• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga!

Valla biri benim işyerimde sokakta yatan kediyi kastedip "senden daha çok işe yarayacağı kesin" dese, ben de dellenirdim. Kovardım o kişiyi dükkanımdan. Ortağımın nesi oluyor farketmez. Herkes haddini bilecek. Yani sen haddini bilseydin kavga çıkmazdı. Bir de ne hakla parasını vereyim çıksın, yok evinize gelmesin gibi laflar sarfedebiliyorsun ki? Sen "parasını vereyim çıkaın ortaklıktan" diyerek görümcene ve ailesine bile hakaret etmişsin haberin yok. Ne münasebet yani? Sana mı kaldı elaleme para teklif ederek işlerine karışmak... Çok ayıp etmişsin herkese karşı. Ne oldu şimdi? Görümce işinden, düzeninden oldu. O kızla belki araları bozuldu. Hepsi senin yüzünden, kusura bakma.
Tavsiyem öncelikle o kızla karşılıklı özür dileyin. O kız ne yapmışsa yapmış, şimdi özür dilemek istemesi bile onun büyüklüğünü gösteriyor, hatasını kabullenip telafi etmeye çalışıyor. Sen ise hala ay yüzüm, ay gözüm, o da bana şöyle dedi vs bahane sıralıyorsun. Eşinin ailesi hakkında ne düşünse haklıdır yani, senden soğumuş bile olabilirler. Seviye diyorsan söyliyim, bunu uzattıkça daha da seviyesizleşiyorsun. Sen önce hatanı kabul et. Sonra hem o kızdan hem de nişanlının ailesinden özür dile.

Altina imzami atiyorum. Telden girdigim icin usendim yazmaya, baktim ki sen kafamdakilerin hepsini yazmissin zaten

:53:Gereksiz abartılar,seviyesizce hakaretler konuşmalar,abartılarak saç başa kavgaya girişmek,bilemedim nişanlınız şoka girmiş ondan söylemiştir kim olsa girer yani:53:Kişi ne olursa olsun haddini bilmeli şart:ssz:

Biri bana o senden daha cok ise yariyor dicek ben o kizin yaptiginin fazlasini yapardim heralde bide parasini vereyim ciksin demeniz hic hos olmamis.Ama olan olmus artik zamana birakin artik sonucta sonra benim yuzumden duzeniniz bozulmamis demissin .

Farkındayım hepsinin ama kalkıpta bana o..... Diyen birine napsaydım. Yani tamam ben ona orda laf soktum kabıl ediuorum ama oda ebnden beter çık git dükkanımdan o...... Dedi. Yani ben beter o benden beter. Bu kızlada birbimizi 7 8 yıldır tanıyoruz eskşye dayanan bi arkadaşlığmız var ama son zamanlar çok kavga ediyoduk. Yani o hanım hanımcık bir kızdıda ben gidip üstüne atlamadım. En son facem çalındı diye yalan uydurup bana agıza alınmıycak küfürler ediyodu. İçini öyle boşaltıyodu yani.

Size durduk yere o dediginiz kelimeyi demedi herhalde.
Hala ama o da bunu dediiii, tavrindasiniz.
Ne bekliyordunuz?
Siz hakaret edecektiniz de o da susacak miydi?
Kulhanbeyi gibi gidip kizin dukkaninda hakaret etmissiniz, ortaligi yikmissiniz.
Bir de parasini vereyim ciksin demissiniz.
Buradan benim bile onuruma dokundu.
Ne ayip ne hadsizce.
Bu bana gore kibirden baska bir sey degil.
Sucunu gormeyen insandan korkarim ben.

Size bir şey diyeyim mi? Karşınızda insaflı biri varmış..
Biri bana 'senden daha çok işe yarayacağı kesin' diyecek ha? . . . .
Siz çok ama çok hadsiz birisiniz..
Buraya benim kaynanam para verdi! lafına kahkaha attım.. :)) Benim kaynanam para verdi nedir ya? Çocuk gibi.. :) Kendinizi çok yukarılarda görmüşsünüz, nesiniz ki siz orada? 10 yıllık nikahlı gelinleri bile olsanız, parasını vereyim çıksın diyemezsiniz..
Nişanlınızın söylediği, mahalle'li olan kısım, zaten özet gibi bişey olmuş..
Ayrıca, ben hep seviyeliydim falan demişsiniz, başka bir mesajda büyük kavgalarımız oldu bu kızla falan demişsiniz.. Bildiğin kavgacısınız işte..

