Kayınbaba ile kaynana zulümü

O büyük sorun boşanma aşaması değil mi
Evlilik birliğinin gerçekleşmediğine ve anlaşmazlıklar sebebiyle boşanmak istediğinize dair bir dilekçeyle başvurursanız tek celsede bitiyor. Eşim ilk nişanlısından bu şekilde boşanmıştı. (Tayin amaçlı erken nikah)

Eşinizin ailesi çocuklarının üzerinde egemenlik kurmak isteyen bir yapıda çok belli. Diğer türlü bu olaylar olmazdı. Teyzemin kızınin k.v düğün günü kavga çıkarttı. Eniştem teyzemin kızını kolundan tutup eve götürdü ben kızımı yolda bulmadım diye. Damat o gece salya sümük ağlaya ağlaya geldi ,teyzemin kızı kocamı seviyorum dedi gitti peşinden. Damat bey o rezillik çıkaran ailesi ile 1ay sonra eskiye döndü evine soktu teyzemin kızına hizmet ettirdi ama teyzemin kızının ailesi ile görüşmesini istemedi bizi ayırmaya çalıştılar diye. Sonuç olarak 6ay sonra teyzemin kızı boşandı ve tüm psikolojisi bozuldu. O ağlayan sümsük 1 ay sonra tekrar düğün yapıp evlendi.

Çok benzer bir durum teşekkür ederim yardımınız için.

Hadi anne baba bir terbiyesizlik yaptı eşin neci? Yani bu kadar pısırık eşini koruyamayan biri yarın çocuğuna da aynısı yapar. Kaç kurtul bundan. Sana koca da olmaz çocuğuna baba da. Ayıp ya ağladı ee? İnsan hadlerini bildirir karısının yanında durur. Onlar da paşa paşa susup razı gelir. İş eşinde. Bu adamla dünya iyisi ailesi olsa gene köpek eder seni

Ne kadar haklısınız tokat gibi cevap olsun bana

Şu an benim tüm derdim nasıl yapsak da boşanma ile ugrasmadan nikah iptali yapsam olurdu. Sever miyim sevilir miyim falan fasa fiso ya sevilir tabi ki. Böyle ağlak, kendi parası olmadan ailesinin parasıyla iş yapıp karısını rezil eden adan seviliyorsa daha iyisini de seversiniz. Daha yaşınız çok küçük.

Bende onu araştırıyorum inşallah iptal olur

Hayatın boyunca kavga dövüş yaşamak istemiyorsan sakın geri dönme. Daha en baştan seni yalnız bırakan adam emin ol 3 gün sonra ailesini savunmaya başlayacak. Karşına düzgün bir adam çıktığında şimdikinden daha çok seversin merak etme.

Derhal nikah iptali yaptirin. Opmemismis terbiyesizlige bak bir de el kaldiriyor oyle mi babanizin yanında? Babaniza helal olsun sizi nikah oldu deyip birakmamis ellerine, bir an olsun vazgecmeyin ailenizden.

Kocaniz seviyorsa aglamayi birakip dogru tarafi secsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…