- Konu Sahibi Depresifshine
Çok teşekkür ederim resmen içimi okumuşsun çok sağol :)
rica ederim nedemek ben sadece sana dışardan biri olarak doğruları gerçekleri söyledim ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim resmen içimi okumuşsun çok sağol :)
haklısın haksızsın diyemem ama keşke kavga etmeseydin
Evet kızla çok büyük kavgalar yaşadık ama hiç birinde seviyeyi aşşağ çekmedim. Ben bu yaşıma kadar hiç kavga etmedim demiyorum bu kadar basit bir şekilde saç başa başbaşa kavga etmedim.
Buarada o an bi sinirle aradım öyle söyledim sonradan zaten akşam kaynanamla konuşup ben bunun vebalinin altına giremem benşm yüzümden ortaklığı bozmayın dedim. Ama bana o...., diyen biride o eve adım atamaz kusura bakamasın.
Alla alla kimse ekmek parasından olmadı. Çıkmadı kimse ortaklıktan diyorum.Halen onu suçlayip, kendini aklama pesindesin. Büyük kavgalar yasamisiniz fakat hep onu suçlu gösterme pesindesin. Seni tehdit etmesi mesela güzel birsey degil fakat acaba neden o kiz öyle davranis sergiledigi merakinide bende uyandirdi. Hani simdiki davranisina bakarsam (sorumluluk almamak, sadece karsindakini suçlamak) acaba o kizinda nedenlerimi vardi diye düsünüyorum.
Ayrica o kiz tekrar söylüyorum, senin hakarettinden sonra öyle dedi. Ayrica o kiz ne söylemis olursa olsun, sen o eve kim giriyor diye kontrol edemezsin. Yani ne münasebet? Ilerde benim gelinim benim evime kim geliyor/gelmiyor diye belirliyecek öylemi? O insanlar simdi senin davranislarini tahamül edebilirler fakat tahamülde bir yere kadar, bende söylemesi.
Ha bu arada bosuna kendini iyi hisetmek için kendini teselli etme. Eger o kiz ekmek parasindan olduysa, senden dolayi oldu! O olay olmasaydi büyük ihtimale kv'den öyle davranmazdi. Ve ne dersen de, insanin ekmek parasini elden almak, oruspu kelimesinden çok daha fecidir!
"mahalle karısı" ne iğrenç bi tabir ya:26: tamam kavga etmen doğru deil ama nişanlın ağır bi ithamda bulunmuş bu daha da yanlışÇok saçma sapan bi sebep ama ben yinede anlatıp rahatlamak istiyorum.
Ben dün nişanlımın evine gittim (süpriz yapıcaktım) bi baktım kimde evde yok bari dedim görümcemin dükkanında durim nişanlım gelene kadar. Ben gittiğimde yeni açıyolardı dükkanın önündede bi kedi yatıyodu kaç gündür yemek yemedi allah bilir dükkan açılınca ona yiycek bişeyler vericektim aaaa bi baktım görümcemin ortagı kenarda yatan kediyi kovdu. Dedim nşye kovuyosun ne zararı var oda ne işe yarıycak gitsin sevmiyorum dedi. Tabi ben sinir oldum kedi gitti nerden bulcamda yemek vericem dimi! Bunda buna senden daha çok işe yarıycağı kesin dedim. Bunun sonu sözlü atışmaya geldş. Dükkandan içeri gelince bu beni kovdu git dükkanımdan falan diye. Bende dedim gitmiyorum! Onun babası oraya para vermişse benimde kaynanam para verdi sırf onun değil orası beni kalkıpta kovaamz yani. Neyse bş baktım bu bana küfür ediyo bende atladım üstüne. Sonra görümcem bizi ayırdı aynaya bi baktım yüzüm çizilmiş o anda kayış koptu bende yine üstüne atladım. Yine görümcem bizi ayırdı. Buda tam dükkandan çıkıyodu bana kancık dedi! Bu sefer aldım kültablasını elime ona fırlatcaktım. Görümcem tuttu beni dükkanda fırlattım kültablasını neyse.
Bu kız çekti gitti 20 dakka sonra yine geldi bi sakince konuşalım diyo bi beni yeniden kovuyo falan dengesiz! Neyse bende kaynanamı aradım dedim ben bu kızın parasını vericem çıksın ortaklıktan dedim. Kaynanamda senin para vermene gerek yok zaten hiç çalışmıyo ben göndericem o kızı dedi. Kayınpederimde bende veririm parasını sana saygısızlık yapmış biz bi aileyiz sana böyle kşmse davraanmaz falan dedi. Sonra kızın ailesi görümceem sana paranı verelim sen çık dediler. Görümcemde kabul etti. Yle olunca bende benim yüzümden düzeninş bozma ben bir daha o dükkana gelmem ama oda sakın ben sizin evde olmasam bile bu eve girmiycek dedi.
Kız şimdi özür dilemek istiyo ama kabul etmedim. Yüzüm çizik içinde karşıma çıkarsa parçalarım onu dedim.
Nişanlım kavga olayını duyunca beni hiç daha önce öyle görmediği için ( bu yaşıma kadar asla seviyemi düşürüp kavga etmedim ama bu kızla öncedende tartışmalarımız olduğu için patlak verdi böyle ) bana iyice mahalle karısı gibi olmuşsun dedi!
Ben şimdi bu yerlere serdiğim seviyemi nasıl düzeltirim o kızın onların evine girdiğni duyarsam yine kavga çıkcak biliyorum. Napmak lazım bundan sonra?
