Evet görüşmüyorum şuan. O günden sonra bir kere görüştük o gün eşime iki yol var ikiside olmaz demiştim. Seni ailensiz bırakamam ailenle de kabul edemem diye. İçim yanıyor şuan sadece.Şu an ayrı mısınız? Seversiniz yine üzülmeyin. Eşiniz ailesini silmez %90. Böyle bir aileyle de yüzünüz gülmez. Yol yakınken dönmek en güzeli. Ailenizi de tebrik ediyorum.
Evet yanımda olmasına rağmen kendisinde benide koruyamadı sevgimin en güçlü yanı ona olan güvenimdi ve bu da yıkıldı zatenBu eşimizle ikimiz ağlaştık bir bana mı garip geliyor yaa
Ben erkek ağlamaz kafasında değilim ama annesi kötülük yapıyor rezil ediyor diye ağlayan erkekte ne bileyim bir tuhaf
Rezil ediyorsa koyarsın ağırlığını çekersin restini
Herkes yerini bilir
Bilmeyeni hayatında tutmazsın
Bende geri döndüğümde her türlü üzüleceğimi düşünüyorum malesef. 1 hafta olmadıAilesini silmek ister mi bilmem ama silmezse geri dönerseniz siz çok üzülürsünüz. Kaç gün oldu evleneli ?
Dönme eşinin seçimi sen olsaydın şuan ailenın evınde olmazdınBende geri döndüğümde her türlü üzüleceğimi düşünüyorum malesef. 1 hafta olmadı
Evde tadilat işleri vardı o sırada eşimde yemek almaya gitmiştinikahtan sonra kayınpederin sizin evinizde ne işi vardı?
Ailesini o evden gönderirdi beni yanından ayırmazdı değil miDönme eşinin seçimi sen olsaydın şuan ailenın evınde olmazdın
Dertleri para. Oğulları paralarıyla evlendi diye kıskandılar sindiremediler bana dillerini uzattılar. İsteme olmuştu tabikiNıye böyle yapıyorlar?
İsteme felan olmadı mı?
Nıye sızı dövmeye kalkıstı?
Siz ailenizi bırakabiliyosunuz ama, eşiniz kundakta bebek mi annesiz babasız duramıyor?Evet görüşmüyorum şuan. O günden sonra bir kere görüştük o gün eşime iki yol var ikiside olmaz demiştim. Seni ailensiz bırakamam ailenle de kabul edemem diye. İçim yanıyor şuan sadece.
Aynen öyle . O secımını çoktan yapmışAilesini o evden gönderirdi beni yanından ayırmazdı değil mi
Kaynana benim yüzüme bakmayıp eşime nişanlın beni öpmedi dedi oysaki kendisi yüzüme bakmadı bende selam vermiştimNıkahta ne oldu ki kaynana öyle yapıp kayınbaba ailenize hakaret edip size vurmaya kalktı
O zaman üzülecek hiçbir şey yok vakit kaybetmeden gerçek yüzleri ortaya çıkmış ailen de ne güzel sahip çıkmış. Bu pısırığı gönder anasının yanına, koca falan olmaz bu adamdan. Yeniden de sevebilir miyim dramlarına da hiç girme, öyle de bir seversin ki.Evet yanımda olmasına rağmen kendisinde benide koruyamadı sevgimin en güçlü yanı ona olan güvenimdi ve bu da yıkıldı zaten
Çok haklısınız. Yarın diğer gün annem babam gelsin dediğinde biz kavgalar edeceğiz amaSiz ailenizi bırakabiliyosunuz ama, eşiniz kundakta bebek mi annesiz babasız duramıyor?
Evde tadilat işleri vardı o sırada eşimde yemek almaya gitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?