• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavitasyon yaptıran var mı?

Merhabalar.ben de bir fırsat sitesinden 8 seans kavitasyon+8 pasif jimnastik+8 seans G5 vakum aldım. yeri, kadıköyde minibüs caddesinde. burada yumurtalıklara böbreklere tehlikeli olabilir denince, bir de karın ve bele yaptıran bir kaç arkadaşın ağrılardan şikayet ettiğini okuyunca korkumdan basen bölgesini seçtim. paketi 28 Ocakda aldım, 17Şubata ilk randevuma gittim. merkezde doktor falan yok. estetisyen bir hanım uygulama yapıyor. bundan biraz tedirgin oldum ama hani işinin ehli gibiydi de. önce ölçü aldılar kilomu tarttılar sonra 30 dakika kavitasyon uyguladılar. daha sonra da 30 dakika pasif jimnastik. sonra buyrun işlemleriniz bitti dediler. ben G5 de pakete dahildi diye ısrar edince 1 hafta G5 bir hafta pasife gireceksiniz dediler.yani paketimi bir anda 8+4+4 hale getirdiler.satınaldığım siteye şikayette bulundum, fakat paketi geri, vermedim. evimle güzellik merkezinin arası 8-10 durak falan. yürüyerek gidip gelip spor da yaptığımdan kalsın istedim. bu arada bitince tekrar ölçü almadılar. 8 seans bitince aşacaklarını söylediler. ve bana en az 7-8 cm inceleceğime dair çok iddialı konuştular. ikinci seansdan itibaren kendi ölçü almaya başlayacağım. 24 Şubatta ikinci randevum var size gelişmeleri aktarırırm.

arkadaşlar merhaba ! bende dün akapunktura başlamaya karar verdm ve doktora gittm kavitasyonu da önerdi bana ve bi paket sundular. 5 seans kavitasyon+ 5 power plate +5 akapunktur + 5 pasif jimnastik her haftada doktorla diyet için görüşme var hepsine 500 tl ödedim. çok kararlı konuştu doktor 5 haftada 8_10 cm inceliceksin dedi tabi acayip motive olmuş durumdayım. sadece böbrek ve karaciğer yetmezlğinde sorun oluo dedi doktor yoksa hiçbi yan etkisi ağrısı acısı yokmuş. genelde okuduğum kadarıyla memnun kalınmış. bnde çarşmba başlıcam sonucu yazarım. bu arada bursada varmı başka yere giden ?

kavitasyon sadece bende işe yaramadı anlaşılan
karın bölgemde 4. seansa dün girdim, bu arada diyet ve sporum devam ediyor, tavsiye ettiklerinden de fazla su içiyorum ama sonuç: 1 cm bile incelme ve sıkılaşma yok, açıklama olarak da sizde fazla yağ yok ki hanımefendi diyorlar, 65 kiloyum ve nerdeyse kilomun tamamı göbek bölgemde, daha ne kadar yağ olmalıydı bilmiyorum...
sanırım basen bölgesinde daha iyi sonuçlar veriyor, en azından benim gittiğim merkeze giden diğer insanlardan edindiğim izlenim bu şekilde.

besen bölgesi yağların en zor atıldığı bölge imiş. öyle dediler bana..

Ben bgn ilk seansa basladm basen bolgesiyle ama hic bi degisklik olmadi cok sertmis vucudum hic sarkma olmadgi icn zor oluomus daha once bununla karsilasan varmi ? Bidr yosun yagi aldm bgn masaj yapinca daha cabuk sonuc verioms

Ben bgn ilk seansa basladm basen bolgesiyle ama hic bi degisklik olmadi cok sertmis vucudum hic sarkma olmadgi icn zor oluomus daha once bununla karsilasan varmi ? Bidr yosun yagi aldm bgn masaj yapinca daha cabuk sonuc verioms
benim ilk seansta 3 cm farketti..
ama 30 dk kavitasyon +30 dk pasif cimnastik
kavitasyonun selülitleri pek yok ediyomu?

ediyor diye biliyorum.

