• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayganlaştırıcı ve Gebelik..

Loresima1989

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2016
12
8
1
35
Selam arkadaşlar daha önce nickim Loresima89 du ancak kapatmıştım hesabımı gelir gelmez neden konu açıyorsun demeyin..
Daha yeni evliyiz yaşım 27 hemen gebelik düşünüyorum ama ilişkide zorlanıyorum acı çekiyorum mecburen su bazlı kayganlaştırıcı jel kullanıyoruz bu hamileliğe engel olur mu ? Bazı doktorlar olur bazıları olmaz diyor kullandım hamile de kaldım diyen var mı?

Selam arkadaşlar daha önce nickim Loresima89 du ancak kapatmıştım hesabımı gelir gelmez neden konu açıyorsun demeyin..
Daha yeni evliyiz yaşım 27 hemen gebelik düşünüyorum ama ilişkide zorlanıyorum acı çekiyorum mecburen su bazlı kayganlaştırıcı jel kullanıyoruz bu hamileliğe engel olur mu ? Bazı doktorlar olur bazıları olmaz diyor kullandım hamile de kaldım diyen var mı?

Canım bende bi yerde okumuştum. Böyle kayganlaştırıcılar ya da tükürük spermlerin sağlıklarını etkiliyormuş. İlerlemelerini engelliyormuş.

Back