inanın kavitasyon (eğer cihazı iyi değilse) tek başına hiç bir işe yaramaz. bunu iki ayrı yerde ve iki ayrı kavitasyon aleti ile seans yaptırdığım için biliyorum. Ayrıca 0 yağ diyeti gerekmiyor. Bana seansları hep bir doktor uyguladı. Ama şöyle bir sorun var, eğer arkasından spor yapmazsanız veya radyofrekans yaptırmazsanız, vücudunuz inanılmaz sarkıyor, ayrıca her gün mutlaka çok düzenli olarak su içmeseniz, kola, kaffein ve teeinden uzak durmazsanız yine işe yaramiyor ve en kötüsü bu sefer vücudunuzdan atılmayan yağlar aynen başka bir yere yerleşiyor. en iyi yöntem önce mezoterapi arkasından paralel olarak hem kavitasyon hemde mutlaka radyofrekans ve spor uygulamasıdır. öyle yaptırdığınızda inanılmaz işe yarıyor. ben metabolizma hastasıyın ve ne yaparsam yapayım asla kilo veremiyorum. ama bu yöntemler sayesinde (ancak hepsi bir arada inanılmaz çok pahalı) her 12 seanstan sonra istediğim şey oluyor. çok kilo veremiyorum ancak inanılmaz inceliyorum ve sellüitler en aza iniyor. hatta basende 0' a iniyor. fakat şöyle bir durum var, (özellikle benim için geçerli) eğer çok çok dikkat etmezseniz ve arada mutlaka hatırlatma seansları (ilk ayda bir, sonra 2 ayda bir, sonra 3 ayda bir mutlaka doktorun tavsiyesi üzerine) yatrımazsanız inanın aynen yine eski hale çok hızla dönlüyorsunuz ve tekrar borç yapıp seans almak durumunda kalıyorsunuz. ayrıca bazı rahatsızlıklarınız varsa zaten de yaptırmayınız diyorlar. ancak maalesef ülkemizde (özelliklde de istanbul' da) hiç ehli olmayan insanlar bile, gayet rahat makinaları alıyor ve size uygulama yapıyorlar. ve bu uygulmamaları yanlış yapmak an meselesidir. bence sadece doktorlar ve hemşireler bu uygulamaları yapabiliyor olması gerek. çünkü anatomiyi sadece onlar bilir. bir arkadaşım kavistasyon sonrası depresyona girdi çünkü 3 ay hasbel kader bir kursa katılan vatandaş bu uygulamaları yaptı ve vücudu mahvoldu. şimdi ise daha çok para harcamalı ve bir türlü eskiye dahi gelemiyor.

(maaselef kuaforler, güzellik merkezleri ve kesinlikle bu tip makinaları; özelliklede lazerleri asla eline almaması gereken insanların ellerinde ekmek peynir gibi bu makinalar). (hele ki lazerler çok çok tehlikeli, öyle aman iki atış herkes yapar ne olur asla sakın arkadaşlar. evet yaptırıp belki iyi gitmiştir ama inanın sonradan çıkar marazları..........)

zaten bir şey pazara düştümü kaç kaçabiliyorsan. o halde yine en iyi yöntem bildiğin iptidai dediğin yöntemdir. ben kendimi bir doktor hariç, veya bu işi gerçekten uzman olarak ve yıllarca olarak yapmayan bir insanın eline bırakmak istemem ve kesinlikle grupfoni, grupanya türü yerlerden asla bu tip seansları satın almayın. hem inanılmaz derece pis oluyorlar, hem de müşteriyi sırf ucuz aldılar diye hiçmiş gibi kabul ediyorlar ve sizi deneme tahtası haline çevirip, rastgele yapıyorlar. lütfen şikayetleri okuyun ve ayrıca iyisini gördükten sonra zaten hiç kimseye güveniniz kalmıyor. biraz daha fazla para ödeyin ama sağlığınızdan ve bedenizden olmayın. bence muhakkak bir doktora yaptırın. ayrıca powerplate in üzerine bir çok rahtsızlık varsa (bel fıtığı, boyun fıtığı - bu konuyu daha yeni noroloğumla görüştüm) asla ve asla binmemek gerekiyormuş, her nekadarda tüm ilanlarda fıtık varsa onları yok eder vs. dense de. uyanık olun hanımlar, paranızdan ve sağlığınızdan olmayın. herkese güvenmeyin ve çok seçici olun. kötüler (ki kıyamet kadar çoğaldılar) ayıklansın ve para kanazamasınlar. bence bu çok büyük bir haksızlık. herşey gönlünüzce olsun...........................