Kavitasyon yaptıran var mı?

ben 11 seans kav. lenf dranej, G5, ozon sauna hepsine gittim. bol su içtim. yürüdüm. yağı, şekeri, ekmeği kestim. birkaç kilo verdim. ancak midemde ve göbeğimde 1 cm incelme olmadı. lütfen paranızı sokağa atmayın..

bacak içi ve karın bölgesi için birkaç seans yaptırdım ama hiç etkisi olmadı gibi geldi bana.
gerçi benim karın bölgemde elastikiyet kaybı çok çok fazlaydı ve nitekim germe operasyonu geçirdim şimdi ama kavitasyon bana pek pozitif görünmüyor artık.

bu yazdıkların saka olmalı ben santim santim küçüldüm o da fırsatlardan aldım bünyem çok agırdır kilo farkım olmadı ;ama simdi yürürken yatarken hiççççççç birsey yok sadece oturdugumda bir kat pıt var

ben de fırsat sitelerinden lenf drenaj ve vibro plate almıştım 3 seans, ekstra hiçbir şey yapmadım 1 kilo verdim, sıkılaşma gözle görülebilir şekilde...bugün de 20 seaslık kativasyonun da olduğu bir paket aldım bakalım...çok paralar vermektense bu fırsatlarla denemekten bir şey kaybetmezsiniz bence...

LPG , Kavitasyon vb herhangi bir yöntemle zayıflama sağladığını veya inceldiğini söyleyen insanlara inanmamanızı tavsiye ederim,reklam yapılıyor ve yalanlar söyleniyor...işin içinde çok önemli rant getirenbir sektör var ve insanlar bu sektörden ciddi paralar kazanıyorlar üstelik bu aletleri 2 günlük sertifika ile herkes kullanma hakkına sahip oluyor(bu işlemler dalında uzman doktorlar tarafından yapılmalı) ve bu işlemler çin malı ucuz,ne olduğu belirsiz makinelerde yapılıyor....ve söyledikleri yalanları desteklemek için de spor ve diyet yapılması öneriliyor....zaten spor yapan,aktif olan bir vucut kendisini gayet kolay topluyor ve sonucu kendilerine mal ediyorlar...
Ben aldanmayın diyorum üç kuruşluk aletlere milyonlar vermeyin diyorum işin ehli olmayan insanlara güvenmeyin diyorum....

kızlaaar, ben de fırsat sitelerinden birinden 3 seans kavitasyon aldım gaza gelip. ama aslında kilomdan şikayettim hiç yok(boyum 173 kilom 56). sadece sıkılaşmak istiyorum. sporla da desteklemeye çalışıcam, bilmiyorum. şimdi biraz ürktüm, sağlığıma zarar verir mi, aşırı zayıflama falan yapar mı?

arkadaşlar şöle uygun fiyata ve nezih güzel bi yer biliyormusunuz maltepe bölgesinde kavitasyon yaptırmak istiyorum

Ankarada kavitsayon yaptiran var mi acaba?ise yariyor mu? cevap verirseniz sevinirim

Ben bir kaç yer denedim. Diet desteğiyle aslında selülitler için gerçekten başarılı..Dietle zayıflarken, kavitsayon ile fazlalığın olduğu bölgeler daha düzgün bir şekle giriyor. Ama bunu başarılı bir şekilde uygulaya yer bulmak önemli çünkü her yer farklı makineler kullanıyor ve haliyle en iyisinin kendisi olduğunu söylüyorlar. Benim yaptırdığım yerler sevim güzellik salonu ve bir klinik olduklarını iddia eden fitfuture adlı bir yerlerdir. İkisi de kenar mahalle güzellik salonlarını aratmayan, avam ve eğitimsiz çalışanlarla dolu, kavitasyon konusuna hakim olmayan yerler. Kesinlikle bu iş konusunda tecrübe ve eğitim almış çalışanların olduğu yerde yaptırmak sağlık açısından çok daha uygun. Her şeyden önce çalışan cvsine göz atmak gerekiyor galiba

"Sanılanın aksine kilo vermek için değil bölgesel incelme için kullanılan medikal bir yöntem. Sistemin işleyişi şu şekildedir. Yağ birikiminin yoğun olduğu bölgelere ultrasonik ses dalgaları gönderilir ve bu sayede yağ hücrelerinin patlatılarak lenf drenaj yoluyla vücuttan dışarı atılması sağlanır. İşlemin riskleri mevcuttur. Sağda solda her gördüğünüz kavitasyon kampanyasına kanmamanızı öneririm. Bu işlemi uygulayacaksanız muhakkak doktor kontrolünde olmasına dikkat edin. Çünkü firmalar kavitasyon kampanyalarını lanse ederken bir seansta 10 cm incelme gibi abuk subuk vaatlerde bulunuyorlar. Aslında bir tek seansta bu neredeyse mümkün. Eğer böbrek taşını kıracak kadar güçlü dalgalar gönderirseniz neden olmasın(!)