Merhaba,

Ben bi merkezde kavitasyona gidiyorum. Benim iç bacaklarımda yağlanma oldukça fazla. Gittiğim merkezde bana ilk önce radyo frekans yapıyorlar iç bacaklarıma herbirine 20'şer dakika arkasından aynı makinede kavitasyon var iç bacaklarıma 10'ar dakika uyguluyorlar kavitasyon sırasında inişli çıkışlı bi uğultu duyuyorum oldukça rahatsız edici küçükken orta kulak iltihabı geçirmişim ve sonra yine aynı makinada vakum var ama ben en düşükte olmasına rağmen vakuma dayanamadığım için her iç bacağıma en fazla 1-2 dakika dayanabiliyorum çok acıtıyor. Ardından lenf drenaj için tulum gibi bi şeye giriyorum hava basıncıyla şişip iniyor bu işlemde 30 dakika sürüyor. Size sormak istediğim soru ise şu: Kavitasyonun haftada 1 kere uygulanabileceğini ve toplamda bütün vücutta hangi bölgeye uygulanırsa uygulansın toplam kavitasyonu uygulama süresinin 20 dakikayı geçemeyeceğini söylüyorlar istersem sadece 1 bacağıma 20 dakika olabilirmiş. 20 dakikadan fazla uygulanan kavitasyonda vücütta problem olacağını söylüyorlar mesela karın bölgesine 20 dakikadan fazla uygulanırsa bağırsakların delinebileceğini söylediler doğru olabilir mi?

magic probe nedir yaptıran güvenen varmı birde ankarada kavitasyon yaptırıpta memnun kaldığınız merkezler nereleridir

Bugun basladım kavıtasyona 1.5 santim gitti. 20 dakka kavitasyon 20 dakika lenf drenaj. Aynı yerde LPG cihazı da var. LPG mi kavitasyon mu yaptırsam karar veremedim.

Merhaba kızlar,
Bende fırsat sitelerinden kavitasyon+ radyofrenkans alıcam. Benim sorunlu bölgem simitlerim. Sizce kaç seans alabilirim. 3 seans şeklinde paketler var. 6 seans alsam yetermi?

benim basenden ilk seansta 3cm gitti arkadasta basladı bugün onun göbek bölgesi..
ve onun da 3cm gitmiş..

merhaba, dün 2. seansıma gittim. şikayetin etkili olmuş olacakki, 30 dak kavitasyon, 10-15 dak G5(bir aletle masaj yapıyor, hatta evdeki kullanılan masaj aletlerine benziyor) 30 dak pasif jimnastik yapıldı. maalesef orada ilk gittiğimde alınan ölçülerime bakmayı unuttum. o yüzden ne kadar işe yaradı hala bilmiyorum. fakat akşam dikkatimi çekti, basenimde yani kavitasyon yapılan bölgede cildim dokununca pürüzsüz olmuş. sanki o bülgedeki selülitlerde bir nebze azalmış gibi. bu arada 35 yaşında birinin selülitlerinden bahsediyoruz hani öyle 2 seansta bitecek gibi falan değil. ayrıca gece tuvalete çıktığımda dedikleri gibi idrarımda hafif köpüklenme ve koyulaşma vardı. gittiğim yerin bugün yine internetde bir sitede fırsat paketi var. hakkında hala ne tavsiye ederim diyebilirim diyebilirim ne de etmem. kendim de bir türlü karar veremedim. bir doktorun da olduğu bir yeri tercih ederdim. Bu hafta geçen haftaki kişi izindeymiş başka biri yaptı. hani acaba bu yeterli bilgiye sahipmi diye sorguladım. pozitif yanı burada en azından tüm seansları hakkıyla 30 dak yapıyorlar, haftada 1den fazla asla yapmıyorlar çünkü yağların böbreklerle atıldığını haftada 2nin zararlı olacağını söylüyorlar(bana inandırıcı geldi) tabi bir de yerleri kadıköyde minibüs caddesinde olduğundan ulaşımı kolay. çok daha iyi (özellikle eximia kullanan) yerlerin kampanyaları da oldu ama yerleri bana çok tersti. haftaya en başta aldıkları ölçüyü not edeceğim. bu arada başka bir fırsat sitesinden 8 seans powerplate aldım bugün. bir de ona gideceğim bakalım.

bende kavitasyon ve ozana giriyorum gözle görülür kadar bişey olmuyor :(

boşuna para vermeyin derim ayrıca edet düzenimide bozdu

bende kavitasyon ve ozana giriyorum gözle görülür kadar bişey olmuyor :(

boşuna para vermeyin derim ayrıca edet düzenimide bozdu

benim eşim bağışıklık sistemini güçlendirmek için ozon tedavisi görüyor. doktor tarafından kana ozon enjeksiyonu ve kas içi enjeksiyonla. inanılmaz faydasını gördü. 2-3 haftada bir hastalanıp yataklara düşen o adam resmen düzeldi. o yüzden sizinkini diğer tıbbi ozon tedavisiyle kimse karıştırmasın.

Back
X