- Konu Sahibi Depresifshine
şimdi o kız kaşınmış resmen ...kediye yaptığı şey zaten nekadar duyarsız boş bir insan olduğunun kanıtıdır..bazen insan sinirlerine hakim olamayabilir...kendinizi seviyesi düşmüş gibi hissetmeyin bence...çünkü bazı insanlar vardır insanı çileden çıkartır...bu hepimizin başına gelebilirdi ...bende kavgaya karşıyım ama sabrında bir sonu var.anladığım kadarıyle sizdede birikmiş birşeyler vardı ki orda saygısızlık edende o kadın...bazı insanlar bu tarz çirkeflere ses etmezler aman seviyesine ne inicem felan gibisinden ama bence bazen bazı insanlara haddini bildirmek gerekir ..tabi bu sözle olursa daha iyi olur.gerçi öyle boş seviyesiz cahil insanlar varki onlarada nedeseniz boş ...kısacası olan olmuş ...canınızı sıkmayın herkes kalbinin ekmeğini yer ...o kızın o dükkandan gitmesi gerekli artık zaten..bu olayda vesile olmuş...siz rahat olun herşey insanlar için ...seviyenizle ilgilide bir şüpheniz olmasın bence ...onunla ettiğiniz kavga sizi düşürmez ...o an bir sinir halidir ve herkesin başına gelebilir..haksızlığa karşı bir tepkiyse tabikide...yoksa haklı haksız her ota bka kavga edenler için söylemiyorum bunu
Yani inannın sırf kedi yüzünden değil. Hani bardak ağzına kadar dolarda bi damla damlayınca taşar ya aynen öyle oldu. Yoksa piskopatmıyım ben gidim böyle yapim. Ama gerçekten suçluluk duygusu var sanki kendimş rezil ettim. Bu yaşıma kadar 22 yıldır kimseyle saçbaşa başbaşa kavga etmedim. Yakıştıramadım kendime açıkcası