• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayin. valide*si *es valide*si* degil

Başlığı ilk okudum anladığım şu idi. Eş Valide değil kayın Valide. Yani eşimin annesi değil kaynımın ailesi. Sonra düşündüm kaynımın var eşimin anne babası da kayınvalide kayınpeder ise isimden dolayı sadece kaynımın annesi mi oluyor. Gece gece böyle bişiler düşünürken buldum kendimi :KK70::KK70::KK70:

"kayınvalide, eşvalidesi değil." hmm.. bildiğin sanatlı manatlı bir başlıkmış hakkını yemişiz. :rolleyes: Sahte sevgilere, yalandan validelere bir ağıt.:KK52:

Telden olmuyor pc den dendi pc de yine aynı. Az daha gırgır şamata sürerse konu taşınır mı acaba geyik bölümüne. Ben merakla bunu bekliyorum

Karar verdim bir daha Türkçeyi adam akıllı kullanamayan kimsenin konusunu değil yorum yapmak, okumayacağım bile.
Telefondan girmek bahaneyse bende telefondan giriyorum, bir iki hata olur anlarım ama başlık başka alem konudan bişey anlamadım zaten.
Hala diyosunuz ki sigara içicem gelicem. İnsanlar 6 sayfa yorum yapmışlar ki konuyu anlasınlar, insaf.
Keşke baştan sigaranızı, kahvenizi içip sakin kafa yazsaydınız.

ben bu yazının şifresini bilmiyorum..bu
Slm arkadaslar. Benim esimin aikesiyle yasamadigim kalmadi.. istemediler istemiyirlar istemicekler. Esimde benden yana ce oyleydi.. beyseki bigun ipler kiptu. Konusmuyoruz onlarla. Hayatimda fesat kotu kaloli insan tanidim ama bunlar kadar kimse degildi. 2 senedir esimi tek torunlri olan kizimi aramadilar. Keyifleride yerindeydi hep.. neyseki kayin valide kizimin digum gununu kutladigini yazdi facede.. bende tesekkurettim. Ve buraya geldiginde girmek istedigini yazdi.. ben be diyecegimi bilemedim. Ama tek dedigim belki esim bile olsa tesekkurbile etmezdi. Bi buyuk olarak dusun ve hatalarini anlamaya calis. Benim evliligime saygi duymayan kimseye izin vermem.. dedim.beyse daha fazla ankatamicam cok uzin.. siz olsaniz izin verirmiydiniz gelmesine??esime de abnesinini yazdigini soymemedim dogrumu yaoiyorum bilmiyorum?

bu ne dalga mı..ben bu yazının şifresini bilemediğim için ..okuyamadım..şifreyi bilen varsa..anlatsın..neyi anlatıyorsunuz..lütfen yazmadan önce şifresinde yazın ki yorum yapalım..:KK58: :KK64:

Slm arkadaslar. Benim esimin aikesiyle yasamadigim kalmadi.. istemediler istemiyirlar istemicekler. Esimde benden yana ce oyleydi.. beyseki bigun ipler kiptu. Konusmuyoruz onlarla. Hayatimda fesat kotu kaloli insan tanidim ama bunlar kadar kimse degildi. 2 senedir esimi tek torunlri olan kizimi aramadilar. Keyifleride yerindeydi hep.. neyseki kayin valide kizimin digum gununu kutladigini yazdi facede.. bende tesekkurettim. Ve buraya geldiginde girmek istedigini yazdi.. ben be diyecegimi bilemedim. Ama tek dedigim belki esim bile olsa tesekkurbile etmezdi. Bi buyuk olarak dusun ve hatalarini anlamaya calis. Benim evliligime saygi duymayan kimseye izin vermem.. dedim.beyse daha fazla ankatamicam cok uzin.. siz olsaniz izin verirmiydiniz gelmesine??esime de abnesinini yazdigini soymemedim dogrumu yaoiyorum bilmiyorum?
şunu bilir şunu söylerim böyle aile mevzularına karışmamak,,,çünkü kv ile eşiniz iyi olur kötü siz olursunuz,,,
size önerim eşininze söyleyin, ondan izin alın hatta ve hatta görsün oda onun torunu deyin,,,
sonuçta oda çocuğunuzun babaanesi,,, siz tanıştırın , ileride görüp görmemeyi çocuğunuz karar versin,,,

basligida aciklayayim
kayin valide deriz ya esimizin validesi gibi degilde sadece kaynimizin validesi gibi davraniyorlar bize ezizet ediyorlar onun icin yazdim....

basligida aciklayayim
kayin valide deriz ya esimizin validesi gibi degilde sadece kaynimizin validesi gibi davraniyorlar bize ezizet ediyorlar onun icin yazdim....

bu açıklama olmamış ki..yine şifreli..beni yazımla eleştiren üye vardı..benden daha beteri var..gerekirse açıklamayın bence..çünkü açıklayamıyorsunuz..:mad:

bu açıklama olmamış ki..yine şifreli..beni yazımla eleştiren üye vardı..benden daha beteri var..gerekirse açıklamayın bence..çünkü açıklayamıyorsunuz..:mad:
soyle acikliyayim.. kayin valide ler hep ogullari evllenince gelincen dolayi yapmadiklarini birakmiyorlar.. yani sadece kaynimizin baska ccogununu annesi gibi davraniyorlar.. mesela benim esim sanki sadece kardesimin annesi der.ondan dolayi dedim.. kayin valide si bunlar eslerimize yapmadiklari yok. eslerimizine annelri olduklarini unutuyorlar... oyuzden Boyle baslik sectim ;)

soyle acikliyayim.. kayin valide ler hep ogullari evllenince gelincen dolayi yapmadiklarini birakmiyorlar.. yani sadece kaynimizin baska ccogununu annesi gibi davraniyorlar.. mesela benim esim sanki sadece kardesimin annesi der.ondan dolayi dedim.. kayin valide si bunlar eslerimize yapmadiklari yok. eslerimizine annelri olduklarini unutuyorlar... oyuzden Boyle baslik sectim :KK66:

yine anlamadım..intihar edecem sonunda..:KK42:

Vallaha bugun bir konuda anlam butunlugu yok diye serzeniste bulunan bir uyeye cikismistim "insanlar uzgunken anlam butunluge bakmadan yazarlar normal, sorunlarina cozum aramak lazim yermek yerine" diye ama bu konuda soyledigimi yutuyorum. Zira gerçekten anlamak için çok uğraşmam gerekti. @eLmayRa_ hakkını helal et.

Son düzenleme:
kendiniz okuyunca anlıyorsanız demekki kk hatunlarında bi sıkıntı var
biz sizin eşinizin annesine sanki kardeşimin annesi yakıştırmasını yaptığını bilemeyiz
daha anlayabileceğimiz bir başlık ve konu anlatımı olsa bizim için daha kolay olurdu

Back