• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavitasyon yaptıran var mı?

Bende oyle dusundum. Dunde yeniden arastirirken yumurtaliklara 10 cm uzak tutulmasi gerektigini, dna'da degisiklige neden olabilecegini yazmislar. İyice huzursuzlastim bidaha asla karin bolgeme yaklastirtmam :eek:
Birde psikolojik midir nedir gittigimdem beri karnimda regli gunlerinde hissedilen tarzda bir hareketlenme bir huzursuzluk hissediyorum :KK70:
Kavitasyonu yaptirip sonrasinda cocuk sahibi olan arkadaslardan sorun yasayan yok degil mi :KK43:

Arkadaşlar müjdemi isterim.. Yanında çalışmakta olduğum eczacının bir arkadaşı var. kendisi fransada. dün facede bir resim paylaşmış inanamadık. kadın beş hafta önce giderken 84 kiloydu. boyu da 1.70 civarıydı. dünkü resmi görünce şokkk oldum. kadın 69 kiloya düşmüş. bi de nispet yapar gibi mini eteğiyle şanzelize sokaklarında resim çektirmiş. bizim eczacı resmi görür görmez telefona sarılıp aradı. yeni bir cihaz çıkmış lazerizasyon diye. 5 hafta içinde 15 kilo vermiş. düşünebiliyo musunuz hiç spor yapmadan orta düzeyde bir diyetle haftada 3 kilo vermek ne demek ? neyse bizim eczacı haftaya gidiyor fransaya. gelişmeleri buradan paylaşacağım. inşallah bu sefer fazlalıkklardan kurtulmanın yolunu bulduk galiba. :kk77:

kavitasyon-300x170.jpg

Cerrahiye alternatif bir yöntem olan kavitasyon, bölgesel yağlanma ve selülitle ses dalgaları yardımıyla savaşmaktadır. Cildin dış yüzeyinden uygulanan ultrasonik enerjinin derin yağ dokusunda ortaya çıkarttığı kavitasyon baloncukları sayesinde yağlar akışkan hale gelir ve hücre duvarından dışarıya çıkışı kolaylaşır. Parçalanmış olan bu yağ hücreleri ve açığa çıkan yağ asitleri, lenf dolaşımı ile uygulama bölgelerinden uzaklaşır. Bu biyolojik etki uygulama sonrasında da devam eder. EXIMIA, özgün teknolojisi ile vücudun her bölgesine uygulanabilir. Kavitasyonel ultrason, elektroporasyon ve vakum sistemlerini birleştirerek üretilmiş kombine bir cihazdır.

Neden Kavitasyon?
  • Cerrahiye uygun olmayan ya da cerrahi arzu etmeyen hastalarda istenmeyen yağlardan kurtulmak için oldukça etkin ve güvenli bir yöntemdir. Uygulama esnasında rahatsızlık hissi yoktur.
  • Kavitasyon uygulaması ile ilk seansta yağlı alanın kalınlığına göre değişen 2-10 cm arasında bir incelme görülebilir. İlk seanstan itibaren yağlı bölgede elle hissedilir bir yumuşama olur, programın devamında ise uygulama bölgesinde belirgin sıkılaşma ve incelme ortaya çıkar.
  • İncelme ve sıkılaşmanın yanı sıra selülit gidermede de son derece etkilidir. Kalıcı sonuçlar yaratır.
  • Erkeklere de bu uygulamalar rahatça yapılabilir ve gevşeyen – sarkan bölgelerde sıkılaşma sağlanır.

Haftaya kavitasyon + vakumlama işl. Başlıyorum. Hadi hayırlısı hanımlar.
Bu aralar yaptıran var mı?
Gelişmeleri paylaşsak :KK54:

Ben lenf drenaj ,kavitasyon, radyo frekans, pasif jimlastik paket olarak satin aldim. 2. Seanstan sonra olcum yaptilar. Gobekten 5 cm incelmisim. Sasirdim hem de cok. Bu iste bi hata olmali diye dusundum.
Ne durumdasın canım. İlk başlarda göbeğimde şişkinlik oldu, bu normal mi?
Sende ki etkiler nasıl? Lütfen yanıt ver lütfen :KK17:

