- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.714
- 298
- 34
- Konu Sahibi sultannazik
Hmm ..bidaha okuyim belki anlarım ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basligida aciklicam biraz bekelrseniz sigarami icip bi nefesle anlatcam size:)))
Ben "o kadar madurum" diye yorumlamıştımof arkadaşlar o kadar uzun ki nasıl yazacağımı şaşırdım yazmış
aman kardeş uzun sa hiç girme konuya
Sigarayi icmege vakit var, suraya düzgün konu acmaya vakit yok... Oh ne alaaaa... Bak keyfine konu sahibi, bekleriz biz, isimiz ne...Basligida aciklicam biraz bekelrseniz sigarami icip bi nefesle anlatcam size:)))
Basligida aciklicam biraz bekelrseniz sigarami icip bi nefesle anlatcam size:)))
o da kötü kalpli demek sanırım :)))))Bugün degil bi gün ipler kopmus, gelmek degil görmek istiyormus torunu, kaloliyi cözemedim...hadi buda benden olsun...
valla anlatım bozukluğu dolu konular okuya okuya hemen çözmeye başladımValla tebrik ederim çözmüşsün omaduruzuma ben bir şey uyduramamıştım
bravoooooo :))))))))))Sakin... Bir nefesle değil lütfen, canım çıktı demin
Slm arkadaslar. Benim eşimin ailesiyle yaşamadığım kalmadı.. istemediler, istemiyorlar, istemeyecekler. Eşim de benden yana önce öyle değildi.. Neyseki bir gün ipler koptu. Konuşmuyoruz onlarla. Hayatımda fesat kötü kalpli insan tanıdım ama bunlar kadar kimse değildi. 2 senedir eşimi, tek torunları olan kızımı aramadılar. Keyifleri de yerindeydi hep.. Neyseki kayınvalide kızımın doğum gününü kutladığını yazdı facede.. Ben de teşekkür ettim. Ve buraya geldiğinde görmek istediğini yazdı.. Ben ne diyecegimi bilemedim. Ama tek dediğim belki eşim bile olsa tesekkür bile etmezdi. "Bir büyük olarak düşün ve hatalarını anlamaya çalış. Benim evliliğime saygı duymayan kimseye izin vermem.." dedim. Neyse daha fazla anlatamayacağım cok uzun.. Siz olsanız izin verir miydiniz gelmesine?? Esime de annesinin yazdığını söylemedim, doğru mu yapıyorum bilmiyorum?
Sakin... Bir nefesle değil lütfen, canım çıktı demin
Slm arkadaslar. Benim eşimin ailesiyle yaşamadığım kalmadı.. istemediler, istemiyorlar, istemeyecekler. Eşim de benden yana önce öyle değildi.. Neyseki bir gün ipler koptu. Konuşmuyoruz onlarla. Hayatımda fesat kötü kalpli insan tanıdım ama bunlar kadar kimse değildi. 2 senedir eşimi, tek torunları olan kızımı aramadılar. Keyifleri de yerindeydi hep.. Neyseki kayınvalide kızımın doğum gününü kutladığını yazdı facede.. Ben de teşekkür ettim. Ve buraya geldiğinde görmek istediğini yazdı.. Ben ne diyecegimi bilemedim. Ama tek dediğim belki eşim bile olsa tesekkür bile etmezdi. "Bir büyük olarak düşün ve hatalarını anlamaya çalış. Benim evliliğime saygı duymayan kimseye izin vermem.." dedim. Neyse daha fazla anlatamayacağım cok uzun.. Siz olsanız izin verir miydiniz gelmesine?? Esime de annesinin yazdığını söylemedim, doğru mu yapıyorum bilmiyorum?
olabilirBen "o kadar madurum" diye yorumlamıştım
Kötü kalpli. Okurken bende anlamadım ama yorumlara bakarken çözdüm.Bugün degil bi gün ipler kopmus, gelmek degil görmek istiyormus torunu, kaloliyi cözemedim...hadi buda benden olsun...
Bize göndermemi oldu simdi bu? Ayyyy bisey anlamadim...Sakinlesicem. 5 senelik olayi anlatmaya usendim telden kusira bakmadim not: allahim sen konuyu biliyorsun aminnnn:)))))
Bravoyu bari hatasiz yazsaydin be gulum..Bravook)))))
Konuyu safkelebek arkadasimiz cözdü, 10 dakka bekletmeyin simdi, su basligi bi aciklayi verin bari...ondan kopyala yapistir yapin, ugrasmayin yaziktir size...simdi konumu duzeltiyorum bi 10 dk lutfen
Başlığı ilk okudum anladığım şu idi. Eş Valide değil kayın Valide. Yani eşimin annesi değil kaynımın ailesi. Sonra düşündüm kaynımın var eşimin anne babası da kayınvalide kayınpeder ise isimden dolayı sadece kaynımın annesi mi oluyor. Gece gece böyle bişiler düşünürken buldum kendimizaten başlığı çözsek devamı çorap söküğü gibi gelecek zannımca