Kayımvalidemi seviyorum ama bir huyundan çok rahatsızım

Valla kaynananizin hic de sevilecek bir tarafi yok tipik kaynana. Acikca konusacaksiniz ve kirilip kusecek. Baska turlu uzulup darlanan siz olacaksiniz cunku. Siz de kendinizi seviyor oldugunuza bu kadar ikna etmeye calismayin. Aranizda gercek bir sevgi bagi olsaydi bu konuyu acikca konusup halledebilirdiniz. Olmayani zorlamayin.

Tam anlamda şöyle söyleyeyim şimdi karşımdaki insanın bir huyu yüzünden bütün bana yaptığı iğliyi güzelliği bir eleştirme huyu yüzünden silip kötü kaynana diye kinlenmek de olmaz birde şöyle bir durumda var emin ol kendi öz kızına olan muamelesini görsen bu kadın gerçekten seviyor seni ama aklı gel git belli dersin çünkü kendi kızının çocuğuna da aynı şekilde eleştiri de bulunur hatta yeri gelir beni kızına örnek gösterir şu kızdan kadınlık öğren biraz der evime gelir evimi temizler alışverişimi yapar evlendiğimiz de maddi durumu pek yoktu eşimin pek altın takamadı bana şuan düzelti kaynanam kolumdan tuttu benim gelinim daha kaç senelik onun hevesi hakkı yok mu altın alacaksın ona dedi götürdü kuyumcuya istediğim altını aldı emin ol anlatmaya kalksam kendi öz annem yapmamıştır yaptığını bana ben hamile iken düşük riskim vardı sadece lavabodan lavaboya kalkabildim kaynanam beni eli ile beslerken annem düğünde eğleniyor Du o yüzden zaten kırmaktan üzmekten korkuyorum sizin dediğiniz gibi kendimi kandıracak kadar kötü olsa kaynanam emin ol esirgemem lafımı her güzelin bir kötü huyu vardır

Eleştiren kim olursa olsun sevmiyorum. Eleştiriye hiç tahammülüm yok mesela benim...

Keşke k.v sizin gibi iyi olsa benim k. V değil mübarek düşman oğluda gamsız sıktım sıyrıldı bunlardan...

2 senelik evliliğe 2 yaşında bebe birde hamilelşk nasıl sığdırdınız ya
Evlendiğim ay hamile kaldım oğlum 2 ye yaklaştı şubatta o tam 2 olacak şubatın sonuna doğruda diğeri doğacak isteyerek yaptık 2 si birlikte büyüsün diye çünkü çevrede çocuk yok oğlum çok yalnız sıkılıyor arkadaş gibi büyüsün istedik

Ok o zaman madem alin karsiniza acikca konusun bu kadar anne kiz gibiyseniz. Herkesin kotu huyu var diye o huya eyvallah demek gerekmiyor. Gorumcenizi de kurtarmis olursunuz hem. Yani arasi bu kadar iyi olan insanlarin bu kadar basit bir seyi konusamamasi mantikli degil. Tavsiye istiyorsaniz normal zamanda alip karsiniza konusursunuz. Burda kaynananizin iyiligini bize karsi savunmaniza gerek yok, oyle diyorsaniz oyledir.

Valla benim kaynanada 2.5 yaşındaki oğlum zayıf olduğu için gece kaldırıp yemek ver dedi bir söyledi iki söyledi artık sesimi bir tık yükseltip saçma seçenekler sunmayin önüme gayet sağlıklı kilo almasada olur dedim hiç kırilirmi die dusunme olan bize oluyo gerekeni şöyle herkes yerini bilsin

Sen şimdi bu kv seviyorsun öylemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…