Kiz oruspu kelimesini söyledi diye üzerine atlamis. Ee, kendi söyledigi laf ne oluyor? Kiz için "sanki çok hanimcikta ben öyle atladim diyor"
Yani kisacasi daha halen bu olayin sorumlulugunu almiyor. Seviyesi yerlerde, biliyor fakat halen baskalarini suçluyor. Yani en basit, kizin üzerine atliyor ve yüzü zedeleniyor diye birdaha üstüne atliyor. Yok efendim, yüzümde yara var diye. Eee atliyan sensin. O kiz napmasi gerekiyor? Gül çiçekmi atmak? :37:

Ben o kv olsaydim konu sahibini yer bitirirdim. O kimki benim kizimin is yeri için "ben parasini veririm" diyor? Ve üstüne bide "o kiz bir daha eve gelmesin diyor" ya. Bu nasil bir kibir? Ve halen "ben o kiz ile barismam" diyor. Burda bir kiz nisanlisi için böyle konu açmis olsaydi "benim nisanlim kizkardesimin ortagini dövdü" gibi, vallahi burda herkez o nisanlindin kaç derdi. Cok agresif, ilerde evlilikte ne olacak diye.

Ayrica kvde simdi iyi olabilir, nisanlisi ayrilmaya karar verirdiginde bence asil o zaman kadin tirnaklarini gösterir. Simdi büyük ihtimalle "aman oglumun mutlulugu" diyerek birsey yapmiyor.

Çok saçma sapan bi sebep ama ben yinede anlatıp rahatlamak istiyorum.
Ben dün nişanlımın evine gittim (süpriz yapıcaktım) bi baktım kimde evde yok bari dedim görümcemin dükkanında durim nişanlım gelene kadar. Ben gittiğimde yeni açıyolardı dükkanın önündede bi kedi yatıyodu kaç gündür yemek yemedi allah bilir dükkan açılınca ona yiycek bişeyler vericektim aaaa bi baktım görümcemin ortagı kenarda yatan kediyi kovdu. Dedim nşye kovuyosun ne zararı var oda ne işe yarıycak gitsin sevmiyorum dedi. Tabi ben sinir oldum kedi gitti nerden bulcamda yemek vericem dimi! Bunda buna senden daha çok işe yarıycağı kesin dedim. Bunun sonu sözlü atışmaya geldş. Dükkandan içeri gelince bu beni kovdu git dükkanımdan falan diye. Bende dedim gitmiyorum! Onun babası oraya para vermişse benimde kaynanam para verdi sırf onun değil orası beni kalkıpta kovaamz yani. Neyse bş baktım bu bana küfür ediyo bende atladım üstüne. Sonra görümcem bizi ayırdı aynaya bi baktım yüzüm çizilmiş o anda kayış koptu bende yine üstüne atladım. Yine görümcem bizi ayırdı. Buda tam dükkandan çıkıyodu bana kancık dedi! Bu sefer aldım kültablasını elime ona fırlatcaktım. Görümcem tuttu beni dükkanda fırlattım kültablasını neyse.

Bu kız çekti gitti 20 dakka sonra yine geldi bi sakince konuşalım diyo bi beni yeniden kovuyo falan dengesiz! Neyse bende kaynanamı aradım dedim ben bu kızın parasını vericem çıksın ortaklıktan dedim. Kaynanamda senin para vermene gerek yok zaten hiç çalışmıyo ben göndericem o kızı dedi. Kayınpederimde bende veririm parasını sana saygısızlık yapmış biz bi aileyiz sana böyle kşmse davraanmaz falan dedi. Sonra kızın ailesi görümceem sana paranı verelim sen çık dediler. Görümcemde kabul etti. Yle olunca bende benim yüzümden düzeninş bozma ben bir daha o dükkana gelmem ama oda sakın ben sizin evde olmasam bile bu eve girmiycek dedi.
Kız şimdi özür dilemek istiyo ama kabul etmedim. Yüzüm çizik içinde karşıma çıkarsa parçalarım onu dedim.
Nişanlım kavga olayını duyunca beni hiç daha önce öyle görmediği için ( bu yaşıma kadar asla seviyemi düşürüp kavga etmedim ama bu kızla öncedende tartışmalarımız olduğu için patlak verdi böyle ) bana iyice mahalle karısı gibi olmuşsun dedi!
Ben şimdi bu yerlere serdiğim seviyemi nasıl düzeltirim o kızın onların evine girdiğni duyarsam yine kavga çıkcak biliyorum. Napmak lazım bundan sonra?
Çok önemli olamsada anlatıp içimi dökmek dertleşmek istedim. Tarafsız fikir vericek biri lazımd. Şimdi kendi kzı arkadaşlarıma anlatsam illaki benim tarafımı tutup konuşcaklar. sadece kırıcı rencide edici yorumlar yapmazsanız sevinirim dün bizim araabmızla bi trafik kazası oldu nişanlımla arabamız perte çıktı zaten sinirlerim bozuk birde araba benim üstüme kazadan inşallah benim başımda yanamaz. O yüzdende sinirlerim bozuk yani.

