Kavgacı eltim?

Kadın nar yersem bebeğim düşer mi diye sormuş hamileyken, hangi eğitim, nerde eğitim?
Hamileyken insan her şeyden korkabiliyor sizin bu yaklaşımlarınız nasıl biri olduğunuzu ortaya koydu asıl..

Kadın nar yersem bebeğim düşer mi diye sormuş hamileyken, hangi eğitim, nerde eğitim?
Sırf bunlar yüzünden şu an en üst kattayım. Aşırı ısınıyor yazları ama hiç değilse böyle şeylerle uğraşmıyorum.

Artık iş yerinde, yolda vs denk geldiğim insanları sırf eğitimli diye kafamda bi yere oturtmuyorum. Kültür başka bir şey.

Evinizde çöp kutusu yok mu yahu gırgırı neden çöpe dökmüyorsunuz. Yani camdan bir şey silkemek mi kaldı nerde yaşıyorsunuz siz. Apartman adabına göre davranın camdan hiç bir şey silkelenmez çöp atılmaz bu her yerde böyledir. Biz de silkelemiyoruz silkeleyen olurda da apartmanca linç ederiz

Balkondan sofra bezi ,gırgır sirkelemez eltiniz haklı. Çöp poseti diye birşey var gırgırla evi temizleyip camdan aşağı boşaltmak tövbe yarabbi.ben sofra bezini balkonumun birkösesine sirkeleyip süpürgeyle alıyorum.görgü kuralını geçtim günah günah.

Yukardan asagiya ufacik bir cekirdek kabugu atilmasi bile igrenc bir davranis bence. Insanin ne oldugunu hemen ortaya koyuyor. Girgir cirpmak nedir ya baya asmissiniz konu sahibi

Kusura bakmayın ama eltiniz yerden göğe kadar haklı.. Değil sofra bezi ve gırgır pisliğini her allahın günü halı çırpılmasına bile tahammülüm yok..
Gırgırı çöpe de dökebilirsiniz sofra bezini de lavabo içine silkeleyin..

EltiniZin tepkileri doğru olmayabilir ama sizin de camdan balkondan vs sürekli birşeyler silkelemenizde çok yanlış bu eltiniz olmayabilirdi başka komşu da olsa aynı tepkileri alırsınız apartman da yukarıdan aşağıya birşey silkilmez. Ben evimi süpürünce örneğin süpürgemden çıkanları ayrı çöp poşeti yapıyorum İki tane iç içe oraya döküp ağzını kapatıp atıyorum çöpe. Sizde bunu deneyin derim

Bu balkondan sofra bezi silkeleyenleri hicbirzaman anlamadim .
Mutfağımdaki lavabonun içine silkeliyorum
Toplayıp çöpe atıyorum .
Millet sizin pisliginizi temizlemek zorunda değil
Eltiniz haklıbu sebeple devamlı rezil olan kocanizda haklı ..
Keşke eltiniz konu acsaydida kadına duygularımızı ifade etseydik

Kızcağızım genel olarak ne yapmaman gerektiğini anladın sanırım. Dalgada geçseler haklılık payları var. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler. İlerde başka eve de geçebilirsin. Ana fikir balkondan asla bir şey atılmaz, dökülmez, silkelenmez.
Mutfağına ve banyona küçük çöp kutuları koyup poşet geçirirsin. Mutfak çöpü balkonda durabilir. Balkon yoksa tezgahın üstüne küçük bir çöp kutusu koyarsın olur biter. Gün sonunda toplayıp bina girişindeki çöpe atarsınız. Hatta çocuğun varsa uygun yaştaysa sorumluluk öğrenmesi için onu görevlendirebilirsin. Ya da eşin dışarı çıkarken eline tutuşturursun. Poşet çift kat olursa suyu akmaz.
Yaşın genç. Benden sana tavsiye insanları gözlemle. Ne yapıyorlar nasıl yapıyorlar. Doğru ve iyi olanı kendin de uygula.
Eşinin kızması bütün bu anlamsız kadınca çatışmalara anlam veremediğinden ve gereksiz gördüğünden. Eşi olarak senin bu şekilde uygunsuz davranmandan utanmış olabilir.
Bak dalga da geçilse bir sürü akıl aldın. Bunu artı olarak gör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…