Arkadaşlar basen ve üst bacak şikayetini yoğun yaşayan biriydim.Fazlasıyla spor yapmama ragmen 56 kiloya düşüp basenlerden cm oynatamamış bir genetik yapım vardı.Aklınıza gelebilcek her yoluda denedim.Kavitasyonda bunlara dahil.Üstüne radyo frekans,lenf dranaj,pasif jimnastik ve soğuk lipolizde ekti.Sonuç sıfır.Bu tarz uygulamalar deriyi bir miktar sıkılaştırır evet ama süreklilik arzetmediği için çok değil bir hafta sonra deri tekrar gevşemeye başlar.Kaldı ki o bir miktar incelede deri elastikiyetinize bağlı olarak 3-5 cm ye tekabül eder.Böyle bir şeye para vermek aşırı büyük saçmalık.Ciddiyetle güzellik salonlarının para tuzağı olduğunu düşünüyorum.Artık bu tarz şeylerden bir şeyler beklemeyin.Ben en son naptım diye soracak olursanız, zaten 86 kilodan 56ya düşmüş biri olarak 103cm le sabitlenen basenime ve kalınlıklarıyla 34 olan üst bedenime düşman bacaklarıma lazer liposuction yöntemiyle bay bay dedim.Şuan 3.haftam oldu yaptıralı şişliklerim morluklarım olmasına ragmen henüz korseyi çıkarmamış olmama rağmen basenlerim dümdüz ve artık iç bacaklarımda boşluk var. :) maddi açıdan bakıldığında bu yöntemlere göre pahalı evet ama paranızı sokağa atmıyorsunuz en azından...

Arkadaşlar basen ve üst bacak şikayetini yoğun yaşayan biriydim.Fazlasıyla spor yapmama ragmen 56 kiloya düşüp basenlerden cm oynatamamış bir genetik yapım vardı.Aklınıza gelebilcek her yoluda denedim.Kavitasyonda bunlara dahil.Üstüne radyo frekans,lenf dranaj,pasif jimnastik ve soğuk lipolizde ekti.Sonuç sıfır.Bu tarz uygulamalar deriyi bir miktar sıkılaştırır evet ama süreklilik arzetmediği için çok değil bir hafta sonra deri tekrar gevşemeye başlar.Kaldı ki o bir miktar incelede deri elastikiyetinize bağlı olarak 3-5 cm ye tekabül eder.Böyle bir şeye para vermek aşırı büyük saçmalık.Ciddiyetle güzellik salonlarının para tuzağı olduğunu düşünüyorum.Artık bu tarz şeylerden bir şeyler beklemeyin.Ben en son naptım diye soracak olursanız, zaten 86 kilodan 56ya düşmüş biri olarak 103cm le sabitlenen basenime ve kalınlıklarıyla 34 olan üst bedenime düşman bacaklarıma lazer liposuction yöntemiyle bay bay dedim.Şuan 3.haftam oldu yaptıralı şişliklerim morluklarım olmasına ragmen henüz korseyi çıkarmamış olmama rağmen basenlerim dümdüz ve artık iç bacaklarımda boşluk var. :) maddi açıdan bakıldığında bu yöntemlere göre pahalı evet ama paranızı sokağa atmıyorsunuz en azından...
Ahhh ben de kavitasyon +lenf drenaj paketi aldım, işe yaramadı :KK43:

Soğuk lipoliz yaptırdım, bakalım ne olacak :KK64:

merhaba yaptırdığınız işlemin fiyatını öğrenebilirmiyim benim alt basen sorunum var

merhaba yaptırdığınız işlemin fiyatını öğrenebilirmiyim benim alt basen sorunum var
benim basen,popo altı,diz,diz üstü,iç bacak falan derken alanım fazlaydı, bu yüzden sizin için yol gösterici olur mu bilmiyorum ama 4500 civarı bir fiyat. doktorlara gidip şikayetiniz üstüne fiyat alabiliyorsunuz zaten bunun için bir muane ücreti ödenmiyor diye biliyorum yani ben 5 6 doktor gezmişimdir.O yüzden en sağlıklı sonucu gidip sorarak alırsınız. umarım güzel olur:)

lipomax diye bir şey varmış bilen varmı bir nevi kavitasyon deri sıkılaşması ve incelme sağlıyormş kişinin ihtiyacına göre

lipomax diye bir şey varmış bilen varmı bir nevi kavitasyon deri sıkılaşması ve incelme sağlıyormş kişinin ihtiyacına göre
ya öğrenirsen banada söyler misin nedir bu hiç duymadım. lazer liposakşın yaptırdım henüz 1ayım lpg desteği önerdi doktorum.hangisi daha iyi sıkılaştırma sonucu verir.bir sürü yöntem var ve insanın kafası karışıyor gerçekten.

