• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga!

Zaten o kadar olaydan sonra dükkandan kaçıp gitti görümcemi arayıp nişanlımı soruyo geldimi diye! Görümcem abim gelmedi diyince çıktı geri geldi. Madem suçlu değildi niye korkuyo ona kızcaklar diye oda hatasını biliyo çünkü. Amacı dayak yemek değilde beni sinşr etmekti oda benim böyle bişey yapmıycagmı bildiği için o kadar rahat küfür etti bana zaten

Kedi olayı değil de o facete şifresini aklına kazıyıp da nişanlının faceine girip sizin özel mesajlarınızı falan okuması... Ben o noktada zaten küplere binerdim kimse durduramazdı beni. Saç saça baş başa girmeseydıniz keşke ama kız da bi garipmiş yani küfür etmesi, arkanızdan iş çevirmesi ayırırım demesi falan haddini bilememiş.

ben olsam o msjları okudugu sırada haddını bildirirdim böle kedi medi olaylarından bu gibi durumları yasamaz coktan işimi halletmiştim cok önemli şeylerde susmus en sapma sapan şeylerde patlak vermeniz tabikide haklıyken haksız duruma düşürmüş sizi

Arkadaşlar ayıp falan demeyin. Kıçı kırık kızın biri sizin eşinizin/nişanlınızın face ine bakarsa, ayırırım sizi derse siz ne yaparsınız Allah aşkına? :47: Olay kedi değil.

o lafları sölediği zaman vermeliydi tepkisini ozaman böle haklıyken haksız duruma düsmezdi tatlım :51:

o lafları sölediği zaman vermeliydi tepkisini ozaman böle haklıyken haksız duruma düsmezdi tatlım :51:
Hımm. İlk hadiselerde de ufak tefek kavgaları olmuş sanırım, sadece biriken damlalar ve sonunda taşan bardak olayı olmuş burda diye düşünüyorum. Ha, saç saça baş başa kavgayı onaylamıyorum, ama ne dese hakkıdır bence, canım :131:

Çok saçma sapan bi sebep ama ben yinede anlatıp rahatlamak istiyorum.
Ben dün nişanlımın evine gittim (süpriz yapıcaktım) bi baktım kimde evde yok bari dedim görümcemin dükkanında durim nişanlım gelene kadar. Ben gittiğimde yeni açıyolardı dükkanın önündede bi kedi yatıyodu kaç gündür yemek yemedi allah bilir dükkan açılınca ona yiycek bişeyler vericektim aaaa bi baktım görümcemin ortagı kenarda yatan kediyi kovdu. Dedim nşye kovuyosun ne zararı var oda ne işe yarıycak gitsin sevmiyorum dedi. Tabi ben sinir oldum kedi gitti nerden bulcamda yemek vericem dimi! Bunda buna senden daha çok işe yarıycağı kesin dedim. Bunun sonu sözlü atışmaya geldş. Dükkandan içeri gelince bu beni kovdu git dükkanımdan falan diye. Bende dedim gitmiyorum! Onun babası oraya para vermişse benimde kaynanam para verdi sırf onun değil orası beni kalkıpta kovaamz yani. Neyse bş baktım bu bana küfür ediyo bende atladım üstüne. Sonra görümcem bizi ayırdı aynaya bi baktım yüzüm çizilmiş o anda kayış koptu bende yine üstüne atladım. Yine görümcem bizi ayırdı. Buda tam dükkandan çıkıyodu bana kancık dedi! Bu sefer aldım kültablasını elime ona fırlatcaktım. Görümcem tuttu beni dükkanda fırlattım kültablasını neyse.

