• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavgacı eltim?

Benim aileleri karıştıran çok kavgacı ve fitneci bi eltim var.Evlendiğim gün ailemle aramı bozmaya çalıştı benim birkaç küçük eski sırrımı öğrenip aileme fitneledi.Allahtan ailem kızmadılar eşim eltimle kavga etti bu yüzden çünkü o da eltimi sevmiyor.Neyse sonunda bir sebep yüzünden eşimle aramı bozmayı başardı sebep şu evlendiğim zaman çok cahildim ön balkondan sofra bezi silkeliyordum bu sebeple birkaç kez kavga çıkardı sonradan ben arka balkonu kullanınca olay kapandı.Arka balkonda onların balkonu yok ama mutfağımıza çok uzak.Mutfak camından da birşey silkwlememi istemiyor pencerenin önüne geliyor diye bağırıyor bu yüzden bende sofra bezini arka balkonda silkeledim mutfak camından sadece gırgır döktüm azıcık camına geldi diye yine bağırdı durdu.Sabahtan beri ağlıyorum eşimde bana bağırıyor bir daha bu sebeple sana bağırırsa seni döverim dedi.Bende eşime kızdım O hergün ön balkondan sofra bezini geçtim kilim silkeliyor kayınvalidemin balkonuna dökülüyor o silkeledikleri ben sadece gırgır döküyorum neden ona kimse kızmıyor da bana bu hergün bağırıyor diye eşime kızdım.Ne yapayım şimdi yine onunla kavga mı edeyim dedi.Kayınvalidemle çok iyi anlaşıyoruz kadın çok sessiz ve iyi biri onun başkonunda ne dökülürse dökülsün hiç ses çıkarmıyor ama bu azıcık bir şeye bağırıyor tüm mahalle de sesi yankılanıyor bıktım gerçekten param olsa temizlikçi tutacağım çok bunalıyorum diğer eltimle aram iyi ona danıştım mutfağa masa koy diyor öyle yapıcaz artık sadece içimi dökmek istedim etrafımda hiç arkadaşım yok buraya yazınca rahatladım.
Sırrı bilemem ama elti haklı. Gırgır kullanmam ama süpürgeyi çöp poşetine boşaltırım. Sofra bezi de nadiren kullanırım ve tezgahın içine silkelerim oradan alır çöpe atarım. Çamaşır sererken bile kendi balkonuma çırparım rahatsızlık vermek istemem. Kendime yapılmasını istemediğim bir şey çünkü.

Evimde üç WC var karı koca yaşıyoruz kullanılmayana bile kova koydum misafir girmiştir diye hemen bakarım. Ayrıca iki ayrı sepet var cam ürünleri ve kağıtları ayrı atarım normal çöplerden. Balkonumda da durur çöp kovası. Kaynım sigara külü aşağı attı belediye görevlisi mecbur değil temizlemeye diye aylarca konuşmadım. Kimseye saygısızlık yapamazsınız.

Benim aileleri karıştıran çok kavgacı ve fitneci bi eltim var.Evlendiğim gün ailemle aramı bozmaya çalıştı benim birkaç küçük eski sırrımı öğrenip aileme fitneledi.Allahtan ailem kızmadılar eşim eltimle kavga etti bu yüzden çünkü o da eltimi sevmiyor.Neyse sonunda bir sebep yüzünden eşimle aramı bozmayı başardı sebep şu evlendiğim zaman çok cahildim ön balkondan sofra bezi silkeliyordum bu sebeple birkaç kez kavga çıkardı sonradan ben arka balkonu kullanınca olay kapandı.Arka balkonda onların balkonu yok ama mutfağımıza çok uzak.Mutfak camından da birşey silkwlememi istemiyor pencerenin önüne geliyor diye bağırıyor bu yüzden bende sofra bezini arka balkonda silkeledim mutfak camından sadece gırgır döktüm azıcık camına geldi diye yine bağırdı durdu.Sabahtan beri ağlıyorum eşimde bana bağırıyor bir daha bu sebeple sana bağırırsa seni döverim dedi.Bende eşime kızdım O hergün ön balkondan sofra bezini geçtim kilim silkeliyor kayınvalidemin balkonuna dökülüyor o silkeledikleri ben sadece gırgır döküyorum neden ona kimse kızmıyor da bana bu hergün bağırıyor diye eşime kızdım.Ne yapayım şimdi yine onunla kavga mı edeyim dedi.Kayınvalidemle çok iyi anlaşıyoruz kadın çok sessiz ve iyi biri onun başkonunda ne dökülürse dökülsün hiç ses çıkarmıyor ama bu azıcık bir şeye bağırıyor tüm mahalle de sesi yankılanıyor bıktım gerçekten param olsa temizlikçi tutacağım çok bunalıyorum diğer eltimle aram iyi ona danıştım mutfağa masa koy diyor öyle yapıcaz artık sadece içimi dökmek istedim etrafımda hiç arkadaşım yok buraya yazınca rahatladım.
Baya pasaklisin sen ne demek assagiya herseyi atmak girgiri cöpe bosaltamiyormusun aaa hakli eltin ...esinde seni dövmeye yer ariyo allah topunuza akil fikir versin

Konuda bütün saçmalıklar bir yana, ben cahilim diye savunması beni şok etti. Olma? İnternete erişimi olan bir insanın bunu söylemeye hakkı yok bence. Uzay bilimi falan değil yani sadece toplu yaşama adabından bahsediyoruz. Cahil de olma bi zahmet. Gözünü aç biraz çevrene bak. Misafirliğe gidince falan bak insanlar ne yapıyor onlara ayak uydurmaya çalış. Bir de çocuk yetiştiriyorsun “cahil” halinle.

eve Allah rızası için çöp kovası alıvereyim.
gırgır ne demek balkondan aşağıya,
sofra bezi lavabo içine dökülmuyor mu.
eğer dökülmüyorsa ben çok pisim.
kapısının önünü pisleyen ormana, bağa bahçeye zaten sahip çıkmaz elalemin diye!!!!!!! ey gidim eyy...

Benim bi de makyaj yaptığım odada küçük bi kutum var. Makyaj yaparken kullandığım pamuk vs atıyorum ona. Toplamda 3 tane çöp oldu evde. Dünyanın en pis insani olduğumu az önce ögrendim.

Kokuyormus bi de.

Çöp kovasının sık sık yıkanırsa kokmayacağını biri anlatabilir mi koni sahibi arkadaşa... Zira benim mecalim yok
bizim evde 5 adet var :D
kızlarımızın odasında
mutfakta
mutfak tezgahında (Küçük)
bilgisayarın orda (küçük)
banyoda
ayyy ne kokulu evmiş benimki:halay:

Back