Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayınvalidem evlendikten sonra bizimle yaşamak istiyor
- Konu Sahibi advoca
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evlilik karı kayınvalide koca koca eş problem
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.366
- 133
Kabul etme iyi bile olsa etmeKızlar merhaba,
Nişan arifesinde olduğumuz erkek arkadaşım geçen gün sohbet arasında annesinin "sen evlen de ben de sizinle yaşayayım" dediğini söyledi. O anda erkek arkadaşıma pek bir şey diyemesem de annesinin söylediği bu söz kafamı çok karıştırdı. Sizce annesi ciddi midir?
Kocası var ama geçmişte dönem dönem uzakta çalışmış, yanında da yalnızca erkek arkadaşım olduğu için aralarında ayrı bir bağ gelişmiş zannediyorum (erkek arkadaşım ailenin en küçük oğlu) kocası şimdi de uzakta çalışıyor, o yüzden kadın kendisine yer yapıyor sanırım ya da erkek arkadaşım aracılığıyla benim ağzımı arıyor.Neden sizinle yaşıyor? Kocası yok mu?
Biz ciddi olup olmadigini nerden bilebiliriz ki? Bunu erkek arkadaşınıza sorsaydiniz daha iyi olurdu
Yardımınız için teşekkürler. Ana-oğul arasındaki ilişkiyi pat diye sorgulayıp hata yapmak istemedim. Tabi ki de erkek arkadaşımla konuşacağım fakat ona konuyu açmadan önce size sormakla bir nebze perspektif kazanmaya çalışıyorum.
- 28 Şubat 2011
- 13.789
- 15.453
- 498
Kocasından yüz bulamayan bütün kaynanalar, oğullarına musallat olup, eksik duygularını tamamlamak istiyor sanırım..
Size gelip ara sıra kalabilir, oğlu sonuçta. Ama aksini düşünüyorsa eğer siz de mesafeli olun sürekli arayıp sormayın..
Hangi aklı başında bir kaynana oğlunun evine yerleşip ayak bağı olmak ister ki ?
Size gelip ara sıra kalabilir, oğlu sonuçta. Ama aksini düşünüyorsa eğer siz de mesafeli olun sürekli arayıp sormayın..
Hangi aklı başında bir kaynana oğlunun evine yerleşip ayak bağı olmak ister ki ?
- 25 Şubat 2017
- 5.287
- 24.397
- 548
Ciddi olup olmadığını bilmem ama, yardim istiyorsan kaynanayla bir oturmani hic tavsiye etmem.Yardımınız için teşekkürler. Ana-oğul arasındaki ilişkiyi pat diye sorgulayıp hata yapmak istemedim. Tabi ki de erkek arkadaşımla konuşacağım fakat ona konuyu açmadan önce size sormakla bir nebze perspektif kazanmaya çalışıyorum.
- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Çok sorun yaşayacaksın gibi görünüyor ..ağız aramak değil yer yapmak bu .." bak ben oglusumla yaşayacagim, kabul ediyorsan gel " diye sana duyuruyor ..
Ne yalan söyleyeyim bana da öyle geliyor. Ama hiç sağlıklı bir yaklaşım değil o yüzden aklım almıyor. Oğlunun artık büyüdüğünü ve kendi ailesi olacağını kabullenemiyor. Bir yerde benimle yarışa giriyormuş gibi hissettiriyor.
Kocasından yüz bulamayan bütün kaynanalar, oğullarına musallat olup, eksik duygularını tamamlamak istiyor sanırım..
Çok doğru söylüyorsunuz. Tamam her erkek annesini sever, sayar. Ama eşin yeri de ayrıdır sonuçta değil mi? Benim de evli abim var, annemle eşinin arasındaki dengeyi gayet iyi tutturdu. Anne açısından baktığımda aynen dediğiniz gibi kocasının uzakta olmasından dolayı tüm sevgisini ilgilisini erkek arkadaşıma yansıtmış. Annedir, evladını sever, sonuna kadar haklı. Fakat ilişki arkadaşın dediği gibi evlilik hayatımızda "yer yapma" boyutuna geçtiğinde sağlıksız bir şeyler çıkıyor ortaya.
Bunu nasıl engelleyeceğim, ne yapacağım hiç bilmiyorum.
- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Son cümleni çerçevelet , gözünün göreceği bir yere as ,ilerde pişman olunca lazım olacak ..Ne yalan söyleyeyim bana da öyle geliyor. Ama hiç sağlıklı bir yaklaşım değil o yüzden aklım almıyor. Oğlunun artık büyüdüğünü ve kendi ailesi olacağını kabullenemiyor. Bir yerde benimle yarışa giriyormuş gibi hissettiriyor.
Bu konuyu çözmeden nisan yapman ilerde seni üzer ..
Son cümleni çerçevelet , gözünün göreceği bir yere as ,ilerde pişman olunca lazım olacak ..
Bu konuyu çözmeden nisan yapman ilerde seni üzer ..
Dur bakalım bunu yazdım, eğer başka emareler de olursa üzerine ciddi ciddi düşüneceğim.
Pire için yorgan yakmaktan korkuyorum ama mutsuz olmak da istemiyorum. Bu ilişki işleri çok zor vallahi..
- 28 Şubat 2011
- 13.789
- 15.453
- 498
Bunu engellemenin yolu erkek arkadaşın ile güzelce kırıcı olmadan konuşmak.Çok doğru söylüyorsunuz. Tamam her erkek annesini sever, sayar. Ama eşin yeri de ayrıdır sonuçta değil mi? Benim de evli abim var, annemle eşinin arasındaki dengeyi gayet iyi tutturdu. Anne açısından baktığımda aynen dediğiniz gibi kocasının uzakta olmasından dolayı tüm sevgisini ilgilisini erkek arkadaşıma yansıtmış. Annedir, evladını sever, sonuna kadar haklı. Fakat ilişki arkadaşın dediği gibi evlilik hayatımızda "yer yapma" boyutuna geçtiğinde sağlıksız bir şeyler çıkıyor ortaya.
Bunu nasıl engelleyeceğim, ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Mesela evlilikten beklentin ne diye ortaya soru atıp devamını da getirebilirsin.
Ben senden bunları bekliyorum demelisin. Başkalarından örnek vermeden..
Benim ile annen arasındaki dengeyi sağlamanı ve fikirlerimi önemsemeni, saygı duymanı istiyorum de mesela..
Ayrıca annesine saygı göster ama sürekli gereksiz samimiyet kurma..
- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Evet bu yüzden ayrılmak pişmanlık yaratabilir fakat evlendikten sonra pişmanlığın büyüğünü yaşamaktan iyidir ..o sebeple iyi ölç tart ..Dur bakalım bunu yazdım, eğer başka emareler de olursa üzerine ciddi ciddi düşüneceğim.
Pire için yorgan yakmaktan korkuyorum ama mutsuz olmak da istemiyorum. Bu ilişki işleri çok zor vallahi..
Bunu engellemenin yolu erkek arkadaşın ile güzelce kırıcı olmadan konuşmak.
Mesela evlilikten beklentin ne diye ortaya soru atıp devamını da getirebilirsin.
Ben senden bunları bekliyorum demelisin. Başkalarından örnek vermeden..
Benim ile annen arasındaki dengeyi sağlamanı ve fikirlerimi önemsemeni, saygı duymanı istiyorum de mesela..
Ayrıca annesine saygı göster ama sürekli gereksiz samimiyet kurma..
Çok teşekkür ederim, gerçekten çok yardımcı oldunuz.
İlk fırsatta bu konuyu açıp ne düşündüğünü öğreneceğim..
- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.417
- 133
.Kızlar merhaba,
Nişan arifesinde olduğumuz erkek arkadaşım geçen gün sohbet arasında annesinin "sen evlen de ben de sizinle yaşayayım" dediğini söyledi. O anda erkek arkadaşıma pek bir şey diyemesem de annesinin söylediği bu söz kafamı çok karıştırdı. Sizce annesi ciddi midir?
Kayinvalide melek olsa yaşanmaz...tecrübeyle sabittt.Aman uzak dur
- 27 Haziran 2015
- 362
- 260
- 103
- 36
Yol yakinken erkek arkadasina güzellikle
Bilhassa cicim aylarini ballandira ballandira anlatip ayri evde olmanizi hayal ettigini söyle. Evliligi sadece! Böyle hayal edebiliyorum de.
Annenlere yin gidelim ziyarete ama bizim kendi yuvamiz olsun gibi seyleri acikca söyle sonra gercekten cook sikinti oluyo.
Ha bu yüzden kopucaksa...yanlis anlama hayat senin,ama bu devirde bu imkanlarda...inceldigi yerden kopsun.
Simdi 1kez üzül sonra hergün üzülürsün.
Ha birde buda sizin gececeginiz ilk sinaviniz olur..bunu güzellikle asarsaniz hersey güzel olur insallah...
Bilhassa cicim aylarini ballandira ballandira anlatip ayri evde olmanizi hayal ettigini söyle. Evliligi sadece! Böyle hayal edebiliyorum de.
Annenlere yin gidelim ziyarete ama bizim kendi yuvamiz olsun gibi seyleri acikca söyle sonra gercekten cook sikinti oluyo.
Ha bu yüzden kopucaksa...yanlis anlama hayat senin,ama bu devirde bu imkanlarda...inceldigi yerden kopsun.
Ha birde buda sizin gececeginiz ilk sinaviniz olur..bunu güzellikle asarsaniz hersey güzel olur insallah...
Yol yakinken erkek arkadasina güzellikle
Çok teşekkür ederim, bir daha konu açıldığında dediğiniz gibi anlatacağım.
İnşaallah hakkımızda hayırlısı olur.