• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayin. valide*si *es valide*si* degil

Arkadaşım ben sanırım anladım seni =)) hem de bu kafayla.. neyse durum tamamen ne yaşadiğinizla ilgili. yani evliliğinize saygısı yokmuş ama ne saygısızlığı oldu ? çok mu kırdı sizi ? görmek istemesi en doğal hakkı. ama işte ne yaptiği önemli. affedilmeyecek onarılmayacak kırgınlıklar ise görüşmek istemezdim ama çocuğumu eşimle gönderirdim sanki.

Basligida aciklicam biraz bekelrseniz sigarami icip bi nefesle anlatcam size:)))

Sakin... Bir nefesle değil lütfen, canım çıktı demin :KK53:

Slm arkadaslar. Benim eşimin ailesiyle yaşamadığım kalmadı.. istemediler, istemiyorlar, istemeyecekler. Eşim de benden yana önce öyle değildi.. Neyseki bir gün ipler koptu. Konuşmuyoruz onlarla. Hayatımda fesat kötü kalpli insan tanıdım ama bunlar kadar kimse değildi. 2 senedir eşimi, tek torunları olan kızımı aramadılar. Keyifleri de yerindeydi hep.. Neyseki kayınvalide kızımın doğum gününü kutladığını yazdı facede.. Ben de teşekkür ettim. Ve buraya geldiğinde görmek istediğini yazdı.. Ben ne diyecegimi bilemedim. Ama tek dediğim belki eşim bile olsa tesekkür bile etmezdi. "Bir büyük olarak düşün ve hatalarını anlamaya çalış. Benim evliliğime saygı duymayan kimseye izin vermem.." dedim. Neyse daha fazla anlatamayacağım cok uzun.. Siz olsanız izin verir miydiniz gelmesine?? Esime de annesinin yazdığını söylemedim, doğru mu yapıyorum bilmiyorum?

Slm arkadaslar. Benim eşimin ailesiyle yaşamadığım kalmadı.. istemediler, istemiyorlar, istemeyecekler. Eşim de benden yana önce öyle değildi.. Neyseki bir gün ipler koptu. Konuşmuyoruz onlarla. Hayatımda fesat kötü kalpli insan tanıdım ama bunlar kadar kimse değildi. 2 senedir eşimi, tek torunları olan kızımı aramadılar. Keyifleri de yerindeydi hep.. Neyseki kayınvalide kızımın doğum gününü kutladığını yazdı facede.. Ben de teşekkür ettim. Ve buraya geldiğinde görmek istediğini yazdı.. Ben ne diyecegimi bilemedim. Ama tek dediğim belki eşim bile olsa tesekkür bile etmezdi. "Bir büyük olarak düşün ve hatalarını anlamaya çalış. Benim evliliğime saygı duymayan kimseye izin vermem.." dedim. Neyse daha fazla anlatamayacağım cok uzun.. Siz olsanız izin verir miydiniz gelmesine?? Esime de annesinin yazdığını söylemedim, doğru mu yapıyorum bilmiyorum?
bravoooooo :))))))))))

:KK9::KK9:

zaten başlığı çözsek devamı çorap söküğü gibi gelecek zannımca:KK53:
Başlığı ilk okudum anladığım şu idi. Eş Valide değil kayın Valide. Yani eşimin annesi değil kaynımın ailesi. Sonra düşündüm kaynımın var eşimin anne babası da kayınvalide kayınpeder ise isimden dolayı sadece kaynımın annesi mi oluyor. Gece gece böyle bişiler düşünürken buldum kendimi :KK70::KK70::KK70:

Back