Bu kız çekti gitti 20 dakka sonra yine geldi bi sakince konuşalım diyo bi beni yeniden kovuyo falan dengesiz! Neyse bende kaynanamı aradım dedim ben bu kızın parasını vericem çıksın ortaklıktan dedim. Kaynanamda senin para vermene gerek yok zaten hiç çalışmıyo ben göndericem o kızı dedi. Kayınpederimde bende veririm parasını sana saygısızlık yapmış biz bi aileyiz sana böyle kşmse davraanmaz falan dedi. Sonra kızın ailesi görümceem sana paranı verelim sen çık dediler. Görümcemde kabul etti. Yle olunca bende benim yüzümden düzeninş bozma ben bir daha o dükkana gelmem ama oda sakın ben sizin evde olmasam bile bu eve girmiycek dedi.
Kız şimdi özür dilemek istiyo ama kabul etmedim. Yüzüm çizik içinde karşıma çıkarsa parçalarım onu dedim.
Nişanlım kavga olayını duyunca beni hiç daha önce öyle görmediği için ( bu yaşıma kadar asla seviyemi düşürüp kavga etmedim ama bu kızla öncedende tartışmalarımız olduğu için patlak verdi böyle ) bana iyice mahalle karısı gibi olmuşsun dedi!
Ben şimdi bu yerlere serdiğim seviyemi nasıl düzeltirim o kızın onların evine girdiğni duyarsam yine kavga çıkcak biliyorum. Napmak lazım bundan sonra?
Çok önemli olamsada anlatıp içimi dökmek dertleşmek istedim. Tarafsız fikir vericek biri lazımd. Şimdi kendi kzı arkadaşlarıma anlatsam illaki benim tarafımı tutup konuşcaklar.

İpadden yazıyorum o yüzden yazım hatalarım doludur kusura bakmayın şimdiden zaman ayırıp okuyan herkese teşekkürler.

Buarada ben eski olaylarımızı yazmadığım için sadece bi kedi için o kadar olay olmuş gibi oldu. Ben eski kavgalarımızı özet geçiyim. Bir kere bu kız nişanlım faceye girerkekn şifresini okuyo ( tuşlara bakarak) aylarca bizim mesajlarımızı okuyo.bir kere bu yğzden kavga ettik.
Bir keresinde yine böyle saçma sapan bi sebepten tartıştık bu beni tehtid etmeye başladı yok senin için söyle derim yok böyle derim diye. Namusumla ilgili iftiralar attı nişanlına söylerim ayırırım gibisinden. Görümceme söyledim ağzının payını verdi konu kapandı.
Bi kerede nişanlım facesini açık bırakmış yine bizim mesajlarımızı okumuş birde öyle kavga ettik. Bunların hepsi laf dalaşı tabi. Yüzyüze bakıyoruz illaki konuştuk ama benim hiç bi zaman bu kıza karşı içim soğumadı o yüzden böyle anlamsız bi şekilde patlak verdi.
Yoksa tabiki milletşn iş yerine gidip laf sokmuyorum ama o an susamadım da yani.

Nişanlınız söylediği şeyde çok haklı. Bilmiyorum bir kadına (erkeğe de yakışmaz ama özellikle bir kadına) hiç yakışmadığını düşündüğüm hareketler bunlar. Yok üstüne atlamalar, yok bir şeyler fırlatmalar. Üstelik daha nişanlıyken o eve kim girer kim çıkar ne karışıyorsunuz ki? Bir de zaten siz başlatmışsınız tartışmayı. Üstüne de kızın üstüne atlamışsınız, sonra da yüzünüzdeki çizik için sinirleniyorsunuz. Birazcık normal davransaydınız siz de. Gerçekten ben nişanlınızın ailesi olsam sizden korkardım ve ilişkinizi onaylamazdım...

Kız bekar değilde bi sevgilisi var 1 ay birlikte 2 ay ayrılar sürekli birbirlerini aldatıyolar. Çocuk bu kzıı dövüyo falan. Bu kızda çok normal bi kız değil yani.

