• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavgacı eltim?

Yerde yiyorlar sanırım yemeği sofra bezi derdi olmasın diye masada yemeye karar vermişler doğru anladıysam. Ama masada yerken de masanın altı kırıntı olabiliyor, çözüm gibi gelmedi bana 😂

masanın altını gırgırlayıp eltinin tepesinden boşaltır artık 😂

Benim aileleri karıştıran çok kavgacı ve fitneci bi eltim var.Evlendiğim gün ailemle aramı bozmaya çalıştı benim birkaç küçük eski sırrımı öğrenip aileme fitneledi.Allahtan ailem kızmadılar eşim eltimle kavga etti bu yüzden çünkü o da eltimi sevmiyor.Neyse sonunda bir sebep yüzünden eşimle aramı bozmayı başardı sebep şu evlendiğim zaman çok cahildim ön balkondan sofra bezi silkeliyordum bu sebeple birkaç kez kavga çıkardı sonradan ben arka balkonu kullanınca olay kapandı.Arka balkonda onların balkonu yok ama mutfağımıza çok uzak.Mutfak camından da birşey silkwlememi istemiyor pencerenin önüne geliyor diye bağırıyor bu yüzden bende sofra bezini arka balkonda silkeledim mutfak camından sadece gırgır döktüm azıcık camına geldi diye yine bağırdı durdu.Sabahtan beri ağlıyorum eşimde bana bağırıyor bir daha bu sebeple sana bağırırsa seni döverim dedi.Bende eşime kızdım O hergün ön balkondan sofra bezini geçtim kilim silkeliyor kayınvalidemin balkonuna dökülüyor o silkeledikleri ben sadece gırgır döküyorum neden ona kimse kızmıyor da bana bu hergün bağırıyor diye eşime kızdım.Ne yapayım şimdi yine onunla kavga mı edeyim dedi.Kayınvalidemle çok iyi anlaşıyoruz kadın çok sessiz ve iyi biri onun başkonunda ne dökülürse dökülsün hiç ses çıkarmıyor ama bu azıcık bir şeye bağırıyor tüm mahalle de sesi yankılanıyor bıktım gerçekten param olsa temizlikçi tutacağım çok bunalıyorum diğer eltimle aram iyi ona danıştım mutfağa masa koy diyor öyle yapıcaz artık sadece içimi dökmek istedim etrafımda hiç arkadaşım yok buraya yazınca rahatladım.
Eltiniz haklı.

Bir de elti kavgacı olmuş yazık yahu. İyi lime lime etmemiş kadın konu sahibini.
Daha konuya girerken tahmin etmiştim esas problemin konu sahibinde olacağını, hep öyle oluyor çünkü. 😏
Şurada açılan 10 elti konusundan 9’unda problem konuyu açanda oluyor zaten. 😂

Ben hala evde çöp ve masa olmamasına takığım. 😂

Size bir tavsiye vereyim elektrik süpürgesiyle süpürebilirsiniz daha ergonomik bir yere dökmek zorunda kalmazsınız gırgır ne ya

benım belim agrırdı
Buradaki tek sorun eşin dövecegını söylemesi
Diğeri sorunlar sizin adab bilmemenizden
Ya gırgır fantezisinden haberin de yok di mi cahil arkadaşım. Ne demek gırgır ne ya? Gırgır bir evliliğin mihenk taşlarından biridir. Sonra neden ilişkiler rutine bindi bilmem ne. İşte hep gırgırsızlıktan. Yürü git, çeyizine bir gırgır al şimdi. Hayret bişiler! Ay!

Ne titiz yarabbi, bu titizlik gözlerimi yaşartıyor. :KK70:
Aslında mutfak çöpleri ile banyo çöplerini tek 1 kutuya atmadıgımizı, toplum olarak; çöp olsa dahi yiyecek artıklarını banyo çöpleri karıştırmadıgımızı ... bu sebeple banyoda ayrıca çöp kovası bulundurdugumuzu, bunun hem kolaylık ve yakınlık sağladığını ve hem de toplumsal titizlik kurallarını yerine getirmis olmanin verdiği gönül rahatlığını da anlatmak isterdim ama bunu yapabileceğimden emin değilim .

Kısacası her eve en az 2 çöp kovası arz ediyorum

Son düzenleme:
Aslında mutfak çöpleri ile banyo çöplerini tek 1 kutuya atmadıgımizı, toplum olarak; çöp olsa dahi yiyecek artıklarını banyo çöpleri karıştırmadıgımızı ... bu sebeple banyoda ayrıca çöp kovası bulundurdugumuzu, bunun hem kolaylık ve yakınlık sağladığını ve hem de toplumsal titizlik kurallarını yerine getirmis olmanin verdiği gönül rahatlığını da anlatmak isterdim ama bunu yapabileceğinden emin değilim .

Kısacası her eve en az 2 çöp kovası arz ediyorum
Bir kapıda birde tuvalette küçük bir tane var.

Ya gırgır fantezisinden haberin de yok di mi cahil arkadaşım. Ne demek gırgır ne ya? Gırgır bir evliliğin mihenk taşlarından biridir. Sonra neden ilişkiler rutine bindi bilmem ne. İşte hep gırgırsızlıktan. Yürü git, çeyizine bir gırgır al şimdi. Hayret bişiler! Ay!
gırgır fantezisi mi 😂 tam olarak ne yapıyoruz gırgırı hayatımı renklendirmek istiyorum da 😛

Lütfen gırgırınızı poşete, çöpe vs dökün..
Sofrabezinizi mutfak lavabonuza dökün..
Biz 1. Katta oturuyorduk altımız boştu dükkandı balkonları asla kullanılmıyordu, ona rağmen balkona silkeler sonra süpürürdük. Herşeyi geçtim içinde kırıntılar var günahtır. Eltin haklı.. altta kalanın canı çıksın olur mu öyle şey?
Sır konusunda ayıp etmiş, ona göre mesafe koyun

Back