• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavgacı eltim?

Bunlar hep bahane. Alt katımda insan var, kafalarından pislik yağdırmamalıyım demek için çok bir şeye ihtiyaç yok. Küçük çocuklar bile yapmıyor bunu. Sizin bunu yapmanızın sebeplerini sayıyorum; empati yapmıyorsunuz, kolayınıza geliyor, bir de temizlik anlayışınız yok. Bahanelerin arkasına sığınmak yerine yaptığınızın ne ayıp bir şey olduğunu görün de bir daha yapmayın. İnsanın hatalarını kabul etmesi erdemli bir davranıştır.
Bende hatalarımı kabul ediyorum sizden tavsiye istiyorum tek yaptığınız dalga geçmek ve hakaret etmek.

bodruma attığınız kırıntı da böcek yapar fare yapar. Biz köydeyiz şu anda kırıntıyı tarlaya atsak görünmez gübre olur onu bile atamayız. Kemik oluyor köpeğe , ekmek oluyor et suyuyla hayvanlara veriliyor. ki köy yeri her evin önünde belediyenin çöp kovası var bilin bakalım ne işe yarıyor ? evin pisliği doğada bile yok olmuyor ki karadelik mi vardı bodrumda sonsuzluğa mı gidiyordu ?
Bodrumun arkasında mutfağımızın yanında bahçe vardı.

Bizdede ayni sorunlar oldu cop kovalarimiz kapinin onundeydi hala oyledir
Suan oturdugum yerde koymadiklari icin koymuyorum balkonda duruyor
Sofra bezinide apartmanca anlasarak cocuk odasindan dokme karari almistik
Bir kac kisinin hali yikayip sipir sipir balkona astigida olmustu
Uyarilarla hepsi hallolduda siz neden yanlis yapmakta israr ediyorsunuz onu anlamadim

Arkadaşlar önceden oturduğum ev bizimdi giriş katındaydık ve bodrumda bizimdi.Şimdi ben yeni evlendim ve bu tarz konuları yeni öğreniyorum lütfen daha anlayışlı olur musunuz?
Giriş katında dışarı mı atıyordunuz çöpleri yada kırıntıları falan. Sonra orayı kim temizliyordu? Kendinizi eltinizin yerine koyup düşündünüz mü yapılanı? Balkona da küçük bir çöp koyun gırgır için falan kırıntı kokmaz..

Benim aileleri karıştıran çok kavgacı ve fitneci bi eltim var.Evlendiğim gün ailemle aramı bozmaya çalıştı benim birkaç küçük eski sırrımı öğrenip aileme fitneledi.Allahtan ailem kızmadılar eşim eltimle kavga etti bu yüzden çünkü o da eltimi sevmiyor.Neyse sonunda bir sebep yüzünden eşimle aramı bozmayı başardı sebep şu evlendiğim zaman çok cahildim ön balkondan sofra bezi silkeliyordum bu sebeple birkaç kez kavga çıkardı sonradan ben arka balkonu kullanınca olay kapandı.Arka balkonda onların balkonu yok ama mutfağımıza çok uzak.Mutfak camından da birşey silkwlememi istemiyor pencerenin önüne geliyor diye bağırıyor bu yüzden bende sofra bezini arka balkonda silkeledim mutfak camından sadece gırgır döktüm azıcık camına geldi diye yine bağırdı durdu.Sabahtan beri ağlıyorum eşimde bana bağırıyor bir daha bu sebeple sana bağırırsa seni döverim dedi.Bende eşime kızdım O hergün ön balkondan sofra bezini geçtim kilim silkeliyor kayınvalidemin balkonuna dökülüyor o silkeledikleri ben sadece gırgır döküyorum neden ona kimse kızmıyor da bana bu hergün bağırıyor diye eşime kızdım.Ne yapayım şimdi yine onunla kavga mı edeyim dedi.Kayınvalidemle çok iyi anlaşıyoruz kadın çok sessiz ve iyi biri onun başkonunda ne dökülürse dökülsün hiç ses çıkarmıyor ama bu azıcık bir şeye bağırıyor tüm mahalle de sesi yankılanıyor bıktım gerçekten param olsa temizlikçi tutacağım çok bunalıyorum diğer eltimle aram iyi ona danıştım mutfağa masa koy diyor öyle yapıcaz artık sadece içimi dökmek istedim etrafımda hiç arkadaşım yok buraya yazınca rahatladım.
Gırgır, halı,kilim sirkelemek mi🤦 Söyleyecek tek sözüm; kayinvalidenize çok acıdım.