Ayrıca şimdi kimsenin normalliğini veya anormalliğini düşünmeyin siz. Siz de insanları kendi iş yerlerinde döven birisiniz. Siz de pek normal değilsiniz, bir de yok kızı dövüyo çocuk falan diyorsunuz da, siz de böyle şeyleri doğal bir şekilde yaşayan birisiniz sonuçta. İçinde bu tarz bir içgüdü olmayan kimse öyle üstüne atlamaz karşısındakinin. Siniirlenirsen çıkar gidersin. Saldırmak nedir ya...Üstelik kadının kendi dükkanında...Bir de kayınvalidem de para verdi oraya bilmem ne. Ayy neyse neresinden tutsam elimde kalacak da, mümkünse kimseye normal anormal demeyin siz. bu konudaki otorite olmadığınız ortada. Ben olsam polis çağırırdım, karşınızdaki insaflıymış.

Nişanlının lafı gib bi laf duysam bn çok işkillenirm açıkçası noluyoruz yani derim

Kediyi geçtim, daha önceki mevzularda döverdim ben. Kediye gerek kalmazdı.

"Aiiiiiiiy şiddeti onaaaaylamıyoooğğğğruuum" gibi salon kızı havalarına giremeyeceğim. Bazılarının hakkı gerçekten kötek.

Sinirden kendimi parçalayacağıma, kızı parçalar sinirimi atar üstüne de bir bardak soğuk su içerim.

Oh iyi yapmışsın. Ellerine sağlık :7:

Biri karşısına çıkıp namusuna iftira atmakla tehdit ettiğinde, sevgilisi ile özeline daldığında , o zaman da "aiy şiddete karşıyım" deyip, "bu yaptığın çok yanlış canım" diye karşına alıp konuşabilecek sakinlikte insan varsa buyursun hay hay. :ssz:

Son düzenleme:
Kediyi geçtim, daha önceki mevzularda döverdim ben. Kediye gerek kalmazdı.

"Aiiiiiiiy şiddeti onaaaaylamıyoooğğğğruuum" gibi salon kızı havalarına giremeyeceğim. Bazılarının hakkı gerçekten kötek.

Sinirden kendimi parçalayacağıma, kızı parçalar sinirimi atar üstüne de bir bardak soğuk su içerim.

Oh iyi yapmışsın. Ellerine sağlık :7:

Biri karşısına çıkıp namusuna iftira atmakla tehdit ettiğinde, sevgilisi ile özeline daldığında , o zaman da "aiy şiddete karşıyım" deyip, "bu yaptığın çok yanlış canım" diye karşına alıp konuşabilecek sakinlikte insan varsa buyursun hay hay. :ssz:

İşte öyle tehdit ettiği zamanlar hep ailesi görümcem ay onun piskolojisi bozuk boşver falan diyodu birde bana o kadar hakareti faceten yazıyodu eee yanıma gelince özür diliyodu. Nişanlımın ailesi bizi hep batıştırıyodu zaten nolduysa bugüne kadar kavga çıkarmadığım için oldu. Hep affeden taraf ben oluyodum o kadar birikmişim ki böyle bi sebepten patladım.

Ayrıca şimdi kimsenin normalliğini veya anormalliğini düşünmeyin siz. Siz de insanları kendi iş yerlerinde döven birisiniz. Siz de pek normal değilsiniz, bir de yok kızı dövüyo çocuk falan diyorsunuz da, siz de böyle şeyleri doğal bir şekilde yaşayan birisiniz sonuçta. İçinde bu tarz bir içgüdü olmayan kimse öyle üstüne atlamaz karşısındakinin. Siniirlenirsen çıkar gidersin. Saldırmak nedir ya...Üstelik kadının kendi dükkanında...Bir de kayınvalidem de para verdi oraya bilmem ne. Ayy neyse neresinden tutsam elimde kalacak da, mümkünse kimseye normal anormal demeyin siz. bu konudaki otorite olmadığınız ortada. Ben olsam polis çağırırdım, karşınızdaki insaflıymış.

