• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavgacı eltim?

Ülkemizde kadın şiddetinin neden bitmediğine örneksiniz.

Adam gelmiş seni döveceğim diyor sizin açtığınız konu elti sorunu.

hanımefendi kocanız sizi dövebilir? Ki bunla tehdit eden bir adamın elbet bir tokadını ya da şiddetini görmüş olmalısınız önceden de.

Allah bu kadınlara akıl versin

Sizin çöp kutunuz yok mu?neden gırgır pisliğini aşağıya döküyorsunuz?
Ayrıca sofra bezin mutfak lavabosunun içine de silkeleyebilirsiniz.ben öyle yapıyorum.

Müstakil dubleks evde oturuyorum daha camdan bişe silkelemedim ki silkelesem kendi bahçeme bakan pencerelerim de var. Bu olmadan temizlik olmuyor mu?? Elektrikli süpürgeyle yeri çektirseniz mesela , bu birşeyleri silkeleme sevdası çok enteresan geliyor bana 😐

Şunu yazmayı çok istedim ama sonra tdk müfettişi diyorlar diye vazgeçtim.
Elimde değil, umrumda da.
Kusura bakmasınlar. "de/-de" ayrımını geçtim ama kelimelerin yer değiştirmesi başka bir şey artık.
Her seferinde "Sirkelemek çok ayıp, limonlamak görgüye dahil." diyesim geliyor ama "sirkelemek" yazan birinden düşünmesini istemiş olacağım.
Güçlü kalamıyorum. :))

Konu içeriği nden bağımsız olarak, bütün kk neden KPSS ye hazırlanıyor anlamıyorum. Kadınlar okuyup evlenip hadi memur olayım diyor herhalde devlet de kucağını açmış üretken olmayan boş insanları bekliyor

Kocanın seni döverim demesi,eltilerin evde eline geçen çöpü pisliği dışarı dökmesi bunlara ek olaraktakıldıgım konu. Kayınvalidem çok iyi tepesinden biz iki gelin naparsak yapalım ses etmez çok iyidir :110: kadın sesini çıkarmıyo diye of ağzım bozulcak tepesine etmenizmi lazım

Konu içeriği nden bağımsız olarak, bütün kk neden KPSS ye hazırlanıyor anlamıyorum. Kadınlar okuyup evlenip hadi memur olayım diyor herhalde devlet de kucağını açmış üretken olmayan boş insanları bekliyor

Eltilere, görümcelere nispet yapmak içinmiş.

Alt katımda isterse ikizim otursun yine de balkondan hiç bi şey çırpmam . Balkon yıkarken bile aşağıda çamaşır var mı yok mu diye bakarım . Elitinizin yerinde olsanız üstünüzden gırgır ya da sofrabezi vs. Çırpılmasını ister miydiniz ? Biraz empati

Back