimle bu sıralarda babası beni aradığında saygılı bir şekilde güzelce konuşuyorduk bir kaç ay sonra eşimin sürekli buraya gelmesinden ötürü şikayetçi olmaya başladı eşimle aralarında ufak çaplı tartışmalar oldu niye izinli olduğun zamanlar sürekli nişanlınlasın diye . Gel zaman git zaman kına günü geldi kınada ailem kapıda beklerken eşimin ailesi misafir gibi geldi oturdu çayını içti kalktı gitti annemler saatlerce kapıda gelenleri karşıladı . Sonra akşam eşim babası ve ben kahve içmeye gittik ben hiç bişey içmedim kul hakkı geçmesin diye 1 saat oturduk ve yorgun olduğumuz için dağıldık . Sonraki nikah günü gelin çıkarmada ailesi gelin almaya geç kaldı davulcunun parasını vermemesi için görümcem verme baba diye babasını dürterken gördüm babasıda davulcuya allah versin kardeşim dedi sonra nikah salonuna geldik nikah salonunun kapısında gene annem babam kapıda gelenleri karşılarken onun ailesi misafir gibi geçti oturdu sonra eşim tabi sinirlendi doğal olarak nikah bitti biz eşimim çalıştığı yere yakın olsun diye eşyalı 1+1 evimize geçtik beyaz eşyamızda eşimin ailesinin evindeydi ( eşim ödedi beyaz eşyayı) bir kaç ay sonra eşimin ailesinin evine gittik babası beyaz eşyamızı satmış hiç utanmadan bizede hakaretler belalar okudu eşime bana eşime ve bana bidaha evime gelmeyin dedi üstüne benim senin gibi oğlım yok dedi bir kaç ay geçti bizi tekrar arayıp rahatsız etmeye başladı ne yapmamız lazım ( o konuşmalarda eşin seninle para için evlendi gibi söylenmemesi gereken herşeyi söyledi )
İyi günler ben haziran ayında evlendim şuan 6 aylık evliyim eşimle 4 senedir tanışıyorduk birbirimizi üniversitede tanışıp severek evlendik eşimle mutlu giden bir evliliğimiz var fakat endişelerim çok büyümeye başladı eşimle sevgili olduğum zamanlarda eşimin ailesiyle başta hiç bir sorunum yoktu ah gelinim demeler ailene ne zaman söyliceksin demeler gel zaman git zaman bir gün eşimin babasıyla konuşmalarına şahit oldum telefonda eşime kıza para yediriyorsun hırsız kız demeler bunları duyduktan sonra eşimin ailesiyle bir kaç ay sohbet etmedim ama zamanla sohbet etmeye tekrar başladım aramız iyi gidiyordu benim onun söylediklerinden haberim olmadığını düşünüyordu ilerleyen zamanlarda mesleğimden memnun olmadığını bu mesleği bana yakıştırmadığını parasını veriyim ben seni özelde doktor yapıyım gibi terimleri eşimin yanında kullanmaya başladı bende eşimle yalnızken baban beni yanına yakıştırmıyor parasını veriyim okutuyum ne demek benim babamın parası yokmu dedim oda bana babamın kötü bir niyeti yok bunları söylemekte diyip beni geçiştirdi ilerleyen zamanlarda üniversite bitti eşimle iş ciddiye binsin istedik ve annem usülünce babama görüştüğüm olduğunu söyledi ve eşim tanışmaya geldi
Bir kaç seferden sonra babam eşimden emin olunca nişan kararı alındı ( eşimin ailesi çalıştığı için ve onların bulunduğu şehirle bizim yaşadığımız şehrin arası 10 saat olduğu için gelmediler ) sonrasında nişan günü herkes geldi ve nişanımız sakin bir şekilde yapıldı üstüne iki ay sonra nikah tarihi aldık eşimle bu sıralarda babası beni aradığında saygılı bir şekilde güzelce konuşuyorduk bir kaç ay sonra eşimin sürekli buraya gelmesinden ötürü şikayetçi olmaya başladı eşimle aralarında ufak çaplı tartışmalar oldu niye izinli olduğun zamanlar sürekli nişanlınlasın diye . Gel zaman git zaman kına günü geldi kınada ailem kapıda beklerken eşimin ailesi misafir gibi geldi oturdu çayını içti kalktı gitti annemler saatlerce kapıda gelenleri karşıladı . Sonra akşam eşim babası ve ben kahve içmeye gittik ben hiç bişey içmedim kul hakkı geçmesin diye 1 saat oturduk ve yorgun olduğumuz için dağıldık . Sonraki nikah günü gelin çıkarmada ailesi gelin almaya geç kaldı davulcunun parasını vermemesi için görümcem verme baba diye babasını dürterken gördüm babasıda davulcuya allah versin kardeşim