• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayin. valide*si *es valide*si* degil

Konu cik sacma yerlere cekildi okadar iyi anlatmissimiz ki.. borva size..:) bu kadar zor olmamaliydi. :) konuma kimse yorum yaomadi uslubuma takildi herkes

Ivana serti abliyorlar veni anlamiyorlar yarabbim tülümmmm:)))))(

sizin bu yazınıza,başlığınıza anlatımınıza takılınmıyacak gibi değil

heleki bu yorumlarınız düzleyeceginiz yerde dalga geçer gibi yazmanız çok tuhaf dogrusu

Iyi de eşin sana hep arka çıkmış sen de sorun çıkarmak istercesine her seferinde kaynanaya sokulmussun. . Yine aynı şeyi yapıyorsun bırak eşine yazsinlar sen Karışma. .. kendine dert arıyor gibi bir halin var

Bisey itiraf edicem:KK53:
ben anladim konuyu:KK53:

Yorumuma gelince ben sizi cok fesat buldum kusura bakmayinda, ben de benim kardesim peşinde belalisi olan bi kizla beraber olmak istese ben de istemem, niye istiyim yolda mi buldum ben kardesimi bi psikopatin peşine düşmesine göz yumucam?
Ve ailesine karşıda tavrınizi mesajlasmalarinizi hic begenmedim, siz ortami yumusatmaya calisacaginiza ortaligi daha da kiziştirip insanlarin sinirlerini germissiniz

Bisey itiraf edicem:KK53:
ben anladim konuyu:KK53:

Yorumuma gelince ben sizi cok fesat buldum kusura bakmayinda, ben de benim kardesim peşinde belalisi olan bi kizla beraber olmak istese ben de istemem, niye istiyim yolda mi buldum ben kardesimi bi psikopatin peşine düşmesine göz yumucam?
Ve ailesine karşıda tavrınizi mesajlasmalarinizi hic begenmedim, siz ortami yumusatmaya calisacaginiza ortaligi daha da kiziştirip insanlarin sinirlerini germissiniz
Mrb. Ben kendim defalarca arlarini duzelttim. Esim kendisi kavga ettigi halde ama onlar bes sebedir devam ediyor. Herzman saygi duydum. Bana yaomadigini bitakmadilar ve eski sevgikime ben birden ortaya cik hayati bana zehir et demedim. Kabullenemedi benim baskasiyla evlenmemi. Beni hep takip edermis. Bana ben hic farketmemistim.. ara bozucu falanda degilim. Elomden geoeni yaptim. Ayni kadin kizi kocasini aldatinca yavrum bi hata yaoti diyorda. Benim biten iliskim benim istemim disinda hayatima giriyorda neden ayni tepkiyi gosteremiyor..

Iyi de eşin sana hep arka çıkmış sen de sorun çıkarmak istercesine her seferinde kaynanaya sokulmussun. . Yine aynı şeyi yapıyorsun bırak eşine yazsinlar sen Karışma. .. kendine dert arıyor gibi bir halin var
Bana yazmasinin sebebi esimde yazdiklarinin ters tepecegini bilmesinden. Vunku duger kavgalarda ven gene buyuktur annedir diye esimin anesiyke arasini yaptim aradim sordum. Ama benimde canim var dimi.. ben ona saygi cercrvesinde cevap verdim vermesem de olmazdi... benim kararim olmadigini esimlede konusmasini soyledim.. kizimin kavgalarin icinde buyytmek istemedigimi. Bu olaylarin duzelmesini istedim.

Bence hiçbir şekilde görüşmeyin.Okurken ben sinirlendim.Siz de çok sabırlıymışsınız.
Eşinizi de sorun tabi ama ben olsam görüşmezdim.
Esimin annesi omur boyu boylemi gidecekler küs olarak. Ven fazla kinci degikimdir ama cok kirginim.. hep evliligime mudahale edeceklerse gelemsinler. Yoksa kapim acik. Sevmek zorunda degil.. ama saygi duymali..

S sultannazik
ben olsam ne görüşürüm, ne de evladımı gösteririm. hatta konuşmam bile. bana hayatı dar edenler atmosferime bile giremez.
Gorussek bile ben artik eskisi gibi anlayisli saygili olalmam. Ne yaparlarsa aynisini alirlar.. cahil diyir grciyorum. Insanin gonul gozu korse napaicaksin.. insanlar kendi kizlarina olsa diye dusinse sorun kalmaz ama.. yaomiyor iste adim el kizi.. 2 senedir kizim olse haberi olmayan kadin simdi gormek istiyor... bende bilemedim. Aslinda icimden ona cok sey yazmak grldi ama huyunu bildigimsen fszla yazmadim

Size katılıyorum.
Eşinle onlar kusrmi barısırmı ne hali varsa gotsun srn niye msj yazıyoaun muhattap oluyosunki bide barıştırsaydın bari.
Bulaşma uzak dut mutlu ol en kestirmesi bu.

Mrb. Ben kendim defalarca arlarini duzelttim. Esim kendisi kavga ettigi halde ama onlar bes sebedir devam ediyor. Herzman saygi duydum. Bana yaomadigini bitakmadilar ve eski sevgikime ben birden ortaya cik hayati bana zehir et demedim. Kabullenemedi benim baskasiyla evlenmemi. Beni hep takip edermis. Bana ben hic farketmemistim.. ara bozucu falanda degilim. Elomden geoeni yaptim. Ayni kadin kizi kocasini aldatinca yavrum bi hata yaoti diyorda. Benim biten iliskim benim istemim disinda hayatima giriyorda neden ayni tepkiyi gosteremiyor..

Ne ne ne:KK57:
kizi esini aldatiyo ve bu tepkiyi mi veriyo:KK57:
ozaman haklisiniz, degisik insanlarmis gerçekten madem okadar anlayisli bi insan size de ayni anlayisla yaklasmaliydi
madem esiniz arkanizda boyle devam edin ozaman, küsluk olmasin ama yakinda olmazsiniz

Bana yazmasinin sebebi esimde yazdiklarinin ters tepecegini bilmesinden. Vunku duger kavgalarda ven gene buyuktur annedir diye esimin anesiyke arasini yaptim aradim sordum. Ama benimde canim var dimi.. ben ona saygi cercrvesinde cevap verdim vermesem de olmazdi... benim kararim olmadigini esimlede konusmasini soyledim.. kizimin kavgalarin icinde buyytmek istemedigimi. Bu olaylarin duzelmesini istedim.

Canım sen çok iyi niyetlisin bunu kullanmaya çalışıyorlar. Karışma canım mesaj atarsa eşine mesaj geldi ne yapayım diye sor. Sen cevap verme. .

benim anladığım eşiniz kendi, ailesi ile tüm ilişkisini kesmiş..üstelik size saygısızlık yaptıkları için...
anlamadığım sizin görüşme ısrarınız neden???

benim anladığım eşiniz kendi, ailesi ile tüm ilişkisini kesmiş..üstelik size saygısızlık yaptıkları için...
anlamadığım sizin görüşme ısrarınız neden???
Esim ne kadsr olsada icten ice cok uzgun boynu bukuk belki duzelirse aklindan bir nevu cikar diye... onlar ailelik yaomadilar esime ama olup gitseler. Cok kotu bi durim kus kalmalari... o yuzden..

Back