Çok önemli olamsada anlatıp içimi dökmek dertleşmek istedim. Tarafsız fikir vericek biri lazımd. Şimdi kendi kzı arkadaşlarıma anlatsam illaki benim tarafımı tutup konuşcaklar.
İpadden yazıyorum o yüzden yazım hatalarım doludur kusura bakmayın şimdiden zaman ayırıp okuyan herkese teşekkürler.
Buarada ben eski olaylarımızı yazmadığım için sadece bi kedi için o kadar olay olmuş gibi oldu. Ben eski kavgalarımızı özet geçiyim. Bir kere bu kız nişanlım faceye girerkekn şifresini okuyo ( tuşlara bakarak) aylarca bizim mesajlarımızı okuyo.bir kere bu yğzden kavga ettik.
Bir keresinde yine böyle saçma sapan bi sebepten tartıştık bu beni tehtid etmeye başladı yok senin için söyle derim yok böyle derim diye. Namusumla ilgili iftiralar attı nişanlına söylerim ayırırım gibisinden. Görümceme söyledim ağzının payını verdi konu kapandı.
Bi kerede nişanlım facesini açık bırakmış yine bizim mesajlarımızı okumuş birde öyle kavga ettik. Bunların hepsi laf dalaşı tabi. Yüzyüze bakıyoruz illaki konuştuk ama benim hiç bi zaman bu kıza karşı içim soğumadı o yüzden böyle anlamsız bi şekilde patlak verdi.
Yoksa tabiki milletşn iş yerine gidip laf sokmuyorum ama o an susamadım da yani.
Keşke etmeseydim de kendimi rezil etmeseydim de insan bazen kendine hakim olamıyo demek ki ben dün onu anladım.
"mahalle karısı" ne iğrenç bi tabir ya:26: tamam kavga etmen doğru deil ama nişanlın ağır bi ithamda bulunmuş bu daha da yanlış
bende bi keresinde kaynanamla tartıştım dedimki eltim çingene gibi oda dediki sende çingene gibisin.uzaktan bakınca o dememeliydi ama düşününce bende bunu ona dememeliydim.yani olan olmuş ama bunu düzeltebilirsin.bir daha kimseyle kavga etme bence :)
Oda benim bu zamana kadar hiç böyle bi olay içinde götmediği için aynen o benzetmeyi yaptı belki o an kelimelerini seçemedi bilmiyorum veya durumun berbatlığnı göstermek istedi bilmiyorum onada öyle dedikten sonra küstüm zaten
anlattıklarından o ortak olan kızın psikolojisi iyi deil sanırım bunu anladım.ya da seni nişanlından kıskanıor bu da olabilir.şimdi tüm olaylar sende birikmiş küçük bi konuda patlak verince millet ne vardı bunda kavga cıkaracak die gözüyle bakıorlar.sinirlenmiştir ve ne dediğinin farkına varmamıştır ama tüm bu olayları ona anlatsan belki anlar seni canım.ama tam tersine "depresifshine,şimdiye kadar kavga etmemişti ettiyse demek cok sinirlenmiştir"mantığıyla yaklaşması cok daha uygun olurdu .erkekler hoşlanmıorlar böle şeylerden..zamanla anlar seni umarım.
haklısın haksızsın diyemem ama keşke kavga etmeseydin
Biri kediyi ac birakti diye kavga cikarir ama milleti isinden gucunden eder, issiz birakir.. Oteki güya gelininin namusuna dokunacak dedikodular yapan kadini ortakliktan cikarmaz ama o... Dedi diye cikarir..
Hikayede nisanlin haric herkes buram buram samimiyetsizlik kokuyo...
Oda sonra o benzetmesine pişman oldu. Zaten bu kız biz nişanlımla çıkmadan önce nişanlımın küçük kardeşine para veriyomuş abini bana ayarla diye. Evet piskolojisi bozuk çünkü onu sürekli aldatan dayak atan bi sevgilisi var. Kaynanamda onun piskolojisi bozuk boşver sen sinirlenme dedi ama olan olmuştu çoktan.
Zaten nişanlımın yorumundan dolayı konuyu anlatma gereği duydum. Tabiki ben masumum ay ben suçsuz günahsızım demiyorum o kadar basitleşebildiğim için gerçektende pişmanım ama gidipte suçsuz masum bi kızla yapmadım bu kavgayı.Bu hikayede masum kimse yok bence
Üstelik senin ' kedi, senden çok işe yarıyo ' demenle başlamış herşey
Ha beni mahalle karısı gibi gören bi adama da ben hala saygı duyabilir miydim bilmiyorum
Her şey para değil demek ki
Dönmüş dolaşmış kim kimi daha çok tırmalara gelmiş iş
Ama ben olsam anlaşamadığım bi kızdan çok nişanlımın yorumuna bakardım
tövbee tövbee ne tuhaf insanlar var sen yat kalk dua et bu gibilerin şerrinden korunmak için..nişanlınıda kızdan uzak tut.kız daha ne istiyon kaynanayıda almışın destek yanına
senin üslubuna bayılıyorum, çok incesin cnm
saç baş yüz göz çizecek kadar kavga eden kadınları hiç anlayamıyorum cok garipsiniz. ayrıca kv ve kpederinin kıymetini bil ne kadar düşünceli ve saygılı insanlar bence ne olursa olsun kendne ceki düzen ver sen haklı olsanda ne olmuş olursa olsun kadın kadına kavga etmek dısarıdanda cok edepsizce karsılanr sen sonuna kadr haklsn ama işte o kadr değersz bi insan için kendni alçatmıssın. :S