Kavitasyon yaptıran var mı?

Bende iki hafta önce başladım kavitasyona ....gurupfoniden satın aldım bakırköyde bir guzellik merkezi....yer iyi sayılır...iki seyansa girdim...20 dakika kavitasyon 20 dakika Lenf Drenaj ilk seyans 2 cm incelme oldu...ben göbek bölgesi icin gittim ama faydasını görursem bel ve bacak icinde satın alacagım....aslında cok bir beklentim yok...kalıcılığıda tamamen bana bağlı biliyorum...ucuz diye ilgilenmemezlik yapmadılar
ve randevulardada cok yardımcı oldular...ucuz aldım diye baştan savanda yok..bu bile yeterli aslında...bakalım kısmetse faydasını göruruz...sonucları yazmaya devam edeceğim....

magrenta sen başladın mı..

benim çarşamba başlıyor...
sen yerini gidip gördün mü nasıl bir yer.

magrenta sen başladın mı..

benim çarşamba başlıyor...
sen yerini gidip gördün mü nasıl bir yer.

selam ben başlamadım iptal ettim mayısa aldım başka yer olmadığı için yeri güzel ben beğendim inşallah iyi yapıyorlardır

Göbeğe yapılan kavitasyon bele vurmaz canım, en fazla göbeğindeki yağların altındaki kalın dokuda ağrı olabilir o da yağın iyice azalmış olması lazım ki bu şekilde yan etki yapsın...sürekli bel ağrısı üşütmeden değil bel kaslarındaki zayıflamadan ötürü olur, azıcık bel kaslarını çalıştır istersen, bacaklarını omuz hizası açıp yanlara doğru eğil, bu gayet iyi çalıştırıyor, aradada böyle holahop çevirir gibi belini ısıtma hareketi yap...

ben yarın gidiyorum sabah 8,30 da randevum..
bakalım hayırlısı..
havlu ve çamasır getirin dedi aradım..

ben yarın gidiyorum sabah 8,30 da randevum..
bakalım hayırlısı..
havlu ve çamasır getirin dedi aradım..

havlumu??? o jeli temizlemek için herlade ıslak mendil falanda götür bence bakalım görüşlerini bekliyorum inşallah işe yarar :)

havlumu??? o jeli temizlemek için herlade ıslak mendil falanda götür bence bakalım görüşlerini bekliyorum inşallah işe yarar :)

ben pasif e gitmiştim geçen yıl. orası da havlu getirin demişti..
havlunun üstüne yatıyorsun..
inşallah işe yarar..

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar bugün kavitasyon ve pasif vardı ilk seansınm..
30+30 dk idi. gerçekten de okadar yaptılar baştan savmadılar..
sıkı durum basenden 3 cm üst bacaklardan da 1 cm gitti..
inanamadım.. ama gerçek..
eve gidince birde kendim ölçeceğim tabii..

süper çok sevindim keşke bene gidebilseydim mayısa kim öle kim kala ((

Kızlaar!
Şu sitedeki Kavitasyon + Power Plate 'e ne diyorsunuz? Alsam mı acaba?
Yazdıklarınızı okudum ama bu Estetik merkezi hakkında hiçbir şey bilmiyorum, size sormak istedim:

xxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
hanımlar kavitasyonu ben de düşünüyorum, fırsat sitelerinde görüyorum indirimli fiyatlarını..
izmirde yaptıran var mı??

merhabalar,kavitasyonla ve zayıflama ile ilgili bilgilerimi sizlerle paylaşabilirim.tgbdvc@gmail.com

slm arkadaşlar dün bir sitede ev tipi kavitasyon cihazı gördüm .fiyatıda 1200 dü sanırım .sonoshop diye bi markaydı galiba.açıkçası almaya niyetlendim .ama bi tarftanda düşünüyorum acaba faydasını görürmüyüm .böyle bi aleti daha önce kullnanan varmı aranızda?

Merhabalar, ben geçen hafta 3. seansımı yaptırdım. Güvenemiyordum açıkcası korkuyordum ya kötü bi hal alırsa diye, ama gördüm ki korkulcak birşey yokmuş.xxxxxx diye bir sitede kampanyası vardı %75 indirimli fiyat da cazip gelinceen azından denemek istedim. 3 seansta bayağı bi etkisini gördüm. Tavsiye ederim kesinlikle : ) )

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gün önce 6 seansımı yaptırdım şimdiye kadar toplam 3 cm bir incelme oldu. incelmeden ziyade benim basenlerimin yanlarında hafif çukurluk vardı o biraz toparlandı bu hoşuma gitti ama tabi yürüyüşünde faydası var mutlaka. benim aklımda farklı bir yer vardı ve onun için zamnını kolluyodum ama tesadüfen başka bi yerde bu işleme başladım aklımda diğer yer kaldı hani doğru alet doğru kişi doğru uygulama gibi sorular oluyor insanın aklında. diğer yerde nasıl olurdu acaba gibi... mucize şeyler beklemiyorum sonuçta yılların biriktirdiği bi basen var orda ama toparlansın hoş dursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…