- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.474
- 448
- Konu Sahibi Depresifshine
cinli gelin mi ay çok değişik bi tabirmiş
heee bizim oralarda cok sinirli gelinlere cinli anam buu derler ordan aklıma geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cinli gelin mi ay çok değişik bi tabirmiş
Valla bende olsam dalardım o kıza..
Ne demek nişanlımın şifresini bir şekilde bulup
sizin mesajlarınızı okuyup üstüne de sizi tehdit edebiliyor...
Ve bunun üstünede kavganızda size hakaret ediyor..
Ewet kavga hoş bişi değil ama sizin olayınız eskiye dayanıyor..
Birikmiş anladığım kadarıyla..
Belki nişanlınızın dediği gibi mahalle karıları gibi olmuş olabilirsin kavga etmekle ama..
Oda haketmiş yaniii..
Eğer orda çalışıp ekmek yemek isteseydi, insanların özeline kadar girip didiklemiyecektii....
heee bizim oralarda cok sinirli gelinlere cinli anam buu derler ordan aklıma geldi
Ay zaten nişanlım mahalle karısı gibi dedi birde biri bana cinli gelin dese camdan atlarım neyse allahtan onlar bilmiyo bu lafı o yüzden demezler
Zaten canım çalışmıyo ki sükkan kuaför dükkanı. Kuaför olan görümcem bunun bişey bildiği yok sadece agda yapabiliyo bütğn gün oturuyo görümcem çalışıyo. O yüzden kızı zaten göndermeyi düşünüyolardı. Bende bu kız benşm yüzümden çıkmasın vebaline ben girmem dedim çıkartmadılar kızı yani. Gerçekten mahalle karısı gibi oldum ama o kız nişanlımın evine girerse kendimi tutamayıp daha büyük kavga etmekten korkuyorum.
Benim anlayamadığım nişanlının ewine neden girsin ki o kız :44:
Kız görümcemle arkadaş ya evlerine girip çıksın istemiyorum.
Hmm görümcenle konuşş ozaman..
Ailesi belli ki senin düşüncelerine önem veriyorlar..
Görümcende kör değildir herhalde..
Konuştum zaten dedim ki " o kızla benim yüzümden ortaklığı bozmayın benim şımarıklıpım yüzümden senin düzenin bozulmasın ben artık o dükkana gelmem ama oda bu eve adım atmıycak" dedim
Görümcemde " o yokken gelirsin dükkana ya "" dedi
Bende " ben o yokkende gelmem oda bu eve ben yokken bile asla adım atmıycak" dedim. Tamam dedi ama işte haberim olmaz sanıp sokmasınlar o kızı eve. Benim ki birazda inat oldu yani. Yoksa ben yokken istiyosalar evde at kpştursunlar beni ilgilendirmez ama inat işte.
Nişanlın peküü giremezz ewe diyor mu?
Fazla da inat gitme ters tepmesin sonra