ben 11 seans kav. lenf dranej, G5, ozon sauna hepsine gittim. bol su içtim. yürüdüm. yağı, şekeri, ekmeği kestim. birkaç kilo verdim. ancak midemde ve göbeğimde 1 cm incelme olmadı. lütfen paranızı sokağa atmayın..arkadaşlar,
ben de yeni aldım 32 seanslık kavitasyon ve radyofrekans paketi, bayramdan sonra başlayacağım. gelişmelerden haberdar ederim sizi.
ancak bir şey dikkatimi çekti, sonuç görebilen arkadaşların coğu, bunda asında kavitasyonun degil diyet ve sporun etkili oldugunu söylemiş ve kavitasyonun hem para hem zaman kaybı oldugunu düşünmüşler. Ben de şunu merak ettim, diyet ve sporu kavitasyonla destekleyince daha mı kalıcı olur acaba? fikri olan var mı?
ben 11 seans kav. Lenf dranej, g5, ozon sauna hepsine gittim. Bol su içtim. Yürüdüm. Yağı, şekeri, ekmeği kestim. Birkaç kilo verdim. Ancak midemde ve göbeğimde 1 cm incelme olmadı. Lütfen paranızı sokağa atmayın..
Ankarada kavitsayon yaptiran var mi acaba?ise yariyor mu? cevap verirseniz sevinirim
evet normal olarak su içince wc koşuyoruz:))kaşınma bendede olmuştu daha sonra geçiyor.
fırsat sitesinden 59 tl ye 4 seans kavitasyon + 4 seans lenf + 4 senas da g5 aldım
inanın normal ücretli aldığım yerden çok daha ilgililer
21.09 da 55,5 ile başladım
ölçülerimde bel 76cm göbek 90 cm :)
ölçülerimde şuan bi değişiklik yok adet dönemimdeyim şişlik var buna rağmen kilom 54,6 çıktı
2 seansın kaldı tek sıkıntı bol bol su içip tuvalete gitmek :)
bir bardak içince 2-3 dk sonra koştura koştura gidiyorum sizdede böylemi
Arkadaşlar izmir karşıyakada adagüzellik 'te 10 seans Eximia+lenf drenaj+pasif jimnastik kampanya yapmışlar. Yarın akşam 8'de bitiyomuş. Kredi kartına 6 taksit 1000 TL, peşinde 800 TL istiyolar.
Eximia için çok iyi şeyler duydum. Aradım tek seansı 1,5-2 saat sürüyor diyolar. Normal fiyatı 1,5-2 bin arası değişiyormuş. Fiyat bana iyi geldi. Tavsiye edermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?