- 8 Şubat 2017
- 910
- 1.290
- 113
- Konu Sahibi Mislinadorak
Pardon coplerinizi nereye atıyorsunuz evdeEve çöp kovası koymuyoruz ama alacağız.Tavsiyenize uyacağım sağolun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon coplerinizi nereye atıyorsunuz evdeEve çöp kovası koymuyoruz ama alacağız.Tavsiyenize uyacağım sağolun.
Benimle bi şöyle güzelce konuşmadılar konuşsalar huylarına gitmedisi bilirim.Kavga gürültü ile olayı jalletmeye çalıştılar.Balkondan gırgır sofrabezi vs sirkelemeyin bu konuda siz haksizsiniz.. eltiniz kendisi sirkeliyor siz yapınca kavga çıkartıyorsa bu onun Iyi niyetli olmadığını gösterir , bilerek yapıyordur kavga çıkarmak için bu konularda çok hassas ise kendisi de yapmasin bi zahmet . Eşiniz seni doverim deyince bana kaldirdigin elini kirarim diyemedinizmi , çok erkekse eltinizi ve sizi alsin karsisina konuşsun orta yolu bulsun bir dha kavga gürültü bağırtı istemiyorum desin fasulye erkeği.
ne kadar da temiz birisiniz eve çöp kovası dahi koymuyorsunuz, idolümsüniz artıkEve çöp kovası koymuyoruz ama alacağız.Tavsiyenize uyacağım sağolun.
Eve çöp kovası koymuyoruz ama alacağız.Tavsiyenize uyacağım sağolun.
Silkeleme konusunda haksızsın bir daha yapmazsın olur biter ama esin den çok cekecegin var söyleyeyim sana sessiz kalırsan millete sesini çıkaramayan eşin sana aslan kesilmeye devam eder iyice azıtırÇok haklısınız.Eşim bu konularda çekingen ama ben sessiz olduğum için bana kızmasını iyi bilir.Bir daha silkelemeyeceğim dikkat edeceğim.
Nasıl yani çöpleri nerede biriktiriyorsunuz onu da mı camdan atıyorsunuz anlamadımEve çöp kovası koymuyoruz ama alacağız.Tavsiyenize uyacağım sağolun.
Ee mutfak ve wc çöplerini ne yapiyorsunuxEve çöp kovası koymuyoruz ama alacağız.Tavsiyenize uyacağım sağolun.
Eve çöp kovası koymuyoruz ama alacağız.Tavsiyenize uyacağım sağolun.
Küçük bi kutu alırız sorun yok.Evi kokuttuğu için eve koymuyoruz.ne kadar da temiz birisiniz eve çöp kovası dahi koymuyorsunuz, idolümsüniz artık
Sence tabii ki aşağıya eltiyeEe mutfak ve wc çöplerini ne yapiyorsunux
Benimle bi şöyle güzelce konuşmadılar konuşsalar huylarına gitmedisi bilirim.Kavga gürültü ile olayı jalletmeye çalıştılar.
Atıyoruz.Kapımızda çöp kovası biz en üst kattayız.Ee mutfak ve wc çöplerini ne yapiyorsunux
Anlıyorum az çok ama fırsat vermeyin .Benimle bi şöyle güzelce konuşmadılar konuşsalar huylarına gitmedisi bilirim.Kavga gürültü ile olayı jalletmeye çalıştılar.
Hala idolümsünüz çünkü bizim banyolarda bile banyo için ayrı çöp kovası var. şu an pisliğimden utandımKüçük bi kutu alırız sorun yok.Evi kokuttuğu için eve koymuyoruz.
Küçük bi kutu alırız sorun yok.Evi kokuttuğu için eve koymuyoruz.
Benim aileleri karıştıran çok kavgacı ve fitneci bi eltim var.Evlendiğim gün ailemle aramı bozmaya çalıştı benim birkaç küçük eski sırrımı öğrenip aileme fitneledi.Allahtan ailem kızmadılar eşim eltimle kavga etti bu yüzden çünkü o da eltimi sevmiyor.Neyse sonunda bir sebep yüzünden eşimle aramı bozmayı başardı sebep şu evlendiğim zaman çok cahildim ön balkondan sofra bezi silkeliyordum bu sebeple birkaç kez kavga çıkardı sonradan ben arka balkonu kullanınca olay kapandı.Arka balkonda onların balkonu yok ama mutfağımıza çok uzak.Mutfak camından da birşey silkwlememi istemiyor pencerenin önüne geliyor diye bağırıyor bu yüzden bende sofra bezini arka balkonda silkeledim mutfak camından sadece gırgır döktüm azıcık camına geldi diye yine bağırdı durdu.Sabahtan beri ağlıyorum eşimde bana bağırıyor bir daha bu sebeple sana bağırırsa seni döverim dedi.Bende eşime kızdım O hergün ön balkondan sofra bezini geçtim kilim silkeliyor kayınvalidemin balkonuna dökülüyor o silkeledikleri ben sadece gırgır döküyorum neden ona kimse kızmıyor da bana bu hergün bağırıyor diye eşime kızdım.Ne yapayım şimdi yine onunla kavga mı edeyim dedi.Kayınvalidemle çok iyi anlaşıyoruz kadın çok sessiz ve iyi biri onun başkonunda ne dökülürse dökülsün hiç ses çıkarmıyor ama bu azıcık bir şeye bağırıyor tüm mahalle de sesi yankılanıyor bıktım gerçekten param olsa temizlikçi tutacağım çok bunalıyorum diğer eltimle aram iyi ona danıştım mutfağa masa koy diyor öyle yapıcaz artık sadece içimi dökmek istedim etrafımda hiç arkadaşım yok buraya yazınca rahatladım.
Yani evinizin apartman girişine mi koyuyorsunuz ?Atıyoruz.Kapımızda çöp kovası biz en üst kattayız.
Tuvalette var.Ee mutfak ve wc çöplerini ne yapiyorsunux
Sizin evinizde su bile içilmez, iğrençsiniz. Banyoda çöp kovası ne demek. Moklu tuvalet kağıtlarımızı camdan fırlatıyoruz bizHala idolümsünüz çünkü bizim banyolarda bile banyo için ayrı çöp kovası var. şu an pisliğimden utandım