Kavitasyon işinde kullanılan cihazın önemi büyüktür. İşlem yaptıracağınız mekana mutlaka cihazın menşeini sorun, çin mallarından kati suretle uzak durun. İtalyan ve güney kore malları bu iş için şimdilik ideal gözükmektedir. Cihazla ilgili dikkat etmeniz gereken iki değer var. Biri cihazın gönderdiği frekans değeri, diğeri de uygulama yapılan santimetrekare başına düşen watt gücü. Piyasada 50khz’den 22khz’e kadar kavitasyon cihazları şu anda mevcut. Khz değeri ne kadar yüksekse olumlu sonuç alma ihtimaliniz de o kadar düşecektir. Ancak çok düşük olduğu takdirde de iç organlara zarar verebilir. Siena üniversitesi’nin 25 – 32 khz aralığının ortalama yağlanma için uygun olduğuna dair yayınladığı bir makale vardı son dönemde. Bu değeri dikkate alın. Santimatrekare başına düşen watt (w/cm2) değeri de ciddi anlamda önemlidir. Çin mallarında 25w/cm2 ye kadar cihazlar bulunmaktadır ki 3 gün boyunca ciddi sıkıntılar çekebilirsiniz. Alınan sonuçlar 3 – 5 w/cm2 aralığının ideal olduğunu göstermektedir. Khz ve w/cm2 değerlerinin olağanın dışında olması henüz ispatlanmamış olsa da karaciğer ve böbreklerde zorlanmaya sebebiyet vereceği öngörülmektedir. Kavitasyon yaptırdığınız yerde bu işlemi lifting, vibrasyon, slim up, vakum gibi bir uygulamayla birleştirdiklerinden emin olun. Çünkü bu uygulamalar yapılmadığı takdirde patlatılan yağ hücreleri lenf drenaj kanallarınıza iletilmekte sıkıntı yaşar ve vücudunuz zorlanır."

Arkadaşlar bugün bir fırsat sitesinde görüp almaya karar verdim.
sonradan vazgeçtim.
Geniş çaplı bir araştırma sonucu, içimdeki ses, sağlığımı riske atmamam gerektiğini söyledi.
Okuduğum kadarıyla, zaten olayın mantığı da -yağ hücresi bile olsa (!)- vücuttaki hücreye zarar veriyor.
İçki alınması yasak, karaciğeri yoruyor.
Değer mi diye düşündüm... Spor ve sağlıklı beslenmeyle zayıflamak varken...
Değmez bence.

Gecen hafta iki seans gittim, hafta başı regl oldugum için 1 hafta ara vermek zorunda kaldım, bu hafta tekrar devam edecegim. 20 dk kavitasyon ve radyofrekans, 20 dk lenf drenaj, 15 dk da power plate.. diyetime dikkat edemiyorum :) bol su içiyorum, gunde iki bardak bitki çayı ve her gun olmasa bile 2-3 gunde bir spor... sonuc olarak kilo kaybım olmadı, ama herkes çok zayıflamışsın diyor.. ayrıca selülitlerimde ciddi azalmalar var ve bel bölgemdeki yagların azaldıgını ben de fark ediyorum. sıkılaşıyor muyum zayıflıyor muyum bilemedim :)) yine de bu selülit meselesini çözmesine bile deydi valla :)))

Pendik Estetik_med den 5 seans kavitasyon -200 tl ve 5 seans lenf drenaj 200 tl ye aldım

Cuma günü ilk seansıma girdim ama hiç beklediğim gibi değildi

Öcelikle direk üstünüzü çıkarın diyen hemşire tarzı bi bayan vardı karşımda :)

üstünüzü çıakrın ve uzanın !!!

kilomu tartıp ölçüm yapmıyacakmısınız dedim, yapalım dediler

zorla ölçtüler ama ölçüm alınırken farkettim mezura bol duruyordu :)

neyse bişey demedim uzandım

özellikle mide göbek ve bel kısmı diye baştan söledim , yaparken söledim
bütün uyarılarıma rağmen sadece alt karın kısmında çalıştı 15 dk.

paketi alırken bana 30 dk demişlerdi bunu söylediğim de ısıyı fazla verdiğim için o kadar uzuna
gerek yok , zaten fazlası zararlı dediler ..

