Hiç görüşmemekmerhabalar kızlar,
sizce kayınvalide ile en sağlıklı ilişki nasıl olmalı ?
Arama, görüşme, ziyaret, samimiyet vs ..?
Hepinize iyi günler
Tşkler
Bence en iyisi bayramda kandilde falan aramak, ziyaret için bişey diyemicem biz uzakta oturduğumuz için her bayramı ikiye bölüyoruz birazı benim ailemle birazı eşimin ailesiyle geçiyor. Fazla samimiyet tez ayrılık getirirmerhabalar kızlar,
Hepinize iyi günler
Tşkler
merhabalar kızlar,
Hepinize iyi günler
Tşkler
Mesafeli, saygili bir iletişimdir. Haftada 2 kere sizin aramaniz yeterli. Eşinizin arama sıklığına karişmayin. Sizi ihmal etmedigi surece siz de ailenizle istediginiz kadar konuşa bilirsiniz. Ziyaret bana gore uzaksaniz yilda 2 kere yazin kişin. Yakinsaniz 3 ayda bir gibi. Samimiyet konusuna gelince. Biz yeni evlendigimizde hayatimizin her noktasindan haberleri olmasini isterlerdi. gittigimiz yerler, kimle gittigimiz, neden gittigimiz, saat kaçta dondugumuz, evde ne pişirdigimiz, ne konuşdugumuzu bile bilmek isterlerdi. Uzakta olsak da surekli sorarlardi. Mesafe koyduk. Eşim de bu konularda çok anlayişli. Evinizin ozelini, butçenizi, harcamalarinizi falan kendinize sakli tutun. Her şeyin hesabin da vermeyin. Onemli olan ailenize eşinin ailesini hangi sınırlari koyuyorsaniz kendi ailenize de aynisini koyun. Dedigim gibi kendiniz ozel olarak ailenizle istediginiz samimiyeti kura bilirsiniz ama bir aile olarak kendi aileleriniz hep ayni mesafede durmali.merhabalar kızlar,
Hepinize iyi günler
Tşkler
Arkadaşım bakıyorum da açtığınız konulara,siz kaynanayla eşin ailesiyle kafayı bozmuşsunuz,böyle birilerine yaranmaya çalışmakta hayat mıngeçer yahu salın gitsinmerhabalar kızlar,
Hepinize iyi günler
Tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?