İpadden yazıyorum o yüzden yazım hatalarım doludur kusura bakmayın şimdiden zaman ayırıp okuyan herkese teşekkürler.

canım kediye karşı güzel davranışın ama kediyi kovmuş ve sen ona "senden işe yarar" demişsin. keşke demeseydin kim olsa tartışma çıkarır o durumda. kovarken güzelce engel olsaydın daha iyi olurdu. ama olan olmuş artık. zamanla unutulur zaten bu durum sözlünde unutur gider inş zamanla :)

Alalhtan sabah erken saati dükkanda sokakgın üstünde kalıyo müşteri faalnda yoktu iyiki. Küfür edine tutamadım kendimi ben değildim resmen

Kiminle olursa olsun yuz yuze bakabilmek asil buyuk basaridir. Yuz yuze bakmak istemeyebilitsin, hic sevmezsin, acayip givik olursun ama kendinden yzak tutabiliyorsan ve belirli olcude merhaba diyebiliyosan kavga etmeden iste bu erdemdir.

Evine gelmesini istememn dogal bir duygu ama gercekci deyil. Zaten baya bir seviyeyi dusurmussinuz sende kabul ediyosun, normal mesafeli olmak biraz zaman alabilir ama dusmanca duygularin orda olsa bile disariya vok yansitmayip mesafeni koru derim.

O kizla dukkan actiklarina gore demek ki ailevi iliskide var. kimseyle sac basa girmeye deymez.

Ev kaynanamın değil nişanlımın. Beni ordan kovan insanı gelip evde görmek istemiyorum. Liseli değilim 22 yaşındayım bende kendime hiiiiiiiç yakıştıramadım seviyemi düşürdüm resmen farkındayım. Zaten kızı iş yapmıyo diye çıkarmayı düşünüyolardı. Belki eklemeyi unuttum bu konuyu 3. Yaazışım çünkü hep yazdıklarım silindi ben benim yüzümden düzen bozulmasın zaten ama ebn o dükkana girmem o kızda gelmesin dedim. İş bu sonuçta o an sinirle gidicek dedim ama akşam olunca vazgeçtim ortaklık bozulursa benim yüzümden olmasın bu vebalin altına giremem dedim.

aman yaaa hiç sevmem böyle kavgaları olmayaymış iyiymiş benim çok yutkunduğum olmuştur sırf büyüyüpte iyice asabım bozulmasın diye. şunu anlamadım canım o kızın ne samimiyeti ilişkisi var görümcenle ortalık dışında neden evine gitsin onu anlamadım :26:

bide ne kadar şanslısın yaaa kayınpederin kaynanan falan hepsi destek heleki kayınpederin desteğine bayıldım kıymet bil cidden:31:

birazda gülesim geldi okurken neden bilmiyoru bide bende hayvanlara hiç kıyamam benimdaa kavgam yakındır birileriyle:52:

bende diger arkadaşlara katılıyorum
bende hayvanları severim ama şu bir gerçekki bazıları yapmacık derecede abartıyor bunu
inanasım gelmiyor abartılı seviyorum moduna girenlere,bende besliyorumevin aşağısında kedileri
komşum hoşlanmıyor ama ona kızamam bu yüzden onu suçlayamam
size kedi bahane olmuş,besleyemedim diye üzülmemişsiniz ki
hem sevmiyor olabilir,kovarda istemiyorsa
hem sizin söylediğiniz laf çok yanlış ve çirkin
siz o lafı söylerken kedi medi aklınızda değildi bence
amacınız ona sataşmakmış,zira önceden zaten tartışmanız varmış
kediyi sevmiyor olabilir ama insanlara nasıl davranılması gerektiğini bilen,suçsuz olsa dahi özür dileme büyüklüğünü gösteren olgun bir bayanmış

Sizinki biraz komik olmuş kimin mekanından kimi kovuyorsunuz?

