Kavga!

Yani inannın sırf kedi yüzünden değil. Hani bardak ağzına kadar dolarda bi damla damlayınca taşar ya aynen öyle oldu. Yoksa piskopatmıyım ben gidim böyle yapim. Ama gerçekten suçluluk duygusu var sanki kendimş rezil ettim. Bu yaşıma kadar 22 yıldır kimseyle saçbaşa başbaşa kavga etmedim. Yakıştıramadım kendime açıkcası

Bak ben biraz eleştirisel yaklaşacağım,darılıp gücenme.Tarafsız yorum istediğin için yazıyorum.
Başta nişanlı bir kız olarak SÜRPRİZ yapıp sabah nişanlının evine gitmen yanlış.
Sen bu kıza dolmuşsun,bahane olarakta kediyi bulmuşsun.Madem kız sana karşı öncesinde çirkin hareketlerde bulundu,ne diye muhatap oluyor ve dükkanına gidiyorsun.
O eve gelmeyecek
onların evi değil nişanlımın evi (sen şimdiden bu düşüncedeysen)
kaynatam versin parasını ya da ben vereyim parasını gitsin
.......
bu söylemler senin biraz hatta birazdan fazla haddini aştığını ve çocuk ruhlu olduğunu gösteriyor ki,zaten bir yorumda da yaşının henüz 22 olduğunu yazmışsın.
Bence biraz olgunlaş,sakin ol ve kimsenin aile veya iş ilişkilerine karışma (NİŞANLIN DAHİ OLSA)
Bir yüzüğü atmaya bakar senin söz hakkın

Son düzenleme:

işte tamda dediğim gibi ..sizi çok iyi anladım ben ...o kavga o anlıktı ..birikmiş olan şeylerin verdiği bir kızgınlık anı ....siz zaten seviyesi düşük bir insan olsaydınız şuan o kızın haksız olduğunu bile bile bu davranışınıza üzülmezdiniz .canınızı hiç sıkmayın sizin seviyeniz düşmedi ...dediğim gibi hepimiz böyle durumların içinde kalabiliriz ...Allah korusun ama sonuçta insanız bende haksızlığa gelemem mesela ...herkes farklı farklı birsürü insan var hepsinin türlü türlü huyu var ...sizin toparlıcak bir seviyeniz yok bu olayın seviyeyle zaten alakası yok ...olan olmuş hiç üzülmeyin bence o kız haketmiş ..buarada geçmiş olsun yüzünüzdeki çiziklere üzüldüm ...

Ya yüzümün kenarında falan olsa neyse aaaa aynaya bi baktım gözümün tam altını yolmuş. Sanki tırnak izi değil yumruk yemişim. Eee öyle görünce bi daha çıldırdım tabi. Valal bende en çok yüzüme üzüldüm

Anlayışlı olmaları kızla eskidende kavgalarımızı bildikleri içindi. Yukarı özet geçtim.

Eskidende bu kızla bi sürü olay yaşadığım için artık ondanda bıktılar birde bana o.... Diyen birini tutamazlardı. Öyle küfür etmese zaten hiç bunlar yaşanmazdı belki. Yukarı özet geçtim eski kavgaları

Daha önce o kiz neler yaptigi hiç önemi yok. Böyle biri degilim diyorsun, sonrada o kiz ile çok büyük kavgalar yasadim diyorsun.
Bana açikçasi biraz saçma geldi, madem o kiz çok ama çok kötü, ilk basta nasil kp sermayeyi veripte kendi özkiziyla o kiz ile ortak olmasini onayladi?

Sen o anda cinnet geçirmedin. Yani senin iddia ettigin "cinnetten" önce bile o kiza hakaret etmistin. O kizin geçmis olaylarda suçlu oldugu, bu olayda suçsuz oldugunu degistirmez. Benimde dukkanima gelen herkimse bana öylesine hakaret ederse, bende dukkanimdan kovardim. Dogasinda olmayan insan, birden kül tabagini firlatip, karsindakine atlamaz. Hatta iki defa atlamaz. Haydi diyelim cinnet geçirdin, yine hangi hakla gidip telefon açip koskoca adamlara "ben onun parasini veririm, gitsin" diyorsun ve kul hakkina girip, insanin ekmek parasini elden aliyorsun?