15 dk da lenf drenaj a girdim bu arada beni bırakıp gittiler ( diğer arkadaşları ısrarla çaya çağırdılar )

işlem sonrasında ölçüm yapılıyormu dedim hayır 5 seans sonunda dediler

çarşambaya randevum var gitsem mi iptal mi etsem bilmiyorum :)

slm arkadaşlar dün kavitasyon yaptırdım ama zararlarını internetten okuyunca açıkca korktum daha 4 seans daha yapılacak ama ne yapcam bilmiyorum

kavitasyon yaptırdım ilk seanstan 3 gün sonra göbek deliğimde kaşınma oldu,şimdide karnımın sağı acaip tırstım bişeymi oldu die,yaşayan varsa cevap yazsın lütfen..

kaşınma bendede olmuştu daha sonra geçiyor.

fırsat sitesinden 59 tl ye 4 seans kavitasyon + 4 seans lenf + 4 senas da g5 aldım

inanın normal ücretli aldığım yerden çok daha ilgililer

21.09 da 55,5 ile başladım

ölçülerimde bel 76cm göbek 90 cm :)

ölçülerimde şuan bi değişiklik yok adet dönemimdeyim şişlik var buna rağmen kilom 54,6 çıktı

2 seansın kaldı tek sıkıntı bol bol su içip tuvalete gitmek :)

bir bardak içince 2-3 dk sonra koştura koştura gidiyorum sizdede böylemi

Arkadaşlar izmir karşıyakada adagüzellik 'te 10 seans Eximia+lenf drenaj+pasif jimnastik kampanya yapmışlar. Yarın akşam 8'de bitiyomuş. Kredi kartına 6 taksit 1000 TL, peşinde 800 TL istiyolar.
Eximia için çok iyi şeyler duydum. Aradım tek seansı 1,5-2 saat sürüyor diyolar. Normal fiyatı 1,5-2 bin arası değişiyormuş. Fiyat bana iyi geldi. Tavsiye edermisiniz?

evet normal olarak su içince wc koşuyoruz:))
benimde 3 seansım kaldı ama incelme farkedemedim artı pekte su içesim gelmiyor

eximia cihazı en iyi cihazlar arasında yer alır.ayrıca işlemin 1.5 saat sürmesi normal hatta olması gerekendir.kavitasyon sonrası lenf drenaj kavitasyonun olmazsa olmazıdır.kavitasyon sonrası vücudun ödem yapmaması için uygulanır.10 seans kavitasyon+lenf drenaj+pasif cimnastik 1000 tl gerçekten uygun bir fiyattır.kavitasyonun seansı 45 dakika altında olmamalıdır.bu süreden daha az çalışılması hiçbir sonuç vermemekle birlikte bazı bünyelerde ödem yapabilir.Kavitasyonu yaptırırken uyulması gereken bazı kurallar vardır.Bol su tüketmek,günde 45 dakika yürüyüş ve kavitasyon sonrası özellikle ilk 5 gün mümkün olduğunca yağsız besinler tüketilmesine dikkat edilmelidir ki kırılan yağlar vücuttan çok daha kolay atılabilsin.
Ben de estetisyenim ve kavitasyon uygulaması yaptığım bir çok müşterim var.Gerçekten gerektiği gibi yapıldığında harika sonuçlar elde edilebilmektedir.Bu tür kampanyaları çok çok iyi incelemeden almamanızı tavsiye ederim.Uygulama yapacak kişinin titiz olması,kullanılacak cihaz en önemli dikkat edilmesi gereken konulardır.

Arkadaşlar ozon tedavisi kavitasyondan çok çok daha işe yarıyor.. Benden söylemesi.

Merhaba kızlarrrr.Önceki yazıları okumadım ama bende kavitasyon tecrübelerimi anlatmak istedim belki faydam dokunur.Öncelikle kavitasyon zayıflatan sizi tok tutan falan biişey değil ama incelten bişey.O da kavitasyondan bir gece önce ve kavitasyon gnü 2 2bucuk litre su içmeniz gerekiyor.Kavitasyon denilen şey vucuda ses dalgaları vererek yağın kırılmasını sağlıyor su içmezseniz o yağlar vucuttan atılmıyormuş.Birde rejim yapmak gerekiyormuş.Ama ben bunları yapmadıgım halde incelmiştim buarada 5 seans falan gittim.Kavitasyondan sonrada power plate girdim oda vucudun heryerini titreten güzel bi alet:) Buarada benden size tavsiye kavitasyonun iki çeşidi var biri ped li sistem sizi yatırıolar koyun gibi üstünede bişeyleri yapıştırıolar 20 dakka snra yallah=) Gittiğim yer pedli sisteme geçti diye bırakmıştım ben.Bana göre işe yarayan yöntemde şuydu; bi alet var onla sorunlu bölgenize bastıra bastıra masaj yapar gibi uyguluyor ve o ses dalgasını kulaklarında sinek vızıltısı şeklinde duyuyorsun.Eleman eksikliği yüzünden ve pedli sistem kolaylarına geldiğinden o uygulayama geçtiler.Bence gidicekseniz ikisinide bir araştırın derim.

yaza baslamadan bu islemi yaptirdim.yani kavitasyonu..ama hic bir ise yaramiyo bence.seanstan cikinca sanki bir fark varmis gibi geliyor ama sonra yine ayni oluyor bence..bosuna paranizi bunlara harcamayin derim.o yaglara öyle radyofrekans ses dalgasi falan etki etmiyo bence..ama tabi ki herkesin kendi tercihi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…