• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınailenin akraba düşkünlüğü

Maddi olarak sömürü yok Allahtan ama hem sürekli herkesi arayıp sorup gidip hem de laf duyuyor. Stilleri de bu şekilde herkes devamlı şakayla laf sokma derdinde. Beni de bu vericiliği etkiliyor biz gittiğimizde bir kek çıkarana eşim çeşitlerce ikramda bulunayım istiyor. Bu en basit örnek. Beni neden daraltıyorsun biz gittiğimizde kim böyle yapıyor dediğimde o onların kalitesi bu bizim diyor. Çoğu konuda böyle bunaldım artık. Tek giderse öyle dedikodu döner ki o yüzden tek de gitmez. Benim akrabalarını sevmediğimden tutun eşimle aramda sorun olmuş gibi kurarlar da kurarlar.
İnanın bana öyle sandığınız gibi değil. Bakis aciniz kocanizi koruyor. Erkekler çıkarcı. Kadın sürekli idare ediyor. Elbette istisna var mı var. Ama genel bu. Kendi yapsın cesitlerce ikramı. Amcasini çok mu seviyor gitsin koklassin. Laf mı anlamıyor bahane bulun. Konuyu konusarak çözemezsiniz.

İnanın bana öyle sandığınız gibi değil. Bakis aciniz kocanizi koruyor. Erkekler çıkarcı. Kadın sürekli idare ediyor. Elbette istisna var mı var. Ama genel bu. Kendi yapsın cesitlerce ikramı. Amcasini çok mu seviyor gitsin koklassin. Laf mı anlamıyor bahane bulun. Konuyu konusarak çözemezsiniz.
Aslında tam tersi bu insanlara verdiği cesaretten dolayı eşime kızıyorum. İkramla ilgili bayağı da tartıştık bana ne yapacağımı ne yapmayacağımı söyleyemezsin çok istersen kendin yaparsın diye şu an o en azından onu bıraktı. Ailesi de kendisi de çok yaranmacı. Kpnin on cümlesinden biri akrabaya hürmete yönlendirme olduğu için içselleştirmiş durumu. Normalde fikirlerime isteklerime çok önem verir ama bu konularda sanki babası doğruyu söylüyormuş da benim akraba ilişkilerim zayıfmış gibi düşünüyor.

Aslında tam tersi bu insanlara verdiği cesaretten dolayı eşime kızıyorum. İkramla ilgili bayağı da tartıştık bana ne yapacağımı ne yapmayacağımı söyleyemezsin çok istersen kendin yaparsın diye şu an o en azından onu bıraktı. Ailesi de kendisi de çok yaranmacı. Kpnin on cümlesinden biri akrabaya hürmete yönlendirme olduğu için içselleştirmiş durumu.
O icsellestirdiyse yapsın. İstiyor ki kendi patolojisine sizi de esir etsin. Hayır eşinizi de mağdur goruyorsunuz. Benim ailemde de bir sürü sorunlu huy var hepsini yapıyor muyum, kadın değişime açık erkekler ancak eşleri sinir koyduğunda anlıyorsa anlıyor. Yapmayın, gitmeyin, gamsız olun bakın nasıl değişiyor. El iyisi yahu.

O icsellestirdiyse yapsın. İstiyor ki kendi patolojisine sizi de esir etsin. Hayır eşinizi de mağdur goruyorsunuz. Benim ailemde de bir sürü sorunlu huy var hepsini yapıyor muyum, kadın değişime açık erkekler ancak eşleri sinir koyduğunda anlıyorsa anlıyor. Yapmayın, gitmeyin, gamsız olun bakın nasıl değişiyor. El iyisi yahu.
Çok doğru. Görümcem akraba deyince kaçar. Benim kv çok yapışık kvyi uyarır bizi rahat bıraksın diye. Eşimi bırakın kpyi bile mağdur görüyorum ben evin büyüğü olduğu için adama ne sorumluluk verilmiş diye😄 teşekkür ederim yorumlarınız için dikkat edeceğim

Anne babasına değil de akrabalarına bir düşkünlüğü var anlamadım gitti. Kplere rahatsız olduğu şeyleri çat çat söylüyor ama akrabalar benim yanımda sürekli laf sokuyor vs ağzını açıp cevap bile vermiyor. Saygıdan desem yaşıtlarına da öyle davranıyor. Bunu söylediğimde cevap da ben niye onların seviyesine ineyim oluyor😂 her şeye de bir kılıf bulmuşlar.
Yok bu aman akrabalar hakkimda kötü dusunmesinler çekincesi :)

sen bensin ya :KK25:

valla öyle yaptım böyle yaptım çözemedim bu durumu. en son baktım çözemiyorum, eşim akrabasına 1 gün gitmek istiyosa diğer iki gün başka akrabasına gitmeye çalıştım. otururken bütün akrabalarını tek tek arayıp eşimi de konuşmak zorunda bırakıp darladım. sürekli ailesiyle plan yapmaya çalıştım ama asla eşimsiz değil. her iş çıkışı onu bi yere sürükledim.

derkeeeeenn taktik işe yaradı :D öyle bunaldı ki en son ben bi daha ailemin adını duymak istemiyorum dedi. şimdi asla gitmiyor gidelim dediğimde de boşver ya napcaz diyor. haftada 3 kere görüşmek zorunda kalan ben, 3 haftadır adamı ailesinin yanına götürtemiyorum.

annen aradı dediğimde sakın sakın sakın bak diyor :KK71:

Back