kızlar reglimin 4üncü günü olacak yarın ve kavitasyon randevum var, gidiyim mi sizce?
Ben de grupfoni'den aldım ;ama buraların eniyi spor salonlarından biriydi yapan estetisyen de kuaförümün eşi neyse içki de içtim herşeyi de yedim ama gören herkes nasıl incelmişsin ne yaptın diyor sadece enaz 4saat öncesinden yemeyi kestim işlem sonrası 2saate kadar da sıvı dışında birşey tüketmedim merkezdeki cihaz vakum-kavitasyom-radyofrekans üçlüsüyle çalışıyordu tabi ki uygulayanın tanıdık olması sebebiyetiyle daha iyi ilginin de alakası vardır normalde orası çok pahalı ben de yine fırsattan satın aldım
Merhaba kızlarrrr.Önceki yazıları okumadım ama bende kavitasyon tecrübelerimi anlatmak istedim belki faydam dokunur.Öncelikle kavitasyon zayıflatan sizi tok tutan falan biişey değil ama incelten bişey.O da kavitasyondan bir gece önce ve kavitasyon gnü 2 2bucuk litre su içmeniz gerekiyor.Kavitasyon denilen şey vucuda ses dalgaları vererek yağın kırılmasını sağlıyor su içmezseniz o yağlar vucuttan atılmıyormuş.Birde rejim yapmak gerekiyormuş.Ama ben bunları yapmadıgım halde incelmiştim buarada 5 seans falan gittim.Kavitasyondan sonrada power plate girdim oda vucudun heryerini titreten güzel bi alet:) Buarada benden size tavsiye kavitasyonun iki çeşidi var biri ped li sistem sizi yatırıolar koyun gibi üstünede bişeyleri yapıştırıolar 20 dakka snra yallah=) Gittiğim yer pedli sisteme geçti diye bırakmıştım ben.Bana göre işe yarayan yöntemde şuydu; bi alet var onla sorunlu bölgenize bastıra bastıra masaj yapar gibi uyguluyor ve o ses dalgasını kulaklarında sinek vızıltısı şeklinde duyuyorsun.Eleman eksikliği yüzünden ve pedli sistem kolaylarına geldiğinden o uygulayama geçtiler.Bence gidicekseniz ikisinide bir araştırın derim.
kavitasyon ve radyofrekansı birlikte uygulanan bir işlem her seans 4 cm incelme sağlıyor tabii kişiye de bağlı biraz diyetine sporuna uyacak ki yapılanlar işe yarasın paket uygulama olarak sunuluyor 12 seans kavitasyon 6 seans radyofrekans sonuç alınabiliyor elbette ama kişiye de bağlı kesin kararlı olmak lazım...
tatlım isim verebilirmisin acaba???
kızlar 5 seans kavitasyon 5 seans trpollar lenf drenaj powerplate vakum falan aldım 5 mayısta başlıyorum yazıcam gelşmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?