- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana göre konunun cevabı buideal görüşme sıklığı kişiye, koşullara, eş ailesinin nasıl olduğuna göre değişir bence
Bağları tam koparmak mümkün olmadığı için mesafeli ve yerinde iletişim yeterlidir. Her şeyin fazlası zarar fazla samimiyet tez ayrılık getirir. Çokta uzak olunca eş arada kalır. Dengede tutmak kafimerhabalar kızlar,
sizce kayınvalide ile en sağlıklı ilişki nasıl olmalı ?
Arama, görüşme, ziyaret, samimiyet vs ..?
Hepinize iyi günler
Tşkler
ben kayinvalideyim öncelikle hatalarimizla kusurlarimizla hepimiz insaniz fark etmez hangi stadüdeyiz yanlislarimiz olunca kabul edersek hak yemis isek özür dilersek gecmiste olan kalp kirginliklari dile getirmezsek ne kin kalir nede nefret hased olmayalim annemiz gibi saygi duyarsak gelinimizide kizimizdan ayirmaz sever kollarsak bence anlasilmayacak bir durum kalmaz gelin ve kv arasinda iletsim yeterki hep iyi niyetler olsun ve korunsun aradaki sorunlar kalmaz yapici olalim herseyden bi kötü art niyet aramayalim nasilsak bizede aynisiyla gelirler ne demisler iyilik eden iyilikle anilir kötülük edende kötülükle anilir Rabbim seytanin serrinden nefsimizin vevesesinden onlara uymaktan cümlemizi korusun amin herkes evinde mutluluklar saglik huzur hayirli uzun ömür bereketrler nasip etsin aminmerhabalar kızlar,
Hepinize iyi günler
Tşkler
Saygılı ve mesafeli bir ilişki olursa kafanız rahat eder, sık görüşmek ve samimi olmak başa bela ...merhabalar kızlar,
Hepinize iyi günler
Tşkler
Benim kv araçla 25 dk uzak mesafede başka bir ilçedeler. Yine de geldiklerinde kalıyorlar bu anlayış çok tuhaf geliyor kalma da diyemiyosun.Biz kayınvalide ile uzağız . Bayramdan bayrama gideriz . Uzak olmanın şöyle bir kötülüğü var geldi mi kalmaları , kalmamız .. onun haricinde aramalar sormalar pek sık olmaz.. şuan hamileyim şimdi eskiden yaptıklarını anlatır eskiden çocuklarını kucağa alıştırmamış bende öyle yapacakmışım falan filan bakalım diyip geçiştiriyorum şimdi ki zamane çocukları diyorum vs uzatmıyorum he he diyip tamam diyip kapatıyorum o kadar.. bu aralar o sık sık arıyor . Eskiden aramazdı böyle . Çok kasmamak çok laf ebeliğine girmemek çoğu lafına he he diyip bildiğini okumak . Mesafe candır
İyi biriyse sizi evlatlarından ayırmıyorsa 2 haftada bir görüşülebilir haftada da telefonlaşılabilir ama dost değilse bayramda seyrandamerhabalar kızlar,
Hepinize iyi günler
Tşkler
Kayınvalidenin ve sizin karakterinize bağlı. İki taraf da baskınsa o iş yürümüyor, eninde sonunda patlıyor. Yürütenler ise genelde gelin tarafı bi miktar gamsızsa, genel olarak insan ilişkileri iyiyse ve idareci bi tipse yürütüyorlar benim gördüğüm. Beni sorarsanız da ben de burdaki çoğu kadın gibi çareyi ve huzuru mesafe koymakta bulanlardanım. Özel günlerde, aile toplantılarında, bayramlarda gitmek gibi . Sormadan akıl veren, nasihat eden, büyüklenmeci davranan insanlarla ben genel olarak iyi ilişki kuramıyorum aslında. Kv'lik ise tam da sanki bunun için yaratılmış bir müessese ...Yoksa adı kaynana olduğu için değil.merhabalar kızlar,
Hepinize iyi günler
Tşkler