Kavgacı eltim?

Gır gır silkelemek nedir ya
Eltiniz haklı,
Sizin kirlerinizi çekmek zorunda değil kadın
Ben olsam eltinizin yerine taşınırdım

evlendiğim zaman çok cahildim ön balkondan sofra bezi silkeliyordum
Arkadaşlar önceden oturduğum ev bizimdi giriş katındaydık ve bodrumda bizimdi.Şimdi ben yeni evlendim ve bu tarz konuları yeni öğreniyorum lütfen daha anlayışlı olur musunuz?

Şu an öyle olmadığınızı size kim söyledi?

Çöpümüzü, pisliğimizi pencereden atmamayı, yürürken çıkan çöpümüzü sokağa atmamayı, bu iş için üretilmiş çöp kovaları olduğunu biz 30 yaşında öğrenmedik herhalde.
Yeni evli olmakla ne ilgisi var bunun? Çocukken öğrenilir böyle şeyler.

Temizlik titizlik öyle "evimi her gün sileyim, eve çöp koymayayım kokar" demekle olmuyor. Alt katta birinin yaşaması da gerekmiyor dikkat etmek için. Yaşadığınız dünyaya, oturduğunuz çevreye, mahalleye saygınız yok en başta.
Sokağa attığınız çöp asfalta, toprağa karışıp yok mu oluyor? Adım attığınız sokaktaki pislik sizin pisliğiniz. Başka insanlar ve hayvanlar da maruz kalıyor buna.

"Evim hariç her yer çöplük" mantığının sonuçlarını sokaklarda, sahillerde, piknik alanlarında ve hatta restoran tuvaletlerinde bile görebiliyoruz.

Yerleri gırgırlamaya ayırdığınız zamanın bir kısmını empati yapmaya ayırsanız "insanlar, hayvanlar benim pisliğimin içinde yürümek ve yaşamak zorunda değil" sonucuna ulaşırsınız zaten. 100 bilinmeyenli denklem değil sonuçta.

Kusura bakma eltin hakli ama sennle konustumu bu konuda daha once yoksa direk bagirmadan mi basladi?konustuysa ve devam etdiysen bagirmakda hakli ...
Ayrica esinin dedigine bak seni doverimmis terbiyesiz

Oturdugumuz odanın halısında örtü var kapının önüne silkelerim süpürür silerim kimsenin ne camı batar ne balkonu ona da yazık değil mi.

Önceki konuları bilemem ama gırgır ve sofra bezi konusunda eltiniz haklı. Biri benimde başımdan evinin pis kılını tüyünü silkelese bende cıngar çıkarırım. Halı niye silkelenir bilmiyorum ama madem böyle bir huyunuz var gün belirleyin belli günlerde silkeleyin. Gırgırınızı da çöp poşetine boşaltabilirsiniz.

Gırgır mutfak lavabosunda dökülür mü hiç? Çöp kutusu diye bişey var!!!

Yaptığınız çok yanlış ama eltinizin de aynını alt kattakine yapıp size kizmasida komik. Cop kovasına dokebilirsiniz girgiri ya da kırıntıları. Aklıma her gün evi temizleyen temizlik hastası komşumun pencereden çöpleri poşetle apartman önüne fırlatması geldi evde kokuyor diye apartman önüne atıyordu üçüncü kattan akşam çıkarken alıp konteynra goturuyordu. Bikere beş litrelik yağ tenekesinden iki sn farkla kurtulmustum apartmana girerken kafama gelecekti sorsan çok temiz titiz.

Elektrik süpürgesinin içini de balkondan boşaltıyoruz yalniz

Aşağı kat komşumuz evine bi iki kere girip cikmisligim var evi temiz görünüyor ama tüm kış resmen bulaşık yıkadığı suyun dibi olduğunu düşünüyorum mutfak camından döküp durmuş bembeyaz karlara bakarken icim açılırdı her seferinde 'taki pencereden aşağıya batıncaya kadar manzaraya bakinca temizlik bunun neresinde diyesi geliyor insanin

Ust komsum surekli biseyler silkeliyor ona israrla arka balkonda silkele diyorum.oda sizin gibi orasi uzak diyor ve mutfak balkonundan silkeliyor.hayatimda kimseye beddua etmem ama bu kadina ediyorum o kadarki nefret ediyorum ondan.eltiniz niye boyle anlamis olduniz bence

Mutfak lavabosuna neden dokmuyor bulaşık suyunu acaba diyeceğim demiyorum mantığı olduğunu hiç sanmıyorum maksat pislik olsun

Gırgır içi başkasının balkon penceresini bırak, sokağa bile dökülmez insan utanır. Çöp poşetine temizlemelisin hepsini.

Yeni evliyim cahilim diyorsunuz ama profilde yazanlara göre tahmini 3 yıllık evli 2.5 yaşında da bir çocuk annesisiniz. Hatta ikinciye niyet etmişsiniz.
Bakın sizi rol model alan bir evlat yetiştiriyorsunuz bu eltiyle geçen diyalogtan daha acı.
Evinize kokuyor diye çöp koymayıp apartman gibi havasız bir yere çöp koyup orayı kokutmak ne kadar doğru? Mutfakta soyduğunuz domates soğan kabuğunu tıpkı arka balkona gitmeye üşendiğiniz gibi daire kapısını açmaya da üşenerek ön balkondan attığınız oluyor mu?
İnançlı da birisiniz anladığım kadarıyla. Ekmek kırıntısını sokağa silkelemek ve insanların basmasını sağlamanız sizce münasip mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…