dedi sonra nikah salonuna geldik nikah salonunun kapısında gene annem babam kapıda gelenleri karşılarken onun ailesi misafir gibi geçti oturdu sonra eşim tabi sinirlendi doğal olarak nikah bitti biz eşimim çalıştığı yere yakın olsun diye eşyalı 1+1 evimize geçtik beyaz eşyamızda eşimin ailesinin evindeydi ( eşim ödedi beyaz eşyayı) bir kaç ay sonra eşimin ailesinin evine gittik babası beyaz eşyamızı satmış hiç utanmadan bizede hakaretler belalar okudu eşime bana eşime ve bana bidaha evime gelmeyin dedi üstüne benim senin gibi oğlım yok dedi bir kaç ay geçti bizi tekrar arayıp rahatsız etmeye başladı ne yapmamız lazım ( o konuşmalarda eşin seninle para için evlendi gibi söylenmemesi gereken herşeyi söyledi )
Şunu sormalisin kendine , sonuçta eşinin ailesi bu et tırnaktan ayrılmaz. Olurda esin affederse , ailesiyle görüşmek ister ve gorusurse senin tepkin ne olur ?İyi günler ben haziran ayında evlendim şuan 6 aylık evliyim eşimle 4 senedir tanışıyorduk birbirimizi üniversitede tanışıp severek evlendik eşimle mutlu giden bir evliliğimiz var fakat endişelerim çok büyümeye başladı eşimle sevgili olduğum zamanlarda eşimin ailesiyle başta hiç bir sorunum yoktu ah gelinim demeler ailene ne zaman söyliceksin demeler gel zaman git zaman bir gün eşimin babasıyla konuşmalarına şahit oldum telefonda eşime kıza para yediriyorsun hırsız kız demeler bunları duyduktan sonra eşimin ailesiyle bir kaç ay sohbet etmedim ama zamanla sohbet etmeye tekrar başladım aramız iyi gidiyordu benim onun söylediklerinden haberim olmadığını düşünüyordu ilerleyen zamanlarda mesleğimden memnun olmadığını bu mesleği bana yakıştırmadığını parasını veriyim ben seni özelde doktor yapıyım gibi terimleri eşimin yanında kullanmaya başladı bende eşimle yalnızken baban beni yanına yakıştırmıyor parasını veriyim okutuyum ne demek benim babamın parası yokmu dedim oda bana babamın kötü bir niyeti yok bunları söylemekte diyip beni geçiştirdi ilerleyen zamanlarda üniversite bitti eşimle iş ciddiye binsin istedik ve annem usülünce babama görüştüğüm olduğunu söyledi ve eşim tanışmaya geldi
Neden katlandıniz bunca seye ? Yani eşiniz arkanizda dursa bir tanesini söyleyemez ailesi .Varlıklı bir aileden geliyorum eşimin babası öğrenciyken para yollamazken ben eşime para verdiğim kendim parasız dolandığım zamanlar oldu sırf o aç kalmasın diye
Bu susmaniz gereken bir durum değil,kusura bakmayın sosyal ilişki seviyeniz düşük.Bana hırsız diyecek adamın dilini koparirim öyle bir korkarki ağzını açamaz."Aman ağzımızın tadı bozulmasın" zihniyeti çok tehlikeli.Biraz sessiz bir karakter olmamdan ötürü ailemde şikayetçi ama birinin bu olaylarda alttan alması gerektiğini olayın harlanmaması için hep sustum ama ilerde bu susmamdan ötürü eşim ya barışırsa diye endişeliyim
Ama başka bişeyler illaki olmustur adam durduk yere sızın esyanızı nıye satsın.Kocamla aramızda hiçbir problem yok daha sonra kötü olaylarda yaşandı ama eşim evlendikten sonra beni ezdirmedi ve benim sevgililik zamanında haklı olduğumu söyledi şuan ailesiyle görüşmüyor heryerden engelledi ama ailesi farklı numaralardan arayıp rahatsız ediyor
Şunu anlayamıyorum. Okudum, okudum, anlamadım.Sonra akşam eşim babası ve ben kahve içmeye gittik ben hiç bişey içmedim kul hakkı geçmesin diye
Kp seni özel okulda okutayım doktor yapayım demiş. Yani özel üniversitede parasını ödeyip tıp okumasını tavsiye etmis.Siz doktorsunuz değil mi. Doğru anladım. Ayrıca maaşınız gayet iyidir neden esinizle parası için evleneceksiniz orayı anlayamadım. Adam size hangi sebepten hırsız diyor. Hem eşyalarınızı satıyor hem size ve esinize hakaret ediyor. Konuda kopukluklar var. Bir üyenin de dediği gibi benim kızım bu lafları isitecek ve susacak. Çok üzülürdüm. Hep düşünüyordum da zaten simdi eminim kızımı evlendirmeyeceğim. Evet turşusunu kurarim daha iyi.