Bende hatalarımı kabul ediyorum sizden tavsiye istiyorum tek yaptığınız dalga geçmek ve hakaret etmek.
Ama bunda bilmeyecek birşey yokki sofra bezini cirpmissiniz tmm elti uyarmis eyvallah e daha bide gırgır vs bosaltmanin anlami ne akraba olunca kurallar değişmez balkondan camdan birşey silkelenmez aşağıdaki insanın cami açık olur senin evindeki pislik hooop orda sen olsan ister miydi ayrıca balkonuna çöp kovası koy mutfağına küçük bir çöp kovası koy emin ol daha temiz olacaktır hepimiz apartmanın içine çöp kovası koysak ne hale gelir düşün

Müstakil değildi ama giriş katında oturdum.Ev bizimdi.Bodrum katta bizimdi ve boştu istediğimi yapıyordum o yüzden şimdi durum bu olunca biraz zorlandım.
İşte bu yüzden öyle alışmışsınız. Şimdi de alışkanlıklarınızı değiştirme vakti. Eltinize bu sebepten kızmayın. İnanın akrabasıniz diye aşağıdan bagirmakla yetiniyor başkası olsa gelir kapıniza atar o çöpleri. Açık açık eltinle de konuşsan ne olur ki. Ben doğru yaptığımı sanıyordum senin rahatsız olabileceğini düşünmedim. Bundan sonra dikkat edeceğim diyip yanlışını kabullensen ilişkiniz bile farklı bir boyut alabilir.

Camdan balkondan birşey silkelemek bence çok ilkel. Evinin tozunu pisliğini neden milletin başından aşağı atıyorsun? O pislikler yere düşünce kim temizliyor o yolları?? Allah akıl vermiş ben ya lavaboya döker silkelerim ya da balkona silkeler balkonu yıkarım ne ala memleket

Giriş katında dışarı mı atıyordunuz çöpleri yada kırıntıları falan. Sonra orayı kim temizliyordu? Kendinizi eltinizin yerine koyup düşündünüz mü yapılanı? Balkona da küçük bir çöp koyun gırgır için falan kırıntı kokmaz..
[/QUOT
Bizim arka bahçemiz mutfağa bakıyordu arka bahçeye silkeliyorduk oysa şimdi arka bahçem mutfağa çok uzak.

İşte bu yüzden öyle alışmışsınız. Şimdi de alışkanlıklarınızı değiştirme vakti. Elinize bu sebepten kızmayın. İnanın akrabasıniz diye aşağıdan bagirmakla yetiniyor başkası olsa gelir kapıniza atar o çöpleri. Açık açık eltinle de konuşsan ne olur ki. Ben doğru yaptığımı sanıyordum senin rahatsız olabileceğini düşünmedim. Bundan sonra dikkat edeceğim diyip yanlışını kabullensen ilişkiniz bile farklı bir boyut alabilir.
Kavgalıyız bence bunu hiçbir şey değiştiremez.

Evinize muhakkak bundan bir tane alın sizin çok işinize yarayacak

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-09-14-10-42-56.jpg
    Screenshot_2020-08-09-14-10-42-56.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 13
Atıyoruz.Kapımızda çöp kovası biz en üst kattayız.
Çöpleri balkona atmıyoruz çöp kovası kapıda biz en üst kattayız.
Bir kapıda birde tuvalette küçük bir tane var.
Bazılarınız beni çok yanlış anlamış kesinlikle çöplerimiz kapıdaki çöpte ve tuvalette de küçük çöp kutusu var ama evin her hangi bir odasında çöp kutusu yok onu demek istedim.

Ben hala anlamadim, bahsettiğiniz kapı apartman kapisi mi sizin dairenin kapisi mi?

Mutfakta çöp kutusu olmadan nasıl yemek yapıyorsunuz?

Bir de bu sorunun parayla, temizlikçi tutmayla ne alakası var? Mutfağa banyoya kapakli çöp kutusu alacaksınız, poşet gecireceksiniz, her aksam cikartip sokağinizdaki çöp kovasina atacaksiniz. Bekletmiyorsaniz, ağzı iyice kapaliysa, posetten sizmiyorsa niye koku olsun?

Halinizi, bezinizi balkonunuzun icine silkeleyip tozu, kirintiyi posete alacaksiniz, girgiri da çöp kovasina bosaltacaksiniz bu kadar.

Ya gırgır fantezisinden haberin de yok di mi cahil arkadaşım. Ne demek gırgır ne ya? Gırgır bir evliliğin mihenk taşlarından biridir. Sonra neden ilişkiler rutine bindi bilmem ne. İşte hep gırgırsızlıktan. Yürü git, çeyizine bir gırgır al şimdi. Hayret bişiler! Ay!
leoparlı tayt
ve
gırgır :)
olmazsa olmaz

Back