• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga!

şimdi o kız kaşınmış resmen ...kediye yaptığı şey zaten nekadar duyarsız boş bir insan olduğunun kanıtıdır..bazen insan sinirlerine hakim olamayabilir...kendinizi seviyesi düşmüş gibi hissetmeyin bence...çünkü bazı insanlar vardır insanı çileden çıkartır...bu hepimizin başına gelebilirdi ...bende kavgaya karşıyım ama sabrında bir sonu var.anladığım kadarıyle sizdede birikmiş birşeyler vardı ki orda saygısızlık edende o kadın...bazı insanlar bu tarz çirkeflere ses etmezler aman seviyesine ne inicem felan gibisinden ama bence bazen bazı insanlara haddini bildirmek gerekir ..tabi bu sözle olursa daha iyi olur.gerçi öyle boş seviyesiz cahil insanlar varki onlarada nedeseniz boş ...kısacası olan olmuş ...canınızı sıkmayın herkes kalbinin ekmeğini yer ...o kızın o dükkandan gitmesi gerekli artık zaten..bu olayda vesile olmuş...siz rahat olun herşey insanlar için ...seviyenizle ilgilide bir şüpheniz olmasın bence ...onunla ettiğiniz kavga sizi düşürmez ...o an bir sinir halidir ve herkesin başına gelebilir..haksızlığa karşı bir tepkiyse tabikide...yoksa haklı haksız her ota bka kavga edenler için söylemiyorum bunu

Yani inannın sırf kedi yüzünden değil. Hani bardak ağzına kadar dolarda bi damla damlayınca taşar ya aynen öyle oldu. Yoksa piskopatmıyım ben gidim böyle yapim. Ama gerçekten suçluluk duygusu var sanki kendimş rezil ettim. Bu yaşıma kadar 22 yıldır kimseyle saçbaşa başbaşa kavga etmedim. Yakıştıramadım kendime açıkcası

Bak ben biraz eleştirisel yaklaşacağım,darılıp gücenme.Tarafsız yorum istediğin için yazıyorum.
Başta nişanlı bir kız olarak SÜRPRİZ yapıp sabah nişanlının evine gitmen yanlış.
Sen bu kıza dolmuşsun,bahane olarakta kediyi bulmuşsun.Madem kız sana karşı öncesinde çirkin hareketlerde bulundu,ne diye muhatap oluyor ve dükkanına gidiyorsun.
O eve gelmeyecek
onların evi değil nişanlımın evi (sen şimdiden bu düşüncedeysen)
kaynatam versin parasını ya da ben vereyim parasını gitsin
.......
bu söylemler senin biraz hatta birazdan fazla haddini aştığını ve çocuk ruhlu olduğunu gösteriyor ki,zaten bir yorumda da yaşının henüz 22 olduğunu yazmışsın.
Bence biraz olgunlaş,sakin ol ve kimsenin aile veya iş ilişkilerine karışma (NİŞANLIN DAHİ OLSA)
Bir yüzüğü atmaya bakar senin söz hakkın

Son düzenleme:
Yani inannın sırf kedi yüzünden değil. Hani bardak ağzına kadar dolarda bi damla damlayınca taşar ya aynen öyle oldu. Yoksa piskopatmıyım ben gidim böyle yapim. Ama gerçekten suçluluk duygusu var sanki kendimş rezil ettim. Bu yaşıma kadar 22 yıldır kimseyle saçbaşa başbaşa kavga etmedim. Yakıştıramadım kendime açıkcası

işte tamda dediğim gibi ..sizi çok iyi anladım ben ...o kavga o anlıktı ..birikmiş olan şeylerin verdiği bir kızgınlık anı ....siz zaten seviyesi düşük bir insan olsaydınız şuan o kızın haksız olduğunu bile bile bu davranışınıza üzülmezdiniz .canınızı hiç sıkmayın sizin seviyeniz düşmedi ...dediğim gibi hepimiz böyle durumların içinde kalabiliriz ...Allah korusun ama sonuçta insanız bende haksızlığa gelemem mesela ...herkes farklı farklı birsürü insan var hepsinin türlü türlü huyu var ...sizin toparlıcak bir seviyeniz yok bu olayın seviyeyle zaten alakası yok ...olan olmuş hiç üzülmeyin bence o kız haketmiş ..buarada geçmiş olsun yüzünüzdeki çiziklere üzüldüm ...