Ayrıca sizin yüzünüzden görümcenizin işleri bozulmuş, her ne kadar siz üzülmeyin diye yok o sebepten değil deselerde sebebi olmuşsunuz.

Sizinki biraz komik olmuş kimin mekanından kimi kovuyorsunuz?

Ayrıca sizin yüzünüzden görümcenizin işleri bozulmuş, her ne kadar siz üzülmeyin diye yok o sebepten değil deselerde sebebi olmuşsunuz.

Benim yüzümden kimsenin işi bozulmadı çünkü sonradan ben böyle bi vebalin altına giremem dedim. Ortaklıklarına benim yüzümden bişey olmadı yani. Zaten onu çıkarmayı düşünüyolardı ama ben vesile olmak istemiyorum dedim. Kaynanamda sağolsun sükkanın yarısı onunsa yarısı benim kimse benim gelinimş kovamaz dedi. Bana o...... Diyip s....git diyince napsaydım kusura bakma diyip gidemedim napim.

Kiz oruspu kelimesini söyledi diye üzerine atlamis. Ee, kendi söyledigi laf ne oluyor? Kiz için "sanki çok hanimcikta ben öyle atladim diyor"
Yani kisacasi daha halen bu olayin sorumlulugunu almiyor. Seviyesi yerlerde, biliyor fakat halen baskalarini suçluyor. Yani en basit, kizin üzerine atliyor ve yüzü zedeleniyor diye birdaha üstüne atliyor. Yok efendim, yüzümde yara var diye. Eee atliyan sensin. O kiz napmasi gerekiyor? Gül çiçekmi atmak? :37:

Ben o kv olsaydim konu sahibini yer bitirirdim. O kimki benim kizimin is yeri için "ben parasini veririm" diyor? Ve üstüne bide "o kiz bir daha eve gelmesin diyor" ya. Bu nasil bir kibir? Ve halen "ben o kiz ile barismam" diyor. Burda bir kiz nisanlisi için böyle konu açmis olsaydi "benim nisanlim kizkardesimin ortagini dövdü" gibi, vallahi burda herkez o nisanlindin kaç derdi. Cok agresif, ilerde evlilikte ne olacak diye.

Ayrica kvde simdi iyi olabilir, nisanlisi ayrilmaya karar verirdiginde bence asil o zaman kadin tirnaklarini gösterir. Simdi büyük ihtimalle "aman oglumun mutlulugu" diyerek birsey yapmiyor.
Kaynanam beni 7 yıldır tanıyo gerçekten hep böyle olaylarım olsaydı tabikş bana kızardı. Ama benim huyumu bildiği için beni savundu çünkü bu bahsettiğim kız hep böyle kavgaların içinde olan bi. İyi hal indirimi aldım diyelim :) birde ben bu kızı gerçekten sevmiyorum yani zorunda olamsam illakş gitmezdim. Bu kız daha bi kaç ay önce bi tartışmamızda beni nişanlıma saçma sapan seyler anlatmakla tehdit etmişti görümcem sen niye bizim gelinimiz hakkında böyle konusuosun diyince öyle bişey olmadıgnı biliyorum diyen bi insan olmayan birşeyi kafasından uydurup benim namusuma laf edip beni tehdit eden bi kız. Eee onun karakterini bildikleri için ben bu kadar kayrıldım yani yoksa ben suçsuz değilim tabiki. Kayınpederim bile bizzat aradı beni o kızı göndericem sen sıkma canını falan sana kimse saygısızlık yapamaz dedi. Yani aileden kimse benim dediklerime takılmadıda kızın beni kovmasına takıldılar ha seni kovmuş ha bizi farkeden bişey yok dediler
Bende böyle bi olayın içine girdiğim için çok pişmanım hayatım boyunca illaki birileriyle tartıştım ama kimseye kalkıpta vurmadım bu yaşıma kadar resmen o an cinnet geçirdim gibi bişey yani zaten kendimi bilseydim o an böyle saçmalıklar yapmazdım

canım kediye karşı güzel davranışın ama kediyi kovmuş ve sen ona "senden işe yarar" demişsin. keşke demeseydin kim olsa tartışma çıkarır o durumda. kovarken güzelce engel olsaydın daha iyi olurdu. ama olan olmuş artık. zamanla unutulur zaten bu durum sözlünde unutur gider inş zamanla :)

Zaten konu sadece kedi değil. Eskidende tartışmalarımız vardı ki hep netten kavga ederdik bu bana bi sürü küfür ederdi 2 3 gün sonra beni görünce özür dilerdi benimde sinirm geçtiği için kabul ederdim. E şimdi yüzüme karşı küfür edince tutaamdım kendimi.