Ayrica 7 yil tanimak birsey degil benim gözümde. Simdi bile fazla yüz göz olmusunuz demek benim için. Baze evli çifler 10,15 yil sonra bosandiginda bile nice kv'deler neler söylediler, neler yaptilar. Yani simdiki tavirlarina fazla güvenme. Onlarda oglunun mutlulugunu bozmamak adina böyle seyler yapiyor demekki. Yoksa saglikli düsünen insanlar senin kibirli halini tasimak zorunda olmayip sana karsi gelirlerdi.

O hanım bu zamana kadar hanım hanımcık davransaydı ne ben nede o bu kadar rezilliğin içine girmezdik. Diyorum ya sadece kedi sebep değil eskiden beri bana yaptığı çok şey vardı. Bana o..... Diyen biri tabiki o eve adım atamaz.

geçmiş olsun canım ... e tabi ortada bir kavga vardı sinir hali vardı ..kim olsa senin gibi tepki verirdi zaten...merak etme geçerler ..sen rahat ol artık ..o kızda gitsin uzak olsun size ... tekrar geçmiş olsun ...buarada kimsenin dediğine aldırma , bu olayı kapa kendini suçlama ...ortada yanlış birşey varsa oda senin yaşadıklarını anlamadan oturup şu olayı seviyesizlik diye adlandıran üyeler!!! eminim ol onlarda senin verdiğin tepkiyi verirdi ki seviyesiz olan o kız ..senin o kızla kavga etmende onun seviyesine indin demek değil haksızlığa tahammül edemediğindendir ki olabilir ..herşey insanlar için ...birgün bizide böyle çileden çıkarıcak insanlar karşımıza çıkabilir...

Daha halene o kizi suçluyorsan gerçekten bu olaydan hiçbirsey ögrenmedin demek.
Kusura bakmada sen o hakareti söylemeseydin hiçbirsey olmazdi!
Güya bir kediye, bir insandan daha çok önem vermen ayri bir acaip zaten.

Evet kızla çok büyük kavgalar yaşadık ama hiç birinde seviyeyi aşşağ çekmedim. Ben bu yaşıma kadar hiç kavga etmedim demiyorum bu kadar basit bir şekilde saç başa başbaşa kavga etmedim.
Buarada o an bi sinirle aradım öyle söyledim sonradan zaten akşam kaynanamla konuşup ben bunun vebalinin altına giremem benşm yüzümden ortaklığı bozmayın dedim. Ama bana o...., diyen biride o eve adım atamaz kusura bakamasın.

Zaten normalde aslaaaa ve asla böyle hareketler yapıcak bir insan değildim ama o kadar çok dolmuşum ki artık böyle saçma sapan bi durum oldu. Yani kendimi tanıyamadım resmen ya

Dokuza çıkmadı daha ya daha hayatımda ilk kez böyle bi seviyesizlik yaşadım. :) şaka bi yana zamana bırakcam artık napalım.

üzülme cnm yaa olmuş bir sinirle. bazen bende fevri davranıp bir laf söylerim pişman olurum. Olur insanız netice. DEDİĞİN GİBİ ZAMANA BIRAK

ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN. MUTLULUKLAR

Daha halene o kizi suçluyorsan gerçekten bu olaydan hiçbirsey ögrenmedin demek.
Kusura bakmada sen o hakareti söylemeseydin hiçbirsey olmazdi!
Güya bir kediye, bir insandan daha çok önem vermen ayri bir acaip zaten.

Zaten bir kedi yüzünden kavga çıkmadı. Zaten sevmiyodum eskiden yaptıklarını sindirememiştim tutamadım kendimi söyledim.kimseyi suçlamıyorum tabiki suçluyum ama karşımda kanatsız melek yoktu demeye çalışıyorum.bu kız bana şftira atıp nişanlımla aramı bozmaya bile çalıştı. Hepsinde seviyemi korudum ama durduk yere patladım hemde en gereksiz en saçma yerde kabul ediyorum bunu

Çok teşekkür ederim resmen içimi okumuşsun çok sağol :)

haklısın haksızsın diyemem ama keşke kavga etmeseydin

Agir konusmussunuz ne olursa olsun kavga

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…