ya öğrenirsen banada söyler misin nedir bu hiç duymadım. lazer liposakşın yaptırdım henüz 1ayım lpg desteği önerdi doktorum.hangisi daha iyi sıkılaştırma sonucu verir.bir sürü yöntem var ve insanın kafası karışıyor gerçekten.
Mecidiyeköy de bi yerde duydum sıradan kavutasyon dan farklıymış liposuction yaptırdığın Dr a bi sorsana onlar daha iyi bilir kavitasyonu hiç önermemişti dr

benim basen,popo altı,diz,diz üstü,iç bacak falan derken alanım fazlaydı, bu yüzden sizin için yol gösterici olur mu bilmiyorum ama 4500 civarı bir fiyat. doktorlara gidip şikayetiniz üstüne fiyat alabiliyorsunuz zaten bunun için bir muane ücreti ödenmiyor diye biliyorum yani ben 5 6 doktor gezmişimdir.O yüzden en sağlıklı sonucu gidip sorarak alırsınız. umarım güzel olur:)
Dr un kim bence iyi bir fiyat o kadar bölgeye rağmen sonuç alabildin mi bende yağ aldırdım ama farklı bir şey için alınan yağlarım bacağıma transfer edildi giden yağlar ilk günden fark etmişti çok güzel bir olay zaten zayıf biriyimmdir ama şimdi hiç basenim simit bölgem olmuyo müthiş

Dr un kim bence iyi bir fiyat o kadar bölgeye rağmen sonuç alabildin mi bende yağ aldırdım ama farklı bir şey için alınan yağlarım bacağıma transfer edildi giden yağlar ilk günden fark etmişti çok güzel bir olay zaten zayıf biriyimmdir ama şimdi hiç basenim simit bölgem olmuyo müthiş
Nejdet Şişman doktorum.6temuzda yaptırmıştım.Basenlerim resmen artık yok ama bacaklarım aşırı şişti şuan ödemden anlayamıyorum.Hissizlik falanda geçmedi tam olarak.Sabır dönemine girdim yani.Umarım çabuk geçer şu zamanlar :) işte bu şişlik içinde lpg faydalı olacaktır diyor doktorum.Hem deri sıkılaşması için falanda iyiymiş.Her türlü yöntemi denedim ama lpg bilmiyodum.Kavitasyon zaten saçma sapan bişey bencede. 17sinde kotrolüm var lpg yede başlıcam yüksek ihtimalle.bakalım neler olcak :)

Nejdet Şişman doktorum.6temuzda yaptırmıştım.Basenlerim resmen artık yok ama bacaklarım aşırı şişti şuan ödemden anlayamıyorum.Hissizlik falanda geçmedi tam olarak.Sabır dönemine girdim yani.Umarım çabuk geçer şu zamanlar :) işte bu şişlik içinde lpg faydalı olacaktır diyor doktorum.Hem deri sıkılaşması için falanda iyiymiş.Her türlü yöntemi denedim ama lpg bilmiyodum.Kavitasyon zaten saçma sapan bişey bencede. 17sinde kotrolüm var lpg yede başlıcam yüksek ihtimalle.bakalım neler olcak :)
lpg ne miş ben çok anlamadım ama Dr diyorsa etkili olacak olun muhakkak

Arkadaşlar ben yeni üye oldum öncelikle merhabalar,
İstanbulda Avrupa yakasında yaşıyorum. Kavitasyon ile zayıflayanlardan öneri bekliyorum. Nereye gidebilirim?

Kavitasyon işlemini size tavsiyem kendiniz cihazı satın alarak evde uygulayın çok daha etkili oluyor.Ben pandemiden dolayı güzellik salonlarına gitmeye pek güvenemediğim için zenginten marka kavitasyon cihazı aldım 4. ayı tamamladım selülitim kalmadı.Şuanda bacaklarımı daha fazla inceltmek için kullanıyorum.Hem elimin altında istediğim zaman kullanabiliyorum hemde maliyeti daha ucuz.

Kavitasyon işlemini size tavsiyem kendiniz cihazı satın alarak evde uygulayın çok daha etkili oluyor.Ben pandemiden dolayı güzellik salonlarına gitmeye pek güvenemediğim için zenginten marka kavitasyon cihazı aldım 4. ayı tamamladım selülitim kalmadı.Şuanda bacaklarımı daha fazla inceltmek için kullanıyorum.Hem elimin altında istediğim zaman kullanabiliyorum hemde maliyeti daha ucuz.
İncelme yapıyor değil mi hayat tarzı (kalori açığı olmaksızın) yağlar kaybediliyor mu?
Bir de kullandığınız cihazı öğrenme şansım var mı

Back
X