- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
- 178
- Konu Sahibi sultannazik
hepimiz el birliği yapsak çözemeyizBugün degil bi gün ipler kopmus, gelmek degil görmek istiyormus torunu, kaloliyi cözemedim...hadi buda benden olsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepimiz el birliği yapsak çözemeyizBugün degil bi gün ipler kopmus, gelmek degil görmek istiyormus torunu, kaloliyi cözemedim...hadi buda benden olsun...
Bu başlık ne böyle ,şifreli mi yazılmış
Ben konuyu daha okuyamadim,basligi cozmekle mesgulum
Ayyy ama kisa cümlede bile anlasilmiyorsunuz ki... Omaduruzum ney allah askina...Of arkadaslar omadaruzum ki bende nasil yazicafimi sasirdim... kusura bakmayin
Yok yaw araya kufur koymayada calistim bir turlu uyduramadim..Yalnız yarıldım yorumlara.
Ben başlıkta si* kısmını okuyunca kayıvalideye ana avrat saydırdı sandım.
Kufur heralde
Of arkadaslar omadaruzum ki bende nasil yazicafimi sasirdim... kusura bakmayin
Halâ kallavi bir küfür beklemkteyim. Bu konuda bu potansiyel var. Artık gelin kaynanaya, kaynana geline, bahçıvan şoföre olmadı konu sahibi yorumcuya....Bende ilk öyle sandim ama yok bu "si" nin anlami baska...
Omadaruzum ne demek?Of arkadaslar omadaruzum ki bende nasil yazicafimi sasirdim... kusura bakmayin
Cozduuummmm cozduuummmm..Of arkadaslar omadaruzum ki bende nasil yazicafimi sasirdim... kusura bakmayin
Bravook)))))Cozduuummmm cozduuummmm..
Omadaruzum ki= okadar uzun kiiii
Sen yaz canim yaz anlasildi bize bu aksam bu konuyu cozmeden uyku yok..
Valla tebrik ederim çözmüşsün omaduruzuma ben bir şey uyduramamıştımof arkadaşlar o kadar uzun ki nasıl yazacağımı şaşırdım yazmış
aman kardeş uzun sa hiç girme konuya