Kavgacı eltim?

Bende hatalarımı kabul ediyorum sizden tavsiye istiyorum tek yaptığınız dalga geçmek ve hakaret etmek.

Bodrumun arkasında mutfağımızın yanında bahçe vardı.

Bizdede ayni sorunlar oldu cop kovalarimiz kapinin onundeydi hala oyledir
Suan oturdugum yerde koymadiklari icin koymuyorum balkonda duruyor
Sofra bezinide apartmanca anlasarak cocuk odasindan dokme karari almistik
Bir kac kisinin hali yikayip sipir sipir balkona astigida olmustu
Uyarilarla hepsi hallolduda siz neden yanlis yapmakta israr ediyorsunuz onu anlamadim

Arkadaşlar önceden oturduğum ev bizimdi giriş katındaydık ve bodrumda bizimdi.Şimdi ben yeni evlendim ve bu tarz konuları yeni öğreniyorum lütfen daha anlayışlı olur musunuz?
Giriş katında dışarı mı atıyordunuz çöpleri yada kırıntıları falan. Sonra orayı kim temizliyordu? Kendinizi eltinizin yerine koyup düşündünüz mü yapılanı? Balkona da küçük bir çöp koyun gırgır için falan kırıntı kokmaz..

Gırgır, halı,kilim sirkelemek mi Söyleyecek tek sözüm; kayinvalidenize çok acıdım.

Bende hatalarımı kabul ediyorum sizden tavsiye istiyorum tek yaptığınız dalga geçmek ve hakaret etmek.
Ama bunda bilmeyecek birşey yokki sofra bezini cirpmissiniz tmm elti uyarmis eyvallah e daha bide gırgır vs bosaltmanin anlami ne akraba olunca kurallar değişmez balkondan camdan birşey silkelenmez aşağıdaki insanın cami açık olur senin evindeki pislik hooop orda sen olsan ister miydi ayrıca balkonuna çöp kovası koy mutfağına küçük bir çöp kovası koy emin ol daha temiz olacaktır hepimiz apartmanın içine çöp kovası koysak ne hale gelir düşün

Müstakil değildi ama giriş katında oturdum.Ev bizimdi.Bodrum katta bizimdi ve boştu istediğimi yapıyordum o yüzden şimdi durum bu olunca biraz zorlandım.
İşte bu yüzden öyle alışmışsınız. Şimdi de alışkanlıklarınızı değiştirme vakti. Eltinize bu sebepten kızmayın. İnanın akrabasıniz diye aşağıdan bagirmakla yetiniyor başkası olsa gelir kapıniza atar o çöpleri. Açık açık eltinle de konuşsan ne olur ki. Ben doğru yaptığımı sanıyordum senin rahatsız olabileceğini düşünmedim. Bundan sonra dikkat edeceğim diyip yanlışını kabullensen ilişkiniz bile farklı bir boyut alabilir.

Camdan balkondan birşey silkelemek bence çok ilkel. Evinin tozunu pisliğini neden milletin başından aşağı atıyorsun? O pislikler yere düşünce kim temizliyor o yolları?? Allah akıl vermiş ben ya lavaboya döker silkelerim ya da balkona silkeler balkonu yıkarım ne ala memleket

Kavgalıyız bence bunu hiçbir şey değiştiremez.

Atıyoruz.Kapımızda çöp kovası biz en üst kattayız.
Çöpleri balkona atmıyoruz çöp kovası kapıda biz en üst kattayız.
Bir kapıda birde tuvalette küçük bir tane var.
Bazılarınız beni çok yanlış anlamış kesinlikle çöplerimiz kapıdaki çöpte ve tuvalette de küçük çöp kutusu var ama evin her hangi bir odasında çöp kutusu yok onu demek istedim.

Ben hala anlamadim, bahsettiğiniz kapı apartman kapisi mi sizin dairenin kapisi mi?

Mutfakta çöp kutusu olmadan nasıl yemek yapıyorsunuz?

Bir de bu sorunun parayla, temizlikçi tutmayla ne alakası var? Mutfağa banyoya kapakli çöp kutusu alacaksınız, poşet gecireceksiniz, her aksam cikartip sokağinizdaki çöp kovasina atacaksiniz. Bekletmiyorsaniz, ağzı iyice kapaliysa, posetten sizmiyorsa niye koku olsun?

Halinizi, bezinizi balkonunuzun icine silkeleyip tozu, kirintiyi posete alacaksiniz, girgiri da çöp kovasina bosaltacaksiniz bu kadar.

leoparlı tayt
ve
gırgır :)
olmazsa olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…