Kediyi düşünmeniz gayet hoş bir davranış fakat biri bana senden daha çok işe yarar dese bende aynı tepkiyi verirdim. Tabi kalkıp saç saça birşeyi kendime yakıştıramazdım ama gitmesini söylerdim olayların daha fazla büyümemesi için. Önceki yaşadığınız sorunların çoğunda haklısın ama bu olayda oda haksız sende.

Kediyi düşünmeniz gayet hoş bir davranış fakat biri bana senden daha çok işe yarar dese bende aynı tepkiyi verirdim. Tabi kalkıp saç saça birşeyi kendime yakıştıramazdım ama gitmesini söylerdim olayların daha fazla büyümemesi için. Önceki yaşadığınız sorunların çoğunda haklısın ama bu olayda oda haksız sende.

Ya zaten bana dese madem bi işe yaramıyorum kuaförümden git dese yine gidicem. Bana kalkmış o..... Diyo s.....git diyo ee bende kusura bakma diyip çantamı alıp çıkamadım yani. Sinir krizi geçirdim yoksa niye böyle saçma seyler yapim :ssz:

Çok saçma sapan bi sebep ama ben yinede anlatıp rahatlamak istiyorum.
Ben dün nişanlımın evine gittim (süpriz yapıcaktım) bi baktım kimde evde yok bari dedim görümcemin dükkanında durim nişanlım gelene kadar. Ben gittiğimde yeni açıyolardı dükkanın önündede bi kedi yatıyodu kaç gündür yemek yemedi allah bilir dükkan açılınca ona yiycek bişeyler vericektim aaaa bi baktım görümcemin ortagı kenarda yatan kediyi kovdu. Dedim nşye kovuyosun ne zararı var oda ne işe yarıycak gitsin sevmiyorum dedi. Tabi ben sinir oldum kedi gitti nerden bulcamda yemek vericem dimi! Bunda buna senden daha çok işe yarıycağı kesin dedim. Bunun sonu sözlü atışmaya geldş. Dükkandan içeri gelince bu beni kovdu git dükkanımdan falan diye. Bende dedim gitmiyorum! Onun babası oraya para vermişse benimde kaynanam para verdi sırf onun değil orası beni kalkıpta kovaamz yani. Neyse bş baktım bu bana küfür ediyo bende atladım üstüne. Sonra görümcem bizi ayırdı aynaya bi baktım yüzüm çizilmiş o anda kayış koptu bende yine üstüne atladım. Yine görümcem bizi ayırdı. Buda tam dükkandan çıkıyodu bana kancık dedi! Bu sefer aldım kültablasını elime ona fırlatcaktım. Görümcem tuttu beni dükkanda fırlattım kültablasını neyse.

Bu kız çekti gitti 20 dakka sonra yine geldi bi sakince konuşalım diyo bi beni yeniden kovuyo falan dengesiz! Neyse bende kaynanamı aradım dedim ben bu kızın parasını vericem çıksın ortaklıktan dedim. Kaynanamda senin para vermene gerek yok zaten hiç çalışmıyo ben göndericem o kızı dedi. Kayınpederimde bende veririm parasını sana saygısızlık yapmış biz bi aileyiz sana böyle kşmse davraanmaz falan dedi. Sonra kızın ailesi görümceem sana paranı verelim sen çık dediler. Görümcemde kabul etti. Yle olunca bende benim yüzümden düzeninş bozma ben bir daha o dükkana gelmem ama oda sakın ben sizin evde olmasam bile bu eve girmiycek dedi.
Kız şimdi özür dilemek istiyo ama kabul etmedim. Yüzüm çizik içinde karşıma çıkarsa parçalarım onu dedim.
Nişanlım kavga olayını duyunca beni hiç daha önce öyle görmediği için ( bu yaşıma kadar asla seviyemi düşürüp kavga etmedim ama bu kızla öncedende tartışmalarımız olduğu için patlak verdi böyle ) bana iyice mahalle karısı gibi olmuşsun dedi!
Ben şimdi bu yerlere serdiğim seviyemi nasıl düzeltirim o kızın onların evine girdiğni duyarsam yine kavga çıkcak biliyorum. Napmak lazım bundan sonra?
Çok önemli olamsada anlatıp içimi dökmek dertleşmek istedim. Tarafsız fikir vericek biri lazımd. Şimdi kendi kzı arkadaşlarıma anlatsam illaki benim tarafımı tutup konuşcaklar.

İpadden yazıyorum o yüzden yazım hatalarım doludur kusura bakmayın şimdiden zaman ayırıp okuyan herkese teşekkürler.

Buarada ben eski olaylarımızı yazmadığım için sadece bi kedi için o kadar olay olmuş gibi oldu. Ben eski kavgalarımızı özet geçiyim. Bir kere bu kız nişanlım faceye girerkekn şifresini okuyo ( tuşlara bakarak) aylarca bizim mesajlarımızı okuyo.bir kere bu yğzden kavga ettik.
Bir keresinde yine böyle saçma sapan bi sebepten tartıştık bu beni tehtid etmeye başladı yok senin için söyle derim yok böyle derim diye. Namusumla ilgili iftiralar attı nişanlına söylerim ayırırım gibisinden. Görümceme söyledim ağzının payını verdi konu kapandı.
Bi kerede nişanlım facesini açık bırakmış yine bizim mesajlarımızı okumuş birde öyle kavga ettik. Bunların hepsi laf dalaşı tabi. Yüzyüze bakıyoruz illaki konuştuk ama benim hiç bi zaman bu kıza karşı içim soğumadı o yüzden böyle anlamsız bi şekilde patlak verdi.
Yoksa tabiki milletşn iş yerine gidip laf sokmuyorum ama o an susamadım da yani.

şimdi o kız kaşınmış resmen ...kediye yaptığı şey zaten nekadar duyarsız boş bir insan olduğunun kanıtıdır..bazen insan sinirlerine hakim olamayabilir...kendinizi seviyesi düşmüş gibi hissetmeyin bence...çünkü bazı insanlar vardır insanı çileden çıkartır...bu hepimizin başına gelebilirdi ...bende kavgaya karşıyım ama sabrında bir sonu var.anladığım kadarıyle sizdede birikmiş birşeyler vardı ki orda saygısızlık edende o kadın...bazı insanlar bu tarz çirkeflere ses etmezler aman seviyesine ne inicem felan gibisinden ama bence bazen bazı insanlara haddini bildirmek gerekir ..tabi bu sözle olursa daha iyi olur.gerçi öyle boş seviyesiz cahil insanlar varki onlarada nedeseniz boş ...kısacası olan olmuş ...canınızı sıkmayın herkes kalbinin ekmeğini yer ...o kızın o dükkandan gitmesi gerekli artık zaten..bu olayda vesile olmuş...siz rahat olun herşey insanlar için ...seviyenizle ilgilide bir şüpheniz olmasın bence ...onunla ettiğiniz kavga sizi düşürmez ...o an bir sinir halidir ve herkesin başına gelebilir..haksızlığa karşı bir tepkiyse tabikide...yoksa haklı haksız her ota bka kavga edenler için söylemiyorum bunu

Kavga olayı bana garip gelmedi daha önce beni delirten bi insan öyle yapsa kavga çıkardı, nişanlının ailesi zaten hep yanındaymış o da güzel de hani kızı göderiyolardı görümcen neden sen çık ortaklıktan diyince kabul etti onu anlamadım madem öyle ben vereyim parasını sen çık deseydi kıza kabul edince sanki siz suçluymuşsunuz gibi olmuş. mahalle karısı olmak nedir ayrıca nişanlın sana ayıp etmiş sinirlenince ve karşıdaki sana küfredince gel güzel kardeşim demek bence acayip, bana küfretse ben de döverim yani. ev nişanlının da olsa girene çıkana karışamazsın yalnız orası bir gerçek senin olduğun ortamda istemeyebilirsin tabii.

Tabikş normal şartlarda karışamam. Ki bu zamana kadar da asla karışmadım ama eskiden beri bu kızla olaylarımız olduğu için hep beni haklı görüyolardı bişey demediler sağolsunlar tamam gelmez dediler.

Back