Tabiki kaynanam oraya para verdi derim! Sırf orası onun değil ki beni kovabiliyo! Kusura bakmasın ama beni kimse hiç bi yerden kovamaz. Yada bana depresifshine gider misin dükkandan falan deseydi ama bana kalkıp o.... S....git diyosa işler değişir. Napsaydım aaaa dur burası senin dükkanın gel dışarı çıkalım mı deseydim.

ben olsam o msjları okudugu sırada haddını bildirirdim böle kedi medi olaylarından bu gibi durumları yasamaz coktan işimi halletmiştim cok önemli şeylerde susmus en sapma sapan şeylerde patlak vermeniz tabikide haklıyken haksız duruma düşürmüş sizi

O olayları hep ailesi kapattı aman boşver o salak zaten bilmiyo musun falan diye her seferinde özür diledi bende kabıl ettim sonuçta yüzyüze bakıyoruz diye. Ne bilim böyle en ufak şeyde patlıycaz. Bir tecrübe bin nasihattan iydir diye boşuna dememişler

ohhh iyi yapmışsın keşke face olayındada saç baş dalsaydında o zaman çıkarsalardı arsız böyleleri sustukça tepene binerler nişanlında ayıp etmiş ama nasılsa kv de para verdi bu dükkana demişsin o tavrın çok yanlış sonuçta annen değil evli olsan bile söylenmez öyle çok ayıppp :45: ve seni ilgilendirmez senin dükkanın olmayacak çünkü evlenince he parasını yersin orası ayrı :)

Tabiki kaynanam oraya para verdi derim! Sırf orası onun değil ki beni kovabiliyo! Kusura bakmasın ama beni kimse hiç bi yerden kovamaz. Yada bana depresifshine gider misin dükkandan falan deseydi ama bana kalkıp o.... S....git diyosa işler değişir. Napsaydım aaaa dur burası senin dükkanın gel dışarı çıkalım mı deseydim.

Arkadaşım kızıyorsun ama evet kadının dükkanı, bi derdiniz de var önceden gelen. Hayır ne bileyim evin kapısında beklerdim yine gitmezdim oraya. Sen en büyük hatayı orda yapmışsın ne münasebet hem sevme hem iş yerine git. Bi de üstüne laf sok sonra da kadının üstüne atla ve kültablası falan fırlat. Gözümde canlandırınca ben utanıyorum ama sen hala kendini savunuyorsun...Nişanlına neden kızıyorsun, mahalle kadını tabirine çok uygun yaptığın şey. Az bile demiş gibi geliyor. Sizi kırmak istemem ama karşıdaki istediği küfrü etmiş olsun bu sizi haklı çıkarmıyor şu an. Orası onun iş yeri. Sizi istemeyebilir. Ki yani iş yerime aramızda problemler olan biri gelecek bir de gitmesini söylediğimde sinirlenip bana saldıracak. Yemin ediyorum hatır gönül dinlemem polise giderdim. Sizi ifade almak için bile karakola götürmeleri ders olurdu diye düşünüyorum. Dikkatli olun çünkü cidden bi daha olursa sonunuz bu olabilir. Hukuk devletinde yaşıyoruz her ne kadar sadece lafta kalsa da, kimseye zarar veremezsiniz. Attığınız kültablası kafasına çarpsaydı ve beyni hasar alsaydı ne yapacaktınız? Bu ne böyle padişah gibi her istediğini yapmalar. Kendinize çeki düzen vermezseniz nişanlınızın ailesi de patlar bi gün bence

Arkadaşım kızıyorsun ama evet kadının dükkanı, bi derdiniz de var önceden gelen. Hayır ne bileyim evin kapısında beklerdim yine gitmezdim oraya. Sen en büyük hatayı orda yapmışsın ne münasebet hem sevme hem iş yerine git. Bi de üstüne laf sok sonra da kadının üstüne atla ve kültablası falan fırlat. Gözümde canlandırınca ben utanıyorum ama sen hala kendini savunuyorsun...Nişanlına neden kızıyorsun, mahalle kadını tabirine çok uygun yaptığın şey. Az bile demiş gibi geliyor. Sizi kırmak istemem ama karşıdaki istediği küfrü etmiş olsun bu sizi haklı çıkarmıyor şu an. Orası onun iş yeri. Sizi istemeyebilir. Ki yani iş yerime aramızda problemler olan biri gelecek bir de gitmesini söylediğimde sinirlenip bana saldıracak. Yemin ediyorum hatır gönül dinlemem polise giderdim. Sizi ifade almak için bile karakola götürmeleri ders olurdu diye düşünüyorum. Dikkatli olun çünkü cidden bi daha olursa sonunuz bu olabilir. Hukuk devletinde yaşıyoruz her ne kadar sadece lafta kalsa da, kimseye zarar veremezsiniz. Attığınız kültablası kafasına çarpsaydı ve beyni hasar alsaydı ne yapacaktınız? Bu ne böyle padişah gibi her istediğini yapmalar. Kendinize çeki düzen vermezseniz nişanlınızın ailesi de patlar bi gün bence

Nişanlım 2 saat uzaklıkta istanbul dışındaydı ne zaman yola çıkcagıda belli değildi ki. Yani hiç oraya kavga etme niyetinde gitmedim zaten. Hem onunsa görümcemde orda o var diye gitmiycek miyim o kim yani? Buarada gitseydi polise kimse gitme demedi asıl polisi ben çagrıyodum görümcem yapma buraya polisleri toplama rezil olmayalım dedi diye çagırmadım herşeyi yapıp kaçıcak değilim. İfade verilcekse verirdim hiç sorun değil büyük bi ihtimal para cezasına cevrilirdi ( tabiki bu işlerden anlamam baska cezada gelebilir)

ohhh iyi yapmışsın keşke face olayındada saç baş dalsaydında o zaman çıkarsalardı arsız böyleleri sustukça tepene binerler nişanlında ayıp etmiş ama nasılsa kv de para verdi bu dükkana demişsin o tavrın çok yanlış sonuçta annen değil evli olsan bile söylenmez öyle çok ayıppp :45: ve seni ilgilendirmez senin dükkanın olmayacak çünkü evlenince he parasını yersin orası ayrı :)

O face olayında falan hep kaynanamla görümce yanımızdaydı kaynanam ikimizi barıştırmaya çalışırken üstüne atlayamazdım ki:50: yani görümcemle arkadasız zaten ben 3.5 yıldır abisiyleyim 7 yıllık bi dostlugmuz var yoksa bu olaydada görümcemin yanında kavga etmezdim ama görümceminde bi çok kavgasını gördüğüm için ay ben gelinim susup oturim diyemedim.

Valla bende olsam dalardım o kıza..
Ne demek nişanlımın şifresini bir şekilde bulup
sizin mesajlarınızı okuyup üstüne de sizi tehdit edebiliyor...
Ve bunun üstünede kavganızda size hakaret ediyor..
Ewet kavga hoş bişi değil ama sizin olayınız eskiye dayanıyor..
Birikmiş anladığım kadarıyla..
Belki nişanlınızın dediği gibi mahalle karıları gibi olmuş olabilirsin kavga etmekle ama..
Oda haketmiş yaniii..
Eğer orda çalışıp ekmek yemek isteseydi, insanların özeline kadar girip didiklemiyecektii....

Hımm. İlk hadiselerde de ufak tefek kavgaları olmuş sanırım, sadece biriken damlalar ve sonunda taşan bardak olayı olmuş burda diye düşünüyorum. Ha, saç saça baş başa kavgayı onaylamıyorum, ama ne dese hakkıdır bence, canım :131:

o konuda evet tatlım sapıkmıdır nedir msj okumak nedir ya :22:

O olayları hep ailesi kapattı aman boşver o salak zaten bilmiyo musun falan diye her seferinde özür diledi bende kabıl ettim sonuçta yüzyüze bakıyoruz diye. Ne bilim böyle en ufak şeyde patlıycaz. Bir tecrübe bin nasihattan iydir diye boşuna dememişler

sen boşver olan olamus biten bitmiş ailesinide senden taraf olmus ama birdaha böle sivrilik yapmasan iyi olucak yoksa adın cinli gelin olur cıkar canım :21:

Back