işte tamda dediğim gibi ..sizi çok iyi anladım ben ...o kavga o anlıktı ..birikmiş olan şeylerin verdiği bir kızgınlık anı ....siz zaten seviyesi düşük bir insan olsaydınız şuan o kızın haksız olduğunu bile bile bu davranışınıza üzülmezdiniz .canınızı hiç sıkmayın sizin seviyeniz düşmedi ...dediğim gibi hepimiz böyle durumların içinde kalabiliriz ...Allah korusun ama sonuçta insanız bende haksızlığa gelemem mesela ...herkes farklı farklı birsürü insan var hepsinin türlü türlü huyu var ...sizin toparlıcak bir seviyeniz yok bu olayın seviyeyle zaten alakası yok ...olan olmuş hiç üzülmeyin bence o kız haketmiş ..buarada geçmiş olsun yüzünüzdeki çiziklere üzüldüm ...

Ya yüzümün kenarında falan olsa neyse aaaa aynaya bi baktım gözümün tam altını yolmuş. Sanki tırnak izi değil yumruk yemişim. Eee öyle görünce bi daha çıldırdım tabi. Valal bende en çok yüzüme üzüldüm :ssz:

Seviyeyi tekrar nasıl yukarı çekersiniz bilmiyorum da o eve kimin girdiğine kadar nasıl karışıyorsunuz?

Nişanlınızın ailesi anlayışlıymış size karşı.
Yok üstüne atlamak, yok bir şeyler fırlatmak...
Nişanlınızın yerinde olsam nikah gününe kadar uzun uzun düşünürüm.

Anlayışlı olmaları kızla eskidende kavgalarımızı bildikleri içindi. Yukarı özet geçtim.

bu kadarcık şey için kavga etmeye ve seviyenizi düşürmeye değmezmiş
kötü olmuş gerçekten
ama kv ve kp tebrik ederim yine de sizden taraf olmuşlar
bir daha böyle bi tartışmanın içine girmeyin bence
ayrıca nişanlınız da haklı
görümcenizin yerinde olsam kokardım sizden :26::1:

Eskidende bu kızla bi sürü olay yaşadığım için artık ondanda bıktılar birde bana o.... Diyen birini tutamazlardı. Öyle küfür etmese zaten hiç bunlar yaşanmazdı belki. Yukarı özet geçtim eski kavgaları

Kaynanam beni 7 yıldır tanıyo gerçekten hep böyle olaylarım olsaydı tabikş bana kızardı. Ama benim huyumu bildiği için beni savundu çünkü bu bahsettiğim kız hep böyle kavgaların içinde olan bi. İyi hal indirimi aldım diyelim :) birde ben bu kızı gerçekten sevmiyorum yani zorunda olamsam illakş gitmezdim. Bu kız daha bi kaç ay önce bi tartışmamızda beni nişanlıma saçma sapan seyler anlatmakla tehdit etmişti görümcem sen niye bizim gelinimiz hakkında böyle konusuosun diyince öyle bişey olmadıgnı biliyorum diyen bi insan olmayan birşeyi kafasından uydurup benim namusuma laf edip beni tehdit eden bi kız. Eee onun karakterini bildikleri için ben bu kadar kayrıldım yani yoksa ben suçsuz değilim tabiki. Kayınpederim bile bizzat aradı beni o kızı göndericem sen sıkma canını falan sana kimse saygısızlık yapamaz dedi. Yani aileden kimse benim dediklerime takılmadıda kızın beni kovmasına takıldılar ha seni kovmuş ha bizi farkeden bişey yok dediler
Bende böyle bi olayın içine girdiğim için çok pişmanım hayatım boyunca illaki birileriyle tartıştım ama kimseye kalkıpta vurmadım bu yaşıma kadar resmen o an cinnet geçirdim gibi bişey yani zaten kendimi bilseydim o an böyle saçmalıklar yapmazdım

Daha önce o kiz neler yaptigi hiç önemi yok. Böyle biri degilim diyorsun, sonrada o kiz ile çok büyük kavgalar yasadim diyorsun.
Bana açikçasi biraz saçma geldi, madem o kiz çok ama çok kötü, ilk basta nasil kp sermayeyi veripte kendi özkiziyla o kiz ile ortak olmasini onayladi?

Sen o anda cinnet geçirmedin. Yani senin iddia ettigin "cinnetten" önce bile o kiza hakaret etmistin. O kizin geçmis olaylarda suçlu oldugu, bu olayda suçsuz oldugunu degistirmez. Benimde dukkanima gelen herkimse bana öylesine hakaret ederse, bende dukkanimdan kovardim. Dogasinda olmayan insan, birden kül tabagini firlatip, karsindakine atlamaz. Hatta iki defa atlamaz. Haydi diyelim cinnet geçirdin, yine hangi hakla gidip telefon açip koskoca adamlara "ben onun parasini veririm, gitsin" diyorsun ve kul hakkina girip, insanin ekmek parasini elden aliyorsun?

Ayrica 7 yil tanimak birsey degil benim gözümde. Simdi bile fazla yüz göz olmusunuz demek benim için. Baze evli çifler 10,15 yil sonra bosandiginda bile nice kv'deler neler söylediler, neler yaptilar. Yani simdiki tavirlarina fazla güvenme. Onlarda oglunun mutlulugunu bozmamak adina böyle seyler yapiyor demekki. Yoksa saglikli düsünen insanlar senin kibirli halini tasimak zorunda olmayip sana karsi gelirlerdi.

Bence cok ama cok abartili olmus.
Evet kediyi beslemek isteyebilirsiniz ama bunun hincini bu kadar bayagi bir konusmayla cikaramazsiniz.
Sahsina hakaret etme hakkini kendinizde buluyorsunuz ama gelip burada kirici yorumlar yapmayin, diyebiliyorsunuz sinirli ve uzgunmussunuz cunku.
Diyebilirsiniz.
Fakat bu duygular bir tek size bahsedilmis degil.
Belki o gun o hanim da bu duygularin birindeydi.
Neyse isyeri ortagi bir hanimin isyerine gidip senden cok ise yariyor demek bana gore cok ayip.
Benim kaynanamin da parasi vaaar demek de cok cocukca.
Parasini vereyim ciksin demissiniz kayin ailenize.
Bu cok itici bir cumle.
Cok simarikca.
Bir de o eve girmeyeceeek tavirlari..
Nisanlinizin ailesi sabirliymis bence.
Umarim bu kotu imaji silebilirsiniz.
O hanım bu zamana kadar hanım hanımcık davransaydı ne ben nede o bu kadar rezilliğin içine girmezdik. Diyorum ya sadece kedi sebep değil eskiden beri bana yaptığı çok şey vardı. Bana o..... Diyen biri tabiki o eve adım atamaz.

Ya yüzümün kenarında falan olsa neyse aaaa aynaya bi baktım gözümün tam altını yolmuş. Sanki tırnak izi değil yumruk yemişim. Eee öyle görünce bi daha çıldırdım tabi. Valal bende en çok yüzüme üzüldüm :ssz:

geçmiş olsun canım ... e tabi ortada bir kavga vardı sinir hali vardı ..kim olsa senin gibi tepki verirdi zaten...merak etme geçerler ..sen rahat ol artık ..o kızda gitsin uzak olsun size ... tekrar geçmiş olsun ...buarada kimsenin dediğine aldırma , bu olayı kapa kendini suçlama ...ortada yanlış birşey varsa oda senin yaşadıklarını anlamadan oturup şu olayı seviyesizlik diye adlandıran üyeler!!! eminim ol onlarda senin verdiğin tepkiyi verirdi ki seviyesiz olan o kız ..senin o kızla kavga etmende onun seviyesine indin demek değil haksızlığa tahammül edemediğindendir ki olabilir ..herşey insanlar için ...birgün bizide böyle çileden çıkarıcak insanlar karşımıza çıkabilir...

Eskidende bu kızla bi sürü olay yaşadığım için artık ondanda bıktılar birde bana o.... Diyen birini tutamazlardı. Öyle küfür etmese zaten hiç bunlar yaşanmazdı belki. Yukarı özet geçtim eski kavgaları

Daha halene o kizi suçluyorsan gerçekten bu olaydan hiçbirsey ögrenmedin demek.
Kusura bakmada sen o hakareti söylemeseydin hiçbirsey olmazdi!
Güya bir kediye, bir insandan daha çok önem vermen ayri bir acaip zaten.

Daha önce o kiz neler yaptigi hiç önemi yok. Böyle biri degilim diyorsun, sonrada o kiz ile çok büyük kavgalar yasadim diyorsun.
Bana açikçasi biraz saçma geldi, madem o kiz çok ama çok kötü, ilk basta nasil kp sermayeyi veripte kendi özkiziyla o kiz ile ortak olmasini onayladi?

Sen o anda cinnet geçirmedin. Yani senin iddia ettigin "cinnetten" önce bile o kiza hakaret etmistin. O kizin geçmis olaylarda suçlu oldugu, bu olayda suçsuz oldugunu degistirmez. Benimde dukkanima gelen herkimse bana öylesine hakaret ederse, bende dukkanimdan kovardim. Dogasinda olmayan insan, birden kül tabagini firlatip, karsindakine atlamaz. Hatta iki defa atlamaz. Haydi diyelim cinnet geçirdin, yine hangi hakla gidip telefon açip koskoca adamlara "ben onun parasini veririm, gitsin" diyorsun ve kul hakkina girip, insanin ekmek parasini elden aliyorsun?

Ayrica 7 yil tanimak birsey degil benim gözümde. Simdi bile fazla yüz göz olmusunuz demek benim için. Baze evli çifler 10,15 yil sonra bosandiginda bile nice kv'deler neler söylediler, neler yaptilar. Yani simdiki tavirlarina fazla güvenme. Onlarda oglunun mutlulugunu bozmamak adina böyle seyler yapiyor demekki. Yoksa saglikli düsünen insanlar senin kibirli halini tasimak zorunda olmayip sana karsi gelirlerdi.
Evet kızla çok büyük kavgalar yaşadık ama hiç birinde seviyeyi aşşağ çekmedim. Ben bu yaşıma kadar hiç kavga etmedim demiyorum bu kadar basit bir şekilde saç başa başbaşa kavga etmedim.
Buarada o an bi sinirle aradım öyle söyledim sonradan zaten akşam kaynanamla konuşup ben bunun vebalinin altına giremem benşm yüzümden ortaklığı bozmayın dedim. Ama bana o...., diyen biride o eve adım atamaz kusura bakamasın.

Zaten normalde aslaaaa ve asla böyle hareketler yapıcak bir insan değildim ama o kadar çok dolmuşum ki artık böyle saçma sapan bi durum oldu. Yani kendimi tanıyamadım resmen ya

Dokuza çıkmadı daha ya daha hayatımda ilk kez böyle bi seviyesizlik yaşadım. :) şaka bi yana zamana bırakcam artık napalım.

üzülme cnm yaa olmuş bir sinirle. bazen bende fevri davranıp bir laf söylerim pişman olurum. Olur insanız netice. DEDİĞİN GİBİ ZAMANA BIRAK

ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN. MUTLULUKLAR:34:

Daha halene o kizi suçluyorsan gerçekten bu olaydan hiçbirsey ögrenmedin demek.
Kusura bakmada sen o hakareti söylemeseydin hiçbirsey olmazdi!
Güya bir kediye, bir insandan daha çok önem vermen ayri bir acaip zaten.

Zaten bir kedi yüzünden kavga çıkmadı. Zaten sevmiyodum eskiden yaptıklarını sindirememiştim tutamadım kendimi söyledim.kimseyi suçlamıyorum tabiki suçluyum ama karşımda kanatsız melek yoktu demeye çalışıyorum.bu kız bana şftira atıp nişanlımla aramı bozmaya bile çalıştı. Hepsinde seviyemi korudum ama durduk yere patladım hemde en gereksiz en saçma yerde kabul ediyorum bunu

geçmiş olsun canım ... e tabi ortada bir kavga vardı sinir hali vardı ..kim olsa senin gibi tepki verirdi zaten...merak etme geçerler ..sen rahat ol artık ..o kızda gitsin uzak olsun size ... tekrar geçmiş olsun ...buarada kimsenin dediğine aldırma , bu olayı kapa kendini suçlama ...ortada yanlış birşey varsa oda senin yaşadıklarını anlamadan oturup şu olayı seviyesizlik diye adlandıran üyeler!!! eminim ol onlarda senin verdiğin tepkiyi verirdi ki seviyesiz olan o kız ..senin o kızla kavga etmende onun seviyesine indin demek değil haksızlığa tahammül edemediğindendir ki olabilir ..herşey insanlar için ...birgün bizide böyle çileden çıkarıcak insanlar karşımıza çıkabilir...

Çok teşekkür ederim resmen içimi okumuşsun çok sağol :)

Çok saçma sapan bi sebep ama ben yinede anlatıp rahatlamak istiyorum.
Ben dün nişanlımın evine gittim (süpriz yapıcaktım) bi baktım kimde evde yok bari dedim görümcemin dükkanında durim nişanlım gelene kadar. Ben gittiğimde yeni açıyolardı dükkanın önündede bi kedi yatıyodu kaç gündür yemek yemedi allah bilir dükkan açılınca ona yiycek bişeyler vericektim aaaa bi baktım görümcemin ortagı kenarda yatan kediyi kovdu. Dedim nşye kovuyosun ne zararı var oda ne işe yarıycak gitsin sevmiyorum dedi. Tabi ben sinir oldum kedi gitti nerden bulcamda yemek vericem dimi! Bunda buna senden daha çok işe yarıycağı kesin dedim. Bunun sonu sözlü atışmaya geldş. Dükkandan içeri gelince bu beni kovdu git dükkanımdan falan diye. Bende dedim gitmiyorum! Onun babası oraya para vermişse benimde kaynanam para verdi sırf onun değil orası beni kalkıpta kovaamz yani. Neyse bş baktım bu bana küfür ediyo bende atladım üstüne. Sonra görümcem bizi ayırdı aynaya bi baktım yüzüm çizilmiş o anda kayış koptu bende yine üstüne atladım. Yine görümcem bizi ayırdı. Buda tam dükkandan çıkıyodu bana kancık dedi! Bu sefer aldım kültablasını elime ona fırlatcaktım. Görümcem tuttu beni dükkanda fırlattım kültablasını neyse.

Bu kız çekti gitti 20 dakka sonra yine geldi bi sakince konuşalım diyo bi beni yeniden kovuyo falan dengesiz! Neyse bende kaynanamı aradım dedim ben bu kızın parasını vericem çıksın ortaklıktan dedim. Kaynanamda senin para vermene gerek yok zaten hiç çalışmıyo ben göndericem o kızı dedi. Kayınpederimde bende veririm parasını sana saygısızlık yapmış biz bi aileyiz sana böyle kşmse davraanmaz falan dedi. Sonra kızın ailesi görümceem sana paranı verelim sen çık dediler. Görümcemde kabul etti. Yle olunca bende benim yüzümden düzeninş bozma ben bir daha o dükkana gelmem ama oda sakın ben sizin evde olmasam bile bu eve girmiycek dedi.
Kız şimdi özür dilemek istiyo ama kabul etmedim. Yüzüm çizik içinde karşıma çıkarsa parçalarım onu dedim.
Nişanlım kavga olayını duyunca beni hiç daha önce öyle görmediği için ( bu yaşıma kadar asla seviyemi düşürüp kavga etmedim ama bu kızla öncedende tartışmalarımız olduğu için patlak verdi böyle ) bana iyice mahalle karısı gibi olmuşsun dedi!
Ben şimdi bu yerlere serdiğim seviyemi nasıl düzeltirim o kızın onların evine girdiğni duyarsam yine kavga çıkcak biliyorum. Napmak lazım bundan sonra?
Çok önemli olamsada anlatıp içimi dökmek dertleşmek istedim. Tarafsız fikir vericek biri lazımd. Şimdi kendi kzı arkadaşlarıma anlatsam illaki benim tarafımı tutup konuşcaklar.

İpadden yazıyorum o yüzden yazım hatalarım doludur kusura bakmayın şimdiden zaman ayırıp okuyan herkese teşekkürler.

Buarada ben eski olaylarımızı yazmadığım için sadece bi kedi için o kadar olay olmuş gibi oldu. Ben eski kavgalarımızı özet geçiyim. Bir kere bu kız nişanlım faceye girerkekn şifresini okuyo ( tuşlara bakarak) aylarca bizim mesajlarımızı okuyo.bir kere bu yğzden kavga ettik.
Bir keresinde yine böyle saçma sapan bi sebepten tartıştık bu beni tehtid etmeye başladı yok senin için söyle derim yok böyle derim diye. Namusumla ilgili iftiralar attı nişanlına söylerim ayırırım gibisinden. Görümceme söyledim ağzının payını verdi konu kapandı.
Bi kerede nişanlım facesini açık bırakmış yine bizim mesajlarımızı okumuş birde öyle kavga ettik. Bunların hepsi laf dalaşı tabi. Yüzyüze bakıyoruz illaki konuştuk ama benim hiç bi zaman bu kıza karşı içim soğumadı o yüzden böyle anlamsız bi şekilde patlak verdi.
Yoksa tabiki milletşn iş yerine gidip laf sokmuyorum ama o an susamadım da yani.
haklısın haksızsın diyemem ama keşke kavga etmeseydin:19:

Agir konusmussunuz ne olursa olsun kavga

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back