• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem evlendikten sonra bizimle yaşamak istiyor

Ciddi tabi :) ama şimdiden erkek arkadaşına eğer böyle bir düşüncen varsa ben evlenmem demelisin.

Erkek arkadaşımın bu konu hakkında ne düşündüğünü bilmiyorum henüz. Yalnızca annem de böyle böyle dedi diye bahsetti, fikrini ortaya koymadı. Ama geçmiş tecrübelerime dayanarak annesinin sözünden ayrılmayacağına neredeyse eminim.

Erkek arkadaşımın bu konu hakkında ne düşündüğünü bilmiyorum henüz. Yalnızca annem de böyle böyle dedi diye bahsetti, fikrini ortaya koymadı. Ama geçmiş tecrübelerime dayanarak annesinin sözünden ayrılmayacağına neredeyse eminim.

Valla eşim biz nişanlıyken annesini kendi yaşadığı şehre taşımıştı, yani benim gelin gideceğim şehre ve daha önce eşim izmirde annesi istanbulda yaşadı. Eşim hiç annesiyle yaşamadı 18 yaşından sonra..
ben de o zaman daha bişey demeden eğer birlikte yaşamak gibi bir düşüncen varsa şimdiden söyliyim o düşüncelerini ya değiştir yada ben evlenmekten vazgeçerim şimdiden biliym düşüncelerini dedim.
Öyle birşey yok demişti ama ben evlendikten sonra öğrendim ki meğersem annesi bizimle yaşama planları yapıyormuş.
Ama eşim bana birşey söylemedi. Hiç konusunu etmedi bile.
Yani ne söyleyeceksen bence şimdiden söyle süpriz olmasın sonra sanaz eğer sözünden çıkmıyorsa bence iyi düşün evlenip evlenmeyeceğini çünkü aynı evde yaşanmaz.

Bu durum pire için yorgan yakmak değil ki. Hafife alacağın bu durum senin bütün evlilik hayatını olumsuz etkileyecek bir durum. Kv ile yaşayıpta mutlu olan görülmemiş. Eğer erkek arkadasının da fikri annesinin ki gibiyse (büyük ihtimalle öyle) nişan olaylarına bile karışma derim.

Allah yardımcın olsun görünen o ki çekecek çilen var... Birde kocan annesine çok düşkünse hiç evlenme daha iyi...kaynana bu başka şeye benzemez:sopa